- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
mini tedavi gördüm ve hamileyim darısı size kızlar...
canım neler yaşadın nasıl hamiş kaldın hangi ilaç kullandın kaç yumoşun vardı...kısaca amnlatırsan sevinirim doktorun kimdi hangi merkez..Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..
merkez:malatya doğu fertil _doktorum uğraş uçar
gonal f ile başladım her 2 günde bir doktora muayneye gittik her gün sabah aynı saatte iğnemi yaptım sonra onların yanına adını unuttuğum bir iğne daha eklendi oda erken çatlatmayı önlemek için yumurtalar olgunlaşınca doktorun önerdiği saatte çatlatma iğnesini yaptım ve 36 saat sonra merkezde yumurtalarım toplandı kaç tane topalndığı hakında bilğim yok çünkü narkozun etkisi altındaydım 5 gün sonra tarnsferim yapıldı geriye 11 tane emb. vardı onları dondurduk...
özellikle yediğim günde kabuklu 2 elma ve 1 dilim ananas vardı başka birşey yapmadık bol şans canım aklına takılan olursa sor....
gonal f ile başladım her 2 günde bir doktora muayneye gittik her gün sabah aynı saatte iğnemi yaptım sonra onların yanına adını unuttuğum bir iğne daha eklendi oda erken çatlatmayı önlemek için yumurtalar olgunlaşınca doktorun önerdiği saatte çatlatma iğnesini yaptım ve 36 saat sonra merkezde yumurtalarım toplandı kaç tane topalndığı hakında bilğim yok çünkü narkozun etkisi altındaydım 5 gün sonra tarnsferim yapıldı geriye 11 tane emb. vardı onları dondurduk...
özellikle yediğim günde kabuklu 2 elma ve 1 dilim ananas vardı başka birşey yapmadık bol şans canım aklına takılan olursa sor....
mini tüp bebeğye ramen bir sürü emriyon olmuş maşallah yumurta sayın iyimiş..benimde yumurta rezerv azlığı var ve mini tüp bebek tedvisi görüyorum benim kullandığım ilaç klomen artı başka ilaç vermedi doktorum..mini tüp bebekte az ilaç kaliteli yumurta..bizlere dua et canım..
reyyan arkadasim hayırlısı olsun. saglıkla kucagına alırsın inşalllah.
senın embrıyo sayına ve hergun iğne olmana bakılırsa, . bu mını tup tedavisi değil canım. cünkü mini de igne yok gibi birsey. 1 veya 2 tane gibi. ve 5-8 tane gibi de hap var.
ama şu an onemlisi hamilesin. sevgiler
tebrik ederim cnm inş. yavrunu kucağına aldığın günleride görürsün...
sen elma yazmışken bende yazmadan geçemicem ne derece doğru bilmiyorum ama bundan 2 ay önce bi teyzeyle tanışmıştım her zmnki gibi çocuk muhabbeti açılmıştı onunda 5 yıl çocuğu olmamış dr değişikliği yapmış ve dr rahminin iyi olmadığını ve bol bol elma yemesini söylemiş baya bi elma yemiş aylarca ve sonunda hamile kalmış ama tedaviylemi doğalmı onu sormadım bana tek dedği şey bol bol elma ye rahme iyi geliyor yapısını güzelleştiriyor demişti ben onun sayesinde hamile kaldım demişti ard arda doğurmuş hatta aldıırdıklarıda olmuş...bende o günden beri günde 1 tn yiyorum 2 mi yesem nedarısı başımıza olur inş.
kızlar öncelikle teşekkür ederim siz iğne olmaz deyince şüphe duydum kısa protokolle mini tüp bebek aynı şey değil mi???bana uygulanan kısa protokol ve ımsı yöntemi tam olarak ilaçlarla beraber her şey 15 günde bitti yaşım 26 ve sebepsiz infertilite grubunda yer alıyoruz biz darısı sizlere olsun inşallah eğer yanlış bilgi verdiysem hakkınızı helal edin ben aynısı sanıyordumklomeni ben bundan önceki tedavimde kullandım ama yumurtalarım çatlamamıştı....
cansunida ne kadar doğru bilmiyorum ama senin de dediğin gibi alma rahim dostuymuş hemşirem ısrarla günde 2 elma yememi söyledi kızlar sizde ihmal etmeyin inşallah bebişli koca göbişli olursunuz hem de bi kaç tane bebişiniz olsun aminnnn
bence herşey sizi elinizde birde Allah'ın.
mini tüp bebeğye ramen bir sürü emriyon olmuş maşallah yumurta sayın iyimiş..benimde yumurta rezerv azlığı var ve mini tüp bebek tedvisi görüyorum benim kullandığım ilaç klomen artı başka ilaç vermedi doktorum..mini tüp bebekte az ilaç kaliteli yumurta..bizlere dua et canım..
ben 3.günden itibaren 5 gün serophone hap kullanıyorum. sanırım aynı etkiyi yapıyor... sonra 1 ve ya 2 merional, yarım veya bir cetrotide , o kadar, benim ilaçlarım taş çatlasın 150 tl tutuyor..
Canım benimde başarısın bir tüp bebek denemem var. 12 gin gonal f 450 kısa protokol uyguladık ve zar zor 3 yumurtam oluştu. İlaçlardan önce sadece tek yumurta vardı. 2 tane 2. gün embriyosu transfer edildi ancak sonuç negatif. Eşimi ikna edersem bir kez daha denemek istiyorum ama yaşım 41 hatta 42. bu sefer mini tüp denemek istiyorum. Merkez konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşım tedavini hangi merkezde yaptırıyorsun bilgilendirirsen çok sevinirim... şimdiden çok teşekkürler... Allah tedavini senin için mutlulukla tamamlasın inşallagh..
merhaba arkadaşlar;
Bu işlemi yapıp sonuç alan oldu mu acaba?
İşlem ne kadar sürüyor?
Ankara'da bu işlemi yaptıran oldu mu acaba? olduysa nerede yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?