Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil sizinde saçınızı bu kadar döktü mü ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yok cnm korkuorum.1 aydan fazla kullanılması zararlı deil mi

Yo deil ben diger sitelerden de arastiriorm bunu kullanio saclari dokulenler. 1 ay gbi bi sinirlama duymadm ama sık kullanmamak da gerekiyor tabi. Haftada 2-3 den fazla kullanilmamali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım dermatoloğa zaten gidiyoruz ama inan onlardan daha çok şey biliyorum. el elin eşşeğini ıslık çalarak ararmış ya elin dr u tıp buna çözüm bulamamış oturup benim saçımı mı düşünecek. kan sayımı yaptırıyor kanın az ise kan hapı veriyor b12 ye bakıyor düşükse ilaç yazıyor bunlar normalse psikolojik deyip gönderiyor. endokrine gitmeyi bile araştıra araştıra kendi çabalarımızla öğreniyoruz

benim bazen tek bir banyoda bukadar dökülüyordu....
çok araştırdım,doğal yolları denicem mutlaka.

kızlar hepimize geçmiş olsun. bende saçtan yana şanssızlardanım malesef ben 8-9 aydır minoxil kullanıyorum 1,5 sene öncede kullanmıştım hatta o zaman ben saçımı kazıtmıştım etkisini görebilmek için. açtığım knu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=598535 kumak isterseniz. ben o zaman saçlarımın çıktığını gördüm baya gürleşti saçlarım. sonra sanırım 1 sene falan ben kullandım minoxili etkisi azalmaya başladı gibi geldi birde kardeşim aklıma girdi hep minoxil mi kullanacaksın diye bende minoxili bırakıp başka bakımlar yapmaya ve besin desteği almaya başladım. fakat dön dolaş yine minoxile başladım işte şimdi 8 aydır minoxil kullanıyorum.minoxil evet başta saçımı biraz döktü ama öyle 400 tel dökse oturup ağlardım çünkü eda benim kafamda seninki kadar saç yok.hani diyorlar ya günde 100 tele kadar normal diye atıyorum kafasında 5000-10000 tel saç olan için normal belki ama 3000 saç teli olan birinin günde 100 tel saçı dökülse 1 ayda kel olur eda bu arada saçlarının dökülmüş hali bile güzel canım ben hiç saçımı o kadar uzatamadım.
arkadaşlar biliyorum çok uzattım ama size tavsiyem eğer kan sayımlarınız testleriniz normalse saçınıza elinizden geliyorsa hergün bakım yapın . denemediğim hiçbirşey kalmadı neredeyse . şimdi saçıma sığıriliğiyle, karanfilli zeytinyağı , b12 vit. ampulü, ısırgan yağı karışımını sürüyorum. bunun dışında günde 2 sefer minoxil ve ayrıca b12 vit,çinko, kan hapı içiyorum saçlarım dökülmüyor. bozmayın moralinizi benim 4 sene önce elimi saçıma atıyordum avuç avuç saç geliyordu saçımda saçkıran çıkmıştı. o zamandan beri anladımki ne zaman birşeye üzülsem saçımla ilgili bir sorun oluyor. eğer sizinde psikolojik sıkıntılarınızdan dökülüyorsa ve sorununuzu çözemiyorsanız çekinmeyin psikiyatra gidin. yada başka bir sorunu olan arkadaşlar vitamin eksikliği varsa önce onu gidermeli yada kist bunlar tedavi edilmedikçe de dökülme devam ediyor.
inşallah hepimizin gür yeni yeni güpgüzel saçları çıkar kızlar

canım ben neredeyse 4 ay kullandım, hatta bu ilaçla ilgili konumda var, her ilacın ilk başta tersi etkisi olabiliyor bu normal,düzenli kullandıkca o dökülen saçlarının yerıne yenıleri gelecektir

Canım bende saydım 400 tel kafayı yemek üzereyim moralim çok bpzuk hep ağlıyorum ne yapsak olmuyor bizim kaderimiz bu ben peruga karar verdim para topluorum bikaç ay sonra güzel bi peruk alacam başka çarem kalmadı

Bu ara stresten saçlarım kanser hastası gibi dökülmeye başladı sabah bi kalkiyrm yastiktan bir avucc sac topluyorum gün içinde saçımi geri dogru atsam tel tel sac geliyo elime durup dururken saçım kafamdan düşmeye başladı koluma falan dusuyo çok uzuluyrm su son iki uç haftadır boyle

benim bazen tek bir banyoda bukadar dökülüyordu....
çok araştırdım,doğal yolları denicem mutlaka.

Canm tek banyoda bu kdr dokulmesi imkansiz burda 2bin 3bin sac teli var ama tabi dokulmen fazlaysa hemen harekete gecmende fayda var

Canm mevsimsel de olabilir bnm cok gur sacli bir kuzenim var saci hic dokulmez onun bile bu aralar dokuluyormus. Vitamin filan alarak hafifletebilirsn

Canm tek banyoda bu kdr dokulmesi imkansiz burda 2bin 3bin sac teli var ama tabi dokulmen fazlaysa hemen harekete gecmende fayda var

saç teli olarak demiyorum ama benim eskiden çok kalın telliydi.şuan eski saçlarımın 4/1 i duruyor desem ...
kuaför bile ne kadar gür çok fazla dediği zamanları özlüyorum.herşey üniversiteden sonra oldu.

Anladım cnm kullanmaya devam ediyim ben o zaman çünkü saçlarım hala yağlı ve çok dökülüo.cnm senin bugün sonuçlar vardı naaptın güzel haberlerini bekliorum

Anladım cnm kullanmaya devam ediyim ben o zaman çünkü saçlarım hala yağlı ve çok dökülüo.cnm senin bugün sonuçlar vardı naaptın güzel haberlerini bekliorum

Bugun gittim canmm hatta yeni geldm eve d vitamini eksikligi ciktiii. O yuzden dokulebilir dedii. Ay cok mutluyum bisi cikti sonunda hemen aldm verdigi ilaci da. Geri kalan hormon filan hepsi normalmis. Kolestrol yuksek cikms o da dokulmeyi etkilemez zateen. Belki ssnde de bu vitamin eksikligi vardr canmm ben 7 yildir yeni ogrendm mesela.

saç teli olarak demiyorum ama benim eskiden çok kalın telliydi.şuan eski saçlarımın 4/1 i duruyor desem ...
kuaför bile ne kadar gür çok fazla dediği zamanları özlüyorum.herşey üniversiteden sonra oldu.

Benmde oyleydi iste canm ah geri gelse o saclarr ama yok giden gtti gelmez daha

Eda daha önce yaptırdığın testler de hiç d vitamini eksikliği çıkmış mıydı? Sonuç olarak şu an vitamindense yıllardır neden döküldü illa ki testler yaptırdın çıksa d vitamini orda çıkardı bilemiyorum tabi inşallah geçer vitaminleri alınca

Cnm sen deyince araştırdımda bu vitamin zaten besinlerde var ve bu besinler tükettiklerimiz en basiti güneşte bile var.ben bundan dolayı döküldüğünü sanmıorum yani dökse bile bu kadar fazla ve uzun süre dökmez.pko dan bence

Hayır canm hiç yapılmadı ki d vitamini testi. Hiç vitamin testi yaptırmadım daha önce. Gerçi şimdide sadece d vitaminini ölçtüler sanırım. Bana da düşününce pek yeterli gelmiyor bu sebep ama yine de belki olabilirr. Çünkü diğer herşey normal görünüyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm demekki besinlerden aldığım yeterli gelmiyor. Hele ki ben gunesi hiç sevmem yılda 1-2 hafta tatile gderim bronzlaşırım o kdr onun dışında hep gunesten kacarım. Bu d vitamini haftada 1 alınıyormuş yuksek bir doz aldım dün 50.000 mg içtim. Tahtalara vurayim bugun saçım dökülmüyor bikaç tel dışında. Umutluyumm belki bundandırr.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…