Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Minyonlarda uzunları kıskanır neolacak bizim bu kıskanç hallerimiz. Ayrıca abartı uzun değilsiniz ki sandımki 18o - 90 falan .çevrenizdekiler minyonsa siz farklıysanız psikolojik olarak etkilenmişsiniz. Yoksa boyunuz çok iyi bence

Kim demis onu yaa minyon sever diye inanma canim boyle seylere.herkes birseyler uyduruyor.bende minyonum boyum 1,57 58 arasi ve 1 65 70 olmayı o kadar isterdim kiibana daha alımlı geliyor uzun boylu hatunlar.Bu halimize şükürler olsun gerci cok kısa olan insanlarda var veya cok fazla uzun.senin boyun posun gayet olması gerektigi gibi bence

Sende baya kemikliain ozaman cnm bende o katagoridenim.iste ama bunla pek barisik degilim malesef esimde legen kemiklerime bazen kemiklerin cikmis diyo sibir oluyorum
Benim eski eşim kemiklerimi begeniyordu aksine

Bende sexi buluyorum kemikli erkek ya da kadın vücudunu.
Eşinizin her söylediği sizi beğenmediği anlamına gelmiyor ki.
Ben vücuda göre olduğunu sanmıyorum cinselliğin.Ten uyumu,tutku vs önemli olan.
Herkes manken değil sonuçta kadın erkek aynı durum.
Eşinizin biyolojik yapısına bakıp iri buluyorsunuz siz kendinizi.
Yalnız herkes tornadan çıkmış gibi birebir dengiyle evlenmiyor,hoşlanmıyor ya da sevişmiyor.
Bu kadar yüzeysel bakmayın bence

Kızlar valla komplekse giricem artık. Herkes nasıl manken gibi olduğunu anlatıyor. 164 boyla okuyorum burayı yeter ya
164 ile 170 arasında dağlar kadar fark yok bence :)
Hepimiz yurdumun umutsuz ev kadını modunda takılıp yaşayıp gidiyoruz iste ne kompleksi canm

Kendi kendine takıntı yapmışsın gayet ideal bir boyun var eşin seni beğenmeseydi evlilik düşünmezdi demek ki sevmiş beğenmiş bir hayat kurabilirim demiş ki evlisiniz kendinizi bukadar ezmeyin bunu eşinede söyleme bu yersiz takıntından da vazgeç kimse beğenmediği bir insanla evlenmez

Kızlar valla komplekse giricem artık. Herkes nasıl manken gibi olduğunu anlatıyor. 164 boyla okuyorum burayı yeter ya
Aaaaa lütfen 1,64 boy yine de iyi bir boydur, ben tam bir konsantre kadınım, 1,50'lik cep herkülüyüm boy yok ama dil fırıncı küreği gibidir mübarek hiçbir zaman boy ya da güzellik takıntım olmadı, dış görünüş ilk bakışta dikkat çeker ama sonra insanın karakteri ön plana çıkıyor.

Valla hayatımda hiç minyon olanlara özenmedim. Boyum 163 orta bi boyum var. 1.70 olman hiç de kötü değil bence. Fazla kilon var ise ver. Yanında böyle şeyler söyleyenlere de asıl benim gibi boylu poslu bir kıiadın bulmak zor deyip ağızlarını kapat. Türk kadınlarının çoğu 150 -155 zaten. Minyonu mecburen seviyorlar

Konu içinde hiç değinilmemiş, bir uzun boylular lanetinden söz edeceğim şu an...
Aile içinde ömürlük perde takma görevi

Yaşamak çok zor oluyor bazen... :/
Marketlerde de boyunuzdan yararlanıyoruz reyonları hep uzun boylu insanlara göre yapmışlar, çay, deterjan alacağım reyonlarda basamak veya tabure yoksa uzun boylu insan arıyor gözlerim, ellerimi reyona doğru uzatıp ne kadar mağdur olduğumu hissettiriyorum gözlerimle biri kıyamayıp ben alayım hanımefendi diyor çok mutlu oluyorum :))))

Hahah güzel taktik napak yani kısayık diye ölek mi

Bekarlıkta, o basamak ve tabureler üzerine çıkıp kazayla bir bey efendinin üzerine düşerek-havada tutularak, bir aşkı filizlendirme ihtimalimiz bile yok, hayat bizler için çok düz... Perde tak, yukarı dolaplara uzan, koltuğun altına kaçanı kolunla yakala, okul zamanı duvardan kaçıp atlarken hep sen el ver biri de seni yukarı ittirmesin... Kaldıraç, merdiven, oklava... Fizikteki basit makinalar gibi hissettim şu an kendimi

Hahah güzel taktik napak yani kısayık diye ölek mi
Dedim ya ben kısa boylu olmayı hiç kompleks yapmadım, annem 1,49 civarları babam 1,70'di, benim 2 metre olmam beklenemezdi bu durumda, insan kendini olduğu gibi sevebilmeli, marketlerde tabure üstüne çıkıp çay şeker almaktan utanmam, beyaz eşyaları bile 1,50 metre üstünde bir yerlere koyuyorlar bazen valla tabureye çıkıp bakıyorum iç haznesine, bücürsem suçum ne uzun adamın tekiyle evlendim, kızım da benden uzun oldu, ben aralarında soğan cücüğü gibi kalıyorum ama olsun beni taşımaları kolay oluyor

Ben 175 ı'm keske az daha uzun olsaydım diyorum. Bence kendinizi sevin.. ki ben bikini giyip oo taş gibiyim diyorum mesela kendime
Hem uzun bacak güzel bir şey bence

benim boy ortalama olduğu halde ellerim ve ayaklarım çook büyük, ayaklar 40 numara, eller fırıncı küreği gibi :) lisede sevgilimle el ele tutuşurduk, çocuğunun elini tutmuş anne gibi hissederdim kendimi
neyse ki iri bir adam buldum da o moddan kurtuldum
uzun olmanın da kısa olmanın da çok güzel tarafları var,
ayrıca hiç sanmıyorum ki minyon kadınlardan hoşlanıyorum diyen bir erkeğin charlize theron gibi bir kadına hayır diyeceğini, ya da tam tersinin shakiraya falan... çekici kadın 1.80 de olsa çekicidir, 1.40 da olsa, gerisi hikaye

170 boy çok uzun değil
İri kemikli olmanla boyun ilgisi yok
Her erkeğin minyon kadun beğendiğinide düşünmüyorum
Herkesin bir alıcısı var
Eşinde swni beğenmiş almış
Bence kendini sevmeyi öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…