Minimalist yaşayamıyoruum.

En iyisi taşının
Normal zamanda evde hiç bir şeyim yok diyorsun ama taşınmaya kalktığında bu mont eskimiş bu mikser bozulmuştu boşuna taşımayayım bunları at çöpe oluyor

Birde bir evde bir tarz olmalı diyordu geçen bir iç mimar örneğin evi klasik tarz yaptıysan evin diğer tüm odalarını aynı tarz yapın diğer türlü göz yorucu oluyor demişti

Benim en çok merak ettiğim 1+1 evde 2 çocuk ile nasıl yaşıyorsunuz

bizim ev oyuncak harici minimalist diyebilirim.

benim evde olmayanlari yazsam sen ne bicim kadinsin deyip KK dan kovulurum o derece.

Ama param olsun ya da daha dogrusu sira ona gelsin, bir cam suslemesi almayi dusunuyorum. Cok hosuma gidiyor. Bakin onu almaya karar verdim ama alana kadar aylar gecer muhtemelen.

Bence alacaklarinizi siraya koyun, her ay bir urun gibisinden, en azindan boylece kendinizi sinirlamis olursunuz.
Evdekileri de satip paraya cevirebilir veyahut bir kermese bagislayabilirsiniz.

o ne kız

vitray gibi falan mı

ben de minimalistim diyorum da bu sıralar ortalık çok kalabalık

her yerde kitap not vs doldu

toplanması lazım ama kitaplık da dolu

ama salonum boş diye burada hep yazıyordum o da doldu

salonda iki tane 3li koltuk bir küçük masa bir tv altına iki de küçük sehpa ve oyuncak çekmecesi var (dı)

bu hali ile boş idi gayet de iyiydi

şimdi bir piyano ve bir masa tenisi masası eklendi tabii bir de kedi hanım

o nedenle ortalık artık keşmekeş

konu sahibi çözüm gereksizi atıp kapalı kutulu bir düzene geçmek

yani saklanacaklar da tek tip kutuda olursa göze dağınık gelmez

Katildigim tum yurt disi seyahatlerinden sadece cikolata ve sarap aldigim icin evimde gereksiz esyam yok. Tabii ben 4,5 senelik evliyim,siz daha yenisiniz. Zamanla alisir bir duzene koyarsiniz evinizi. Saglikla yasayin nice yillara

Not;esinize hediye alma demeyeydiniz iyiydi,simdi senelerce hediye almazsa pisman olursunuz. Malum erkeklere vur dersin öldürürler

yok normal sus esyasi da boyle ic pencereye koyuluyor perdenin arkasina, disaridan gorunuyor, cok hosuma gidiyor oyle evler :)
oyle suslucem ben de heveslendim.

piyano muuuuuuuuu?
oglana mi aldiniz? Ne guzel etmissiniz.

Oyun/etkinlik odasi icin yer varsa o tarz urunleri oraya koysan, salonda basina is acarlar, hem temizlik vs de zorlasir.

ben de magnet ve kendime sokaklardan taki, sac icin bandana toka vs alirim degisik, genelde cok kaliteli de olmazlar, o sezon kullanip atarim. Magnetleri biriktiriyordum da tasinmada heba oldular.

piyano bayadır var

maalesef evde 3 oda var

biri oğlanın biri bizim yatak odamız

üçüncü oda da benim home ofisim kitaplık ve var orada da

piyano yahut masatenisi masası sığamıyor

bu nedenle insanların neden 5-6 odalı evler istediğini öğrendim

düşünsene çocuk da iki olsa kımıldayacak yer kalmaz

ama bir müzik odası bir spor odası bir kütüphane/çalışma odası olsa evde

hatta bir de çamaşır odası gibi bir yer

çok güzel olur

hayallerime bak bir yandan minimalistim diyorum bir yandan ne hayal ediyorum

ama valla yerde minder olan bir müzik odası isterdim sadece piyano ve minderler

mesela şimdiki çalışma odasında bir sürü gereksiz şey var başka yer yok diye

oysa ilk kurulduğunda müthişti

bir duvar kitaplık

bir masa ve bir küçük koltuk

en güzeli taşınmak, o zaman eşya azalıyor

ev ne kadar buyuk olursa ivir zivir o kadar artiyor.
studyoda da ayni kalabaliktaydim 1+1de de 2+1de de. mentalite degismeden ne kadar yerin olsa o kadar dolduruyorsun.
su an atmaya basladim yavastan. cocuklarin 5 koli oyuncagi vardi, 2 kolisini verdim. daha binilebilir oyuncaklari saymiyorum.
atmaktan vermekten ve almamaktan baska care yok. 10 odali da olsa soyle bir sey olur cikar
https://www.hurriyetemlak.com/isyer...sa-emlakcidan-apartman-dairesi/detay/17558318

bu gerçekten gerçek mi. aklıma evde tek başına filmindeki ev geldi haha

Kullanmadıklarını internette satsanız?
Özellikle giyimler konusunda yer açılması insanı ferahlatıyor.

Ayy buneee
Almıs koymus almış koymusss

Kullanmadıklarını internette satsanız?
Özellikle giyimler konusunda yer açılması insanı ferahlatıyor.
aslında 7-8 çift ayakkabı satmıştım. ama kıyafetler nedense alınmıyor. ha bir söz kıyafetimi koymuştum onun için teklif vermişlerdi gerçi

bende de var bu egilim
hani hepsini boyle koymasam da o kadar odam olsa oyun odasi da yaparim spor odasi da calisma odasi da alir koyarim alir koyarim
1+1 deyim bende ay attıkça atasım geliyor
Ev büyüdü falan diyorm.
Ama 5 yıllık evlilik.
ilk 2 yıl aldığım ıvır zıvrın haddi hesabı yok

ben cocuklardan sonra sapittim biraz,
trampolin, cadir, akulu araba, 1000 tane falan oyuncak. kendi cocuklugumun acisini mi cikariyorum nedir
Benim kız kardesiminde öyle hergidisimde satsana bunları letgoda diyorum
Abla cocgun oyuncagunı niye satayım oynuyor diyor:)
Ben kesin eksiltirdim:)

ay hem de güncel bir ilanmış

cidden merak ettim o fotodaki adam ne iş yapar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…