Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

1.86 yim.
Esimden 5 cm falan uzunum.
6 yıl olacak evliyiz.
Gayette mutluyuz bahsettiğiniz konularda sıkıntı yok.
Oda beni görüp beğendi sevdi evlendi, gayette seksi bulur.
Genellemeler çok yanlış olmuş.

Boyunuz da normal standart üstü biraz okadar.

E yok artık.
Ne dediğinizin farkında mısınız siz?

Yalnız bazıları konu sahibini teselli edeceğim diye minyonları gömmüş.
Kim kendini nasıl beğeniyorsa en güzel o'dur.
Sevgilimin bebek gibisin miniksin demesi çok hoşuma gidiyor,çevremdeki kadınların ne güzel inceciksin demesi de öyle.
Eşiniz de sizi beğenmiş ki evlenmiş sandığınız kadar eğreti durmuyordu kompleks yapmayın.

150 boy 45 kiloyla minyonun dibiyim. Yuzum de kucuk gosterir. Ama yook sandigin gibi bir artisi yok. Oyle cekici falan degilim. Kiyafetler emanet gibi durur hep. Cok topuklu giyince de komik duruyor. Ayrica da karakter olarak odun gibiyim. Cekici olmak kesinlikle fizikle alakali degil, kendine guvenle alakali. Kylie minogue minyon seksisi. Olculeri benle ayni. Ama bakisi yetiyor kadinin. Kendinizi ne kadar severseniz o kadar cekici olursunuz. Ayrica uzun ve kalipli insanlar kiyafetleri daha iyi tasiyor. Sanslisiniz bence.

Genellemeler bizi bu hale getirdi eşinizin adına KARAR vermeyin o sevmese niye evlensin silah zoruyla mı

Bende başlığı görünce benim gibi bir kadın topuklu giyememekten, bedenine uygun kiyafet bulamamaktan, ayakkabı seceneginin cok kısıtlı olmasindan dert yanacak sandim.

Sen o boyla nasıl 17 buçuk yaşından fazla göstermiyorsun Denasım onun bi sırrı var mı söylesen? :)
Sen 1.86lık minyonsun haberin yok.

deformesin,engellisin mi?bu nasıl bir yorum allah aşkına.

Deme demee..
Gelişmiş ergen diyolla bana.
Özgüvenim sıfır.
Sıfır olmasaydi bile Allahin verdigi ile hava atacak kafada hic olamazdim.:/

Kıskanmıyorlarsa da ben de Gangsta değilim.
Maşallah, totonu kaşı, 30dan sonra çok ekmeğini yiyeceksin o beybi feys görüntünün

Minyonlar olarak bir top gibi deforme engelliyiz he. Vov! Varsın boydan kıt olalım, Allah zekamıza karakterimize zeval vermesin. Akıldan deforme olmak daha kötü, kendinizden biliyor olmalısınız. Bu durumu boyda kurtarmaz, daha vahim..

Keske biri de duzgun konusmayi ogretseymis size sevabina.

maşallah.ben de 1.50 cm.boyumla ,sizlere özeniyorum.hiç olmazsa,1.60 falan olsaydım,azıcık kilo alınca yusyuvarlak oluyorsun.minyonluk o kadar da iyi birşey değil.

Sen ırı degılsın kı esın kucuk bence, hem herkesın ıc dunyasında byle takıntıları olur vesevese yanı bunlar, fazlasıyla ustunde durmaya buyutmeye gerek yok ınsanoglu herzaman kendınde olmayanı ıster bende mınyon sayılırım ama hep tpuklu gıydıgımde keske bıraz daha uzun olsatdım dıye ıc gecırırım :) bazen benım herıf de tepemden bakar sen gıttıkce kısalıyon mu der dalga gecer benle ama kulagıma kymuyrum yapıstrıyrum sumsugu uzun bı kadunla evlenseydın o zaman dıye yalandan trıp atıyrum:) hayatta byle seyler hep var buyutmemek lazım herzaman sevmısımdır bylu poslu kalıplı kadınları soyle basınca yerı tıtreten dag gıbu derler ya :) hep ozenmısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…