Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Boy değil önemli olan insanın akli dengesi yerinde olsun yeter bazıları beyinlerini hunharca kullanıyor

Boyum 1.78 70 kiloydum hamile kalmadan evvel
Yani ben gayet memnunum halimden siz 1.70 le neden böyle psikolojiye girdiniz anlamadım

Sen

Bende 173 boyundayım omuzlarım çok geniş değil ama köprücük kemiklerim,leğen kemiklerim belirgin. Hiç rahatsız olmadım ben de minyon kadınları hoş buluyorum ama kendimden şüphe etmedim hic.
Kemiklerimle gayet sexiyim
Kv görümce neyi kimi beğeniyor bu kadar önemli mi ?
Kemikli kadınlar bence daha sexi ayrıca elmacık kemiklerim dahil tüm kemiklerim belirgin
Dünyadaki kadınlar bunun peşinde

Pazardan ic camasiri mi seciyor pardon kaynanan???
Insanlar mal degildir.
Aslolan iki kisinin arasindaki duygusal bagdir.
Anasi, danasi begense ne, begenmese ne?
Her kadin ayri guzeldir.
Ben mesela 1.73 boyunda ve kalipliyim ancak buna bayiliyorum. Bana gore de minyon kadinlar'cocuk' gibi geliyor mesela. Bacaklari, govdesi uzun olmali kadinin! Lakin asla kimseyi elestirmem. Herkes kendince guzeldir; bu benim sahsi begenim sadece.
Kendinize bu hakareti ettirmeyin.
Kimseyi takmayin.
Paranoyakligi birakip, ozunuzu sevin.

Kesinlimle kadin halimle ayni seyi dusunuyorum emin benimkide ayni seyi dusunuyodur ama benle.olmak zorunda bazen paranoya yapiyorum aldatilmak falan diye kendi bilir tabi kendi boyuda kisa bence 180 alti erkek kisa bence

Sende baya kemikliain ozaman cnm bende o katagoridenim.iste ama bunla pek barisik degilim malesef esimde legen kemiklerime bazen kemiklerin cikmis diyo sibir oluyorum

Kesinlimle kadin halimle ayni seyi dusunuyorum emin benimkide ayni seyi dusunuyodur ama benle.olmak zorunda bazen paranoya yapiyorum aldatilmak falan diye kendi bilir tabi kendi boyuda kisa bence 180 alti erkek kisa bence

bana da 80 altı kısa gelir
ama eşlerimiz bizi oldugumuz gibi seviyor

Uzun bacakli niye severler acep...ama bu hissiyati bana esim verdi biraz mesele legen kemiklerime baz3n laf ediyo sakliyorum yan yatiyorum duz yatinca kemiklerin cikmis falan diyo kendimi seksi hissedemiyom ole deyince

Esimde 165i gecmeyecek demisti bikere ben sorunca(

Sorun sende değil eşinin ailesi çok kısaymış.
Bende aksine minyonluktan hiç hoşlanmam.
Sizle aynı boydayım benim kayınvalidemde bana imrenir ne güzel uzun bacakların var der.
Sizi kocanızın ailesi bunalıma sokmuş.

Özgüvenli falan değil yazısını okudum da. Hatta bildiğin kompleksli, artık hangi konu ya da konularda aşağılandığını hissediyorsa bu şekilde üstün olduğunu hissetmeye ya da hissettirmeye çalışmış. Yazık, ben üzüldüm kendisine.

Ay şimdi bende alındım çok:)) Bende 170 boyundayım çokta seviyorum böyle uzun olmayı hatta topuklu giymeyi daha çok seviyorum hiç üzmeyin kendiniz minyonlarda çok tatlı uzun boylu kadınlarda kilonuz varsa iri görünebilirsinzi zayıflamaya çalışın kendinize güvenin

cooooooook kabasinizzzz yaa

Offf bu nasıl bir düşünce tarzıdır

Uzun bacakli niye severler acep...ama bu hissiyati bana esim verdi biraz mesele legen kemiklerime baz3n laf ediyo sakliyorum yan yatiyorum duz yatinca kemiklerin cikmis falan diyo kendimi seksi hissedemiyom ole deyince
Bu fikirleri eşine kayin validen empoze ediyor olabilir mi

Konu sahibesi boy konusunu takıntı yapmayın, herkesin ailesinin genleri farklı, kimi ufak tefek olur kimi boylu boslu, kendinizi olduğunuz gibi sevin, dış görünüş bir yere kadar insanın huyu suyu kötüyse suna boylu Ahu bakışlı bir dilber olsa ne yazar, ufak tefek şirin görünümlü olsa ne yazar.

Oyle tabi ki..zaten bir insan kedisini cok fazla övüyorsa bu aslinda komplekten ileri geliyordur.En kötüsüde bunu aşmak yerine kendini övüp baskalarini asagilayarak kapatmaya çalışiyorlar..acinacak haldeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…