hic mi yok ? cocugunuz kel mi dogdu ? 4 yasinda sacinin olmamasi cok ilginc ....
İlk defa duydum ben de...
Doktorlar sebebini bulamadı diyorsunuz,
Peki hiç ihtimalleri de mi söylemediler?
haftada 1 badem yağı,zeytinyağı ve sarımsak karıştırıp saç diplerine masajla sürün belki bir faydası olur..çok geçmiş olsun,inşallah saçları çıkar yeğeninizin...
haftada 1 badem yağı,zeytinyağı ve sarımsak karıştırıp saç diplerine masajla sürün belki bir faydası olur..çok geçmiş olsun,inşallah saçları çıkar yeğeninizin...
bazi cocuklarda gec cikiyor 2-3 yasinda .genetikle alakali biraz daha beklemenizi tavsiye ederim. Cocugu bir süre takip edin , 7-8 yasinda cikmazsa Hormon testleri yaptirirsiniz.
bunlarla birlikte olan saçlarını da kazısanız devamlı belki işe yarar. çok üzüldüm yaa, yavrum anlamıyodur da neden olduğunu, benim niye saçım yok diye üzülüyodur.
ah canım yaa cok uzuldum ınsallah cıkar sacları tez zamanda. soruyor mu benım saclarım nıye yok dıye
bebek sarisin ya da kumral mi ? genel de türk bebekler sakalli sacli doguyor hatta sirtlarinda bile tüyleri var. Yabanci bebeklerde ise sac bile olmuyor...ailede hiç yok işte..ilk kez bu.. ama inşallah dediğiniz gibidir de çıkar en kısa zamanda...
inşallah canım ya.. ben yanında değilim.. şimdilik sormuyor sanırım ama, çevresindekilerin saçlarını çekiyormuş her fırsatta mesela... tepkisini böyle gösteriyor sanırım..
bebek sarisin ya da kumral mi ? genel de türk bebekler sakalli sacli doguyor hatta sirtlarinda bile tüyleri var. Yabanci bebeklerde ise sac bile olmuyor...
lütfen ona bunu belli etmeyin simdiki bebekler cok zeki olani biteni anliyorlar bosu bosuna takinti yapar ileride ...Birde sac derisinde bir sorun olabilir... Bir dermatologa götürün ama simdi bekleyin ....
cok uzuldum gercekten. bır kız ıcın ne kotu bır durumdur bu.Allah yardımcısı olsun ınsallah
benim şu an 13 yaşında oaln bir oglum var dogdugu zaman kıvırcık saçları vardı 1 yaşınana gelince ilk traşını olmaya götürdük geldi saçının hemen şakak bölgesinin üstünde saç yok heralde rahat durmadı kuaför kaçırdı dedik ama gün geçtikçe o bölgede saç çıkmadı çok cansız çok açık sarı renkta tüyler vardı saçkıran dediler sarımsak sürdük biraz o bölgeyi tahriş edi neler yaptık doktorlar bile ilk başta saçkıran dedi verdikleri kremler hiç fayda etmedi bana sadec sordukları o bölge doguştanmı degilmi diye soruyorlardı ama inanın bilmiyorum en son doktor büyük ihtimal doguştan ordaki saç hücreleri canlı degil dedi iki alternatifiniz var dedi obölgeye saç ektirmek yada estetik ile bölge çok büyük degil ordaki deriyi birleştirip saçı uzatıp kapatırsınız dedi oglumun çok büyük degil ama genede her gören mutlaka soruyor saçkıranmı diye ama sizin biraz daha farklı şu mübarek günlerde umarım halledilir
amin, inşallah.. dualarınızı esirgemeyin sizler de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?