Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

O zaman sorun biz de değil kocalarımızda onlar uzamaya çalışsın çünkü ben eşimle aynı boydayım 1,76 maalesef ne topuklu ayakkabı giyebiliyorum ne de yürürken omzunun altına girebiliyorum siz şanslısınız çünkü Türkiye standartlarından uzun biri ile evlenmişsiniz, zaten kısa olsanız komik gözükürdü. Mesela minyon olsam koltukta uyuyakaldığımda eşim gelip kucaklayıp götürürdü yatağa, kuş gibi hiç yaşayamadım bu durumları, yada dans ederken eşimin omzuna yaslanıp da dans edemedim. Konu sahibini anlıyorum ben.

Lisede arkadasim vardi. Biseyi anlamasam hemen boyu uzun akli kisa derdi ee Allah bi yerden verirken bi yerden alir derdi. Bakakalirdim o geldi aklıma . Buralardaysa selam olsun

Aslında uzunları da çok gömüyorlar ya, dayanamıyorum benim de kendime gömesim geliyor, alışkanlıktan herhal

Fasulye sırığı diye kuzenimle alay ediyorlardı, ben de katılmıştım "Fasulye sırığı ahaha" diye, kuzenim de"Ya şu gulyabani tipinle bana dediğine bak"demişti.

Ortaokul zamanları işte.. :)

Çok fazla takıntı yapmışsınız. Her kadın mükemmeldir
1.58 boyundayım ve hala hangi lisede okuyorsun laflarını duyuyorum boşver

Insanlari dis gorunusleri ile yargilayanlardan ve hakaret edenlerden nefret ediyorum ya.Bu nasil bir zeka yoksunlugudur?Sanki boy pos pazarda satiliyor insanlarda gidip begenip alıyorlar.Hickimse bir digerinden üstün olamaz bu konuda.Allah vergisi sonucta.
Konu sahibi kayinvalideniz siz tam onun hayal ettigi gibi bir ölçüde olsaydiniz da yinede sizi begenmezdi biliyorsunuz degil mi?
Yani bosuna uzuluyorsunuz ayrica 1.70 cokta uzun bir boy degil.Esiniz kisa sizin yaninizda..
Bu arada burada boyla ilgili sacma sapan bir uslupla yazan bir arkadas gördüm midem bulandi.
Kendisinden kısalara "engelli,deforme"gibi berbat tabirler kullanmis..yazik yahu..engelli insanlara hakaret etmenin boylesine yuhhh yani..sorsan 5 dil biliyor ama medeniyetin once insan olmaktan gectigini anlayamamis..

Eş konusunda haklısın ama uzun boylu olmak farklı bence

Anneniz size özgüveni değil insanlari asagilamayi öğretmiş galiba.
Özgüvenli olmak bu değil.

Ne romantik :) ben minyonum ama esim cok uzun degil o yuzden bu dedigini yapamiyoruz genede.. halbuki 1.90 olsaydi o dedigin olabilirdi iste :) ne komplekse giriyonuz kocalariniz girsin

Fazlam 3 kilo falan var verincede esim kilo al kemiklerin cikiyor zayiflayinca uzuun incr bisey oluyosun diyor yani durum aynj
Ay ne garip aileymiş sürekli başka kadınlara övgüler düzmeler sizin önünüzde hepsi kısa galiba bence sizin yanınızda kompleks yapıyor gibiler. Bu kadar göze sokarak sürekli aynı şeyleri söylemek bence hoş değil konu sahibinin kuruntu yaptığını düşünmüyorum bence aile patavatsız ya da kötü niyetli tabi genel olarak başka hareketlerine de bakmanız doğru olur

Ayol bizde öyle boylu poslu kadın görünce pek bir beğeniriz maşallah kadına bak diye iç geçiririrz neden bu kadar sorun ediyorsunuz keşke bende öyle at gibi tabir ettikleri kadınlardan olsaydım benim kemiklerim fln çıtkırıldım

geçen burda bir pofilde okumuştum ve çok hoşuma gitmişti.
"dünyaya bir defa geliyoruz onda da boy 1.58"
bizim oralarda da genel güzellik anlasi
" maşallah boylu, poslu diye kelimelerle başlar.sonrada çok sesssiizzzz efeennndiiii diye devam eder.
yani hiç duymadım " ayy bizim gelin minyon ne güzel diyeni.
genelde de hep kadınlardan çıkar bu tür konuşmalar.
eskiden sinir olurdum.şimdi bende uzun boylulara özeniyorum.bana gorede siz kıymetini bilin boyunuzun, yapılı vücudunuzun.yani bu kişiye göre değişir ama ne olursa olsun başkalarının değil kendiniz için kendinizi sevin.
yoksa insanlara yaranmanin mumkunati yok emin olun.
eşinizide bu kadar dert etmeyin.bence görüntüye değil verdiğiniz hisse daha çok önem veriyorlar.
erkek gibi davranmayın
son derece naif , kibar bir kadinsaniz
ustunede boy , pos Allah vermiş daha ne olsun:)))

Daha ne istiyorsun uzun boylu bacaklı kadınsın işte erkekler uzun bacaklı sevmiyo muydu ya manken olarak tabir et kendini :) ben 158 boyundayım çocuk gibi
Adam seni öyle sevmis öyle beğenmiş demekki minyonlardan hoslanmiyo ki seninle evlenmiş canim öyle düşünme boy pos güzellik hepsi geçici önemli olan ahlak saygı sevgi bence

1 dil 1 insan,5 dil 5 insan..

Ama arkadaştan toplasan 1 insan bile çıkmaz.
Hayretler içinde okudum. Allah akıl fikir versin, etrafındakilere de sabır versin.

Bende 171 im. Spor yaptikca omuzlarim genisledi ama bi tik etli kalipli olmak bence bi ozguven. Giydigin yakisir ve israrla yatak odasi muhabbetinden bahsetmisin ama yatakta guclu ve kavrayabilen kadin icon hos seyler soylerle Bence biraz ozguvenli ol guzelliginin asaletinin farkinda ol .

1 dil 1 insan,5 dil 5 insan..

Ama arkadaştan toplasan 1 insan bile çıkmaz.
Hayretler içinde okudum. Allah akıl fikir versin, etrafındakilere de sabır versin.
Kesinlikle oyle..egitimi sadece dil bilmekle,okul okumakla filan bitirdigini zannedenlerin çoğu insanlıktan sinifta kaliyor.Ama bunu farketmeyip ben universite bitirdim dil bile biliyorum diyerek kendilerini bir halt saniyorlar ya..cok aciyorum onlara.

Bide hala küçümsüyor herkesi ya çok komik.

Adam eski karısından nasıl bir ah aldıysa artık

Bu ne iğrenç bir yazı ya.... anneniz size insanlara engelli de aşağıla diye mi öğretiyor?? Bu özgüven değil açıkça terbiyesizlik ne demek engelli deforme bu me saçma sapan bi tabir ya engellileri insanlari aşağılamaya hakkın yok senin terbiyeni takın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…