canim hormon tedavisi olmasi gerekiyor zannediyorum.. yas siniri nedir tabi onu ogrenmeniz lazim acil.. gec kalmamaniz icin.. birde merak ettim kasi ve kirpigi var mi?
kaşı yok canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hormon tedavisi olmasi gerekiyor zannediyorum.. yas siniri nedir tabi onu ogrenmeniz lazim acil.. gec kalmamaniz icin.. birde merak ettim kasi ve kirpigi var mi?
çok uzuldum kıyamam ben ona yaa
canım okul baslamadan bıran once saçlarını kazıtın ve hergun sarımsagı kafasına surtmenıze gerek yok sarımsak yagı yapın onu surun . badem yagı hındıstan cevızı yagı .bunları yapın .
hatta sığır iliği formulu var hemen onu bı arastır kkda yapanlar var bende yapırorum onu yapınn
benim kızımın da saçı yoktu doktor çinko önermişti baya işe yaradı hem hiçbi zararı yok bi deneyin derim
Merhaba kk üyeleri...
Buraya yazmak çare mi bilmiyorum ama bir umut sizlere danışayım dedim.. Belki daha önce böyle bir durumla karşılaşan olmuştur, belki çaresini bilen vardır.. sizden başka danışacak kimse yok zaten..
Küçük kız yeğenimizin saçları doğuştan yok.. henüz 4 yaşında.. sorunun kaynağı ne bilmiyoruz, çünkü yapılan tahlillerde her şey normal çıkıyor.. sağlığında bir sıkıntı yok çok şükür.. ama saçları yok işte.. :/ bu da bir kız çocuğu için çok çok büyük bir sorun bence.. saçlarımın olmadığını düşünemiyorum bile( gidilen doktorlar da daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını söylemişler.. açıkçası öyle her hastaneyi denediler de diyemem, daha çok küçük olduğu için hırpalamak istemiyorlar çocuğu hastanelerde..ama birkaç farklı yere gidildi.. üniversite hastanesi, özel hastane...çok iyi denilen profesörlere danışıldı. ama çare bulunamadı daha
![]()
internetten araştırdım biraz, sadece bir haber buldum, durum aynı gibi... ama 2008 yılının haberi.. sonradan bir gelişme olmuş mu olmamış mı bilmiyorum.. hatta bunu öğrenebilmek için o haber sitesine mail attım ama hiçbir cevap gelmedi. :/
Çevrenizde varsa böyle bir sıkıntısı olan, çaresini bulan , ya da tedavisi devam eden, paylaşırsanız çok ama çok sevinirim... belki bize de bir umut olur...
Bizim tanıdıklarımız var bu şekilde. Saç doğuştan tutmuyor ve peruk kullanıyorlar. Benim annemde bölgesel dökülmeler olmuştu. Tamamen kelleşmişti orası. Tanıdığımız bi doktor var. Başının derisine iğne vurmuştu 1 ayda gür gür saçları çıktı annemin. Kendisi çok başarılı bi doktor. İstanbuldaysanız bi görünün derim...
Bizim tanıdıklarımız var bu şekilde. Saç doğuştan tutmuyor ve peruk kullanıyorlar. Benim annemde bölgesel dökülmeler olmuştu. Tamamen kelleşmişti orası. Tanıdığımız bi doktor var. Başının derisine iğne vurmuştu 1 ayda gür gür saçları çıktı annemin. Kendisi çok başarılı bi doktor. İstanbuldaysanız bi görünün derim...
doktorun ismini yazarmısınız benim annemde de var aynı sorun genetik üst bölgede acılma,çaresi varsa biz de görünmek isteriz..
bu arada bu minik yavru için dua ediyorum.. inşallah en kısa zamanda bu saglık problemi ortadan kalkar,Allah beterinden saklasın.....
Şu anda bulgaristandalar. Döndüklerinde iletişim bilgilerini alıp size ulaştırım. Ayın 13ünde dönüyorlar. Kendileriylede görüşüp bilgi verebilirim. Ama benim annemde bayaa bi dökülme olmuştu. İğne vurmuştu 1 aya çıktı saçlar gür gür. Tavsiye ediyorum şiddetle..
kirpikleri var ama tüy şeklinde.. kaşları yok.. vücudunda da tüy yok.. kafasında da bir kaç tel sadece(
haklısınız, Allah dermansız dert vermesin, saç ekimi yapılır ama, onu da çocukken yapmayı tavsiye etmiyor kimse, gelişimini tamamlasın, bi 18ine gelsin deniyor.. o zamana kadar da o kadar zor olacak ki..şimdilik dua etmekten başka çaremiz yok...
canım ya.. bu bir umut bizim için..inşallah bizim miniğin de en kısa zamanda çıkar.. peki özel bir şey yaptılar mı çıkması için, yoksa kendiliğinden mi çıktı? bir de önceki hali tüy gibi demişsin ya, kafasının her yerinde var mıydı, yoksa tek tük bir kaç tel miydi?
hiç bişey yapmadılar canım, kendi haline bıraktılar.
ince teller kafasının her yerinde vardı ama o kadar inceydi ki saysan oluyo yani..
halen ince saçları ama en azından uzadı.
4 sene hiç uzamıyordu ya hep aynı duruyorlardı erkek saçı gibi.
ama şimdi daha iyi. uzamışlar en azından küçük lastiklere gelecek kadar olmuşlar :)
inşallah sizin miniğin de saçları bir an önce istediğiniz şekil alır :)