Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

yabancıymış.5 dil biliyormuş.ama öğrendiği dilin,bütün argo kelimelerini biliyor.en azından, bu takdire şayan.

Tp, minnoş filan... İkişerli üçerli biliyor hem de aynı anlamlı.
Türkçe'yi sanayideki yumurta topuk dayılardan mı öğrendi ki acaba?

senin boyunla koca evi seni ezmeye kalksa sen de cevap verirdn sanırm. Ben karşmda kvldemin oturub başkasını överek beni ezmesini kabul eden biri diğilim. Beni yargılamaya başlarsa cevablarını da öyle alırlar.

Peki o zaman ilerde oglun kisa boylu olursa kiz gibi bu top gibi, askerde doverler ezerler bunu, deforme bu engelli derlerse ne cevap vereceksin? Hepsi senin laflarin.
Hic benim cocugum kisa olmsz deme ayni anne babadan 1.60 lik da doguyor 1.90 lik da.

Kardes iyimisin sen? Uzun boylu olmak kotu olsa neden topuklular varbenim boyum 163 ha soyle diyim 180 olmayi istemezdim esim 178 cunku ama 170 olmayi cok isterdim ne cok uzun ne cok kisa.azcik kilonun ucunu kacirsam ki suan baya kacirmis haldeyim plates topuna donuyorum kapaliyim bide uzun bir ceket begeniyorum giyince hobbite donuyorum kiloma hep dikkat etmek zorundaym 170 boyunda arkadasim var dogum yapti biraz kilo aldi kiza bakinca icim gidiyor.herkesin dedigi gbi bence sorun senin boyunda deil bulundugun ailedekiler hepsi kisaysa sen uzun kaliyosundur esin 190 olsa kendini pitircik gbi hissederdinama tabi ilk basta elimiz ayagimiz saglam ona sukurler olsun yoksa boy dedigin neki buarada bahar denilen uyeye burdan cevap yazayim k.cn kadar yok top gbi cumleler kullanmaya devam et sen Allahin sopasi yok senin boyun uzun die cocugunun boyu uzun olmaz Allah korusun bir saglik probleminden uzama problemide yasayabilir oyuzden bukadar buyuk ve kirici konusma insanin en buyuk dusmani dilidir.

Erkekler arasında bir söz vardir.
" Bodur tavuk her daim piliçtir."

1.70 boyunda 52 kiloyum.
Citi pitiligin boyla alakasi yok kiloyla var bence.
Ben 64 ve uzerini gorunce hantallasiyorum resmen, kemik yapimda oyle kalin kalin degildir.
Citipitilik giyimle de alakali.
Daha renkli ve spor giyinin.
Kilonuzu koruyun.

ALLAH demek ki bir yerden alıyor, bir yerden veriyor.

ALLAH'tan KURUR duyuyormuş ya bir de GURUR olsaydı n'apardık ya la.

Sen kimseyi aklıyla mantıgıyla imtihan etme Yarabim. Amin.

Bu arada bazı yorumlara denk geldim de.. uzun boylu olmakla gurur duyulacak bi sebep göremedim.. tamam seviniriz boyumuz uzun diye de.. boyu bize veren Allah.. biz çalışıp çabalayıp kazanamadık ki.. takılacak bi durum yok.. boyun gayet ideal konu sahibi.. sen hassassın biraz..

Bende cok uzun ve iri oldugunuzu düsünmüyorum, 170 gayetde normal bi boy. Kilonuzu söylememissiniz galiba egerki cok rahatsizsaniz kilo verebilirsiniz... benim boyum 179 Allah vergisi sonucda ben boyumu seviyorum hicbirzamanda kendimi bu yüzden iri hissetmedim... evet hicbirzaman minyon tipli olamam ama gayetde uzun boylu Zarif bi Hanim olabiliriz:)

Senin boy normal hayatim. Ona bakilirsa uzun boylulara katana gibi deve gibi diyen de var minyonlara gotu yere yakin ya da cucuk gibi diyen de var. Herkes biseyler der yani kendinle barisik ol.

Ayni ornegi verecektim kalp kalbe karsiymis. Bir de o kadinlarin birinin kocasi 400 kiloluk karisinin kilo vermesini istemiyordu. Ben onu böyle begendim sisman ve yumusak hoslaniyorum diyordu. Yani tek bir güzellik kriteri yok kimi sisman sever kimi zayif kimi uzun kimi kisa. Esim 194 boyunda 168 altindaki kadinlari görmüyorum der. Baska bir arkadasimiz kadin dedigin 165 i gecmeyecek der goreceli bir kavram.

Ben de 1,76’yım ama konu sahibiyle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Eğer güzellik yarışmasına katılıp, manken olmayacaksan uzun boy hiç bir işe yaramıyor bence. Hee bir de mutfakta en üst raflara ulaşma kolaylığı dışında

Canım ne guzel ıste endamın yeter sen giyinip süslenince çok daha dikkat çekersin emin ol . Sen sadece takıntı yapmışsın bunu asla yapmaman gereken bişey ne guzel ıste bence bu bi artı saçlarına güzelce şeklini ver makyajını yap giyin emin ol daha dikkat çekersin bu biraz da insanın kendinde bence bunu takıntı yapma asıl esin takıntı yapması lazım karım dikkat çekiyor topuklu ile benim boyumda dikkat çekici bi kadin keske boyum 1 80 olsaydı 1 85 olsaydı diye düşünüyordur belki de esin :) ondan takılma bence bunu sadece sen dusunuyorsundur eminimki aile falan da genelleme yapıyordur yani hiç böyle bişey düşüneceğin akıllarına gelmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…