- Konu Sahibi smollgirl20
-
O zaman sorun biz de değil kocalarımızda onlar uzamaya çalışsın çünkü ben eşimle aynı boydayım 1,76 maalesef ne topuklu ayakkabı giyebiliyorum ne de yürürken omzunun altına girebiliyorum siz şanslısınız çünkü Türkiye standartlarından uzun biri ile evlenmişsiniz, zaten kısa olsanız komik gözükürdü. Mesela minyon olsam koltukta uyuyakaldığımda eşim gelip kucaklayıp götürürdü yatağa, kuş gibi hiç yaşayamadım bu durumları, yada dans ederken eşimin omzuna yaslanıp da dans edemedim. Konu sahibini anlıyorum ben.Valla öyle bir abartmışsın ki şaşırdım benim boy 175 ama öyle iri değilim kilon boyunla orantılıysa manken gibi gözüküyorsun ben boyumla ilgili e. çok övgü aldığım oldu manken gibisin diye Eşimin boyu 1 91 bide topuklu giyiyorum her zaman hiç sıkıntı yaşamadım uzun daha bir özgüvenli hissediyorum kendimi zaten ha çok çok uzun da değilim 1 80 lik kızlar da var bence çok iyi her erkek minyon sever diye bişeyde yok herkesin zevki farklı:))
Lisede arkadasim vardi. Biseyi anlamasam hemen boyu uzun akli kisa derdi ee Allah bi yerden verirken bi yerden alir derdi. Bakakalirdim o geldi aklıma . Buralardaysa selam olsunBen de neremden aldı ki diye düşüncelere gark olmadım değil bi an.
Basenlerimden hiç almamış o belli.
Lisede arkadasim vardi. Biseyi anlamasam hemen boyu uzun akli kisa derdi ee Allah bi yerden verirken bi yerden alir derdi. Bakakalirdim o geldi aklıma . Buralardaysa selam olsun
Eş konusunda haklısın ama uzun boylu olmak farklı benceO zaman sorun biz de değil kocalarımızda onlar uzamaya çalışsın çünkü ben eşimle aynı boydayım 1,76 maalesef ne topuklu ayakkabı giyebiliyorum ne de yürürken omzunun altına girebiliyorum siz şanslısınız çünkü Türkiye standartlarından uzun biri ile evlenmişsiniz, zaten kısa olsanız komik gözükürdü. Mesela minyon olsam koltukta uyuyakaldığımda eşim gelip kucaklayıp götürürdü yatağa, kuş gibi hiç yaşayamadım bu durumları, yada dans ederken eşimin omzuna yaslanıp da dans edemedim. Konu sahibini anlıyorum ben.
Anneniz size özgüveni değil insanlari asagilamayi öğretmiş galiba.Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Ne romantik :) ben minyonum ama esim cok uzun degil o yuzden bu dedigini yapamiyoruz genede.. halbuki 1.90 olsaydi o dedigin olabilirdi iste :) ne komplekse giriyonuz kocalariniz girsinO zaman sorun biz de değil kocalarımızda onlar uzamaya çalışsın çünkü ben eşimle aynı boydayım 1,76 maalesef ne topuklu ayakkabı giyebiliyorum ne de yürürken omzunun altına girebiliyorum siz şanslısınız çünkü Türkiye standartlarından uzun biri ile evlenmişsiniz, zaten kısa olsanız komik gözükürdü. Mesela minyon olsam koltukta uyuyakaldığımda eşim gelip kucaklayıp götürürdü yatağa, kuş gibi hiç yaşayamadım bu durumları, yada dans ederken eşimin omzuna yaslanıp da dans edemedim. Konu sahibini anlıyorum ben.
Ay ne garip aileymiş sürekli başka kadınlara övgüler düzmeler sizin önünüzde hepsi kısa galiba bence sizin yanınızda kompleks yapıyor gibiler. Bu kadar göze sokarak sürekli aynı şeyleri söylemek bence hoş değil konu sahibinin kuruntu yaptığını düşünmüyorum bence aile patavatsız ya da kötü niyetli tabi genel olarak başka hareketlerine de bakmanız doğru olurFazlam 3 kilo falan var verincede esim kilo al kemiklerin cikiyor zayiflayinca uzuun incr bisey oluyosun diyor yani durum aynj
Ama sadece bakarlar :))öyle derler ama,uzun boylu mankenlere de,hayranlıkla bakarlar.
demek ki neymiş;bütün genellemeler gibi bu da yanlışmış.
imza:bodur tavuk
1 dil 1 insan,5 dil 5 insan..Insanlari dis gorunusleri ile yargilayanlardan ve hakaret edenlerden nefret ediyorum ya.Bu nasil bir zeka yoksunlugudur?Sanki boy pos pazarda satiliyor insanlarda gidip begenip alıyorlar.Hickimse bir digerinden üstün olamaz bu konuda.Allah vergisi sonucta.
Konu sahibi kayinvalideniz siz tam onun hayal ettigi gibi bir ölçüde olsaydiniz da yinede sizi begenmezdi biliyorsunuz degil mi?
Yani bosuna uzuluyorsunuz ayrica 1.70 cokta uzun bir boy degil.Esiniz kisa sizin yaninizda..
Bu arada burada boyla ilgili sacma sapan bir uslupla yazan bir arkadas gördüm midem bulandi.
Kendisinden kısalara "engelli,deforme"gibi berbat tabirler kullanmis..yazik yahu..engelli insanlara hakaret etmenin boylesine yuhhh yani..sorsan 5 dil biliyor ama medeniyetin once insan olmaktan gectigini anlayamamis..
Kesinlikle oyle..egitimi sadece dil bilmekle,okul okumakla filan bitirdigini zannedenlerin çoğu insanlıktan sinifta kaliyor.Ama bunu farketmeyip ben universite bitirdim dil bile biliyorum diyerek kendilerini bir halt saniyorlar ya..cok aciyorum onlara.1 dil 1 insan,5 dil 5 insan..
Ama arkadaştan toplasan 1 insan bile çıkmaz.
Hayretler içinde okudum. Allah akıl fikir versin, etrafındakilere de sabır versin.
Bide hala küçümsüyor herkesi ya çok komik.Kesinlikle oyle..egitimi sadece dil bilmekle,okul okumakla filan bitirdigini zannedenlerin çoğu insanlıktan sinifta kaliyor.Ama bunu farketmeyip ben universite bitirdim dil bile biliyorum diyerek kendilerini bir halt saniyorlar ya..cok aciyorum onlara.
Bu ne iğrenç bir yazı ya.... anneniz size insanlara engelli de aşağıla diye mi öğretiyor?? Bu özgüven değil açıkça terbiyesizlik ne demek engelli deforme bu me saçma sapan bi tabir ya engellileri insanlari aşağılamaya hakkın yok senin terbiyeni takın...Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Mesaji yazan deforme şahıs da kendinden haberi yokAynen bende minyonum kendimi tuaf hissettim dermisim :) kaldiki engelliye engelli bile diyemiyorum ben, cunku hosuma gitmiyor o kelime..
Haha tutmuş çok belli:)))Bide hala küçümsüyor herkesi ya çok komik.
Adam eski karısından nasıl bir ah aldıysa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?