Miranda Kerr

İşte bakıcak biri varmış eşi bakmış bakmayanlar onu da geçtim o saatte çocuk uyanıkta olabilir gece geç uyumuş hanım arkadaşlarda yataktan çıkamıycak kadar yorgunda olabilir
Gittiğim spor salonunda küçük çocuğu olan çok kişi var kimisi soor çıkışı bizimle kahveye içmeye geliyo kimisi koştur koştur üstünü değiştirmeye gidiyo kimisinin anane babaanne bakıyo kimisi eşinin evde olduğu saate göre ayarlıyo yani azıcık destek yeterli
Benim çocuğum yok kilo problemimde ama hamilelik sonrasını kaç kilo olacağımı bilemiyorum çok şükür annemde yakın eşimde spor delisi destek alacağımdan eminim ama 1 dakika bile çocuğuyla torunuyla ilgilenmeyen insanlarda var

Siz böyle bir soru sorduğunuza göre sizin fiziğiniz nasıl
Neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz ?
Çünkü şimdi taş gibi değilsen doğumdan sonra taş gibi olma olasılığın daha düşük
Üstelik bekar birinin aklına neden böyle şeyler gelir anlamam
Kadın doğum kilolarını veremediyse alınmıştır üstüne tabii

Ben de bu sekilde uykumdan calip spor yapiyorum hatta.
Mükemmel olamam ama idare edebilirim, belik hala incedir, önceden ne isem hala oyum, ama ikinci cocukta bir senemi aldi eskiye dönmek, tek cocukla daha kolaydi.
Kilo alirsak vermesini de biliriz.
Sadece tembellik kadina hic yakismiyor. Cevremde kilosundan sikayetci bircok yasitim var fakat hicbiri spor yapmiyor imkani benden cok olmasina ragmen.
Ben yalniz bir anneyim, yardim edenim yok, yine de esim evdeyken birakip cikiyorum günlük sporumu yapiyorum.
Kilo alan bir kadini asla elestirmek haddime degil, sadece bu duruma müdehale etmemesine kiziyorum.
Bir ben mi takintiliyim anlamiyorum. demiyorum ki herkes manken gibi olsun asla.
Ama saglikli olalim.

gece uyurken herkes eşi bakmıs gibi olmuyor sonucta az cok cocugun uyku saati oturmus oluyor 1 yasındayken
bir arkadas 40kilo verdi bir yılda ve bekarkenki kilosundan bile daha zayıf
diğeri 20 küsür verdi ve baya baya 34 beden oldu neredeyse
eşleride öyle alayım cocuguma bakayım değil o yüzden zaten uyurlarken gördüm azimlerini
aynı zamanda bi tanesi calısıyorduda
vaktiyle bende 17 kilo verdim ki börekler tatlılar eksik olmaz evimizden ve aşırı düşkünlüğüm var ama inat ettim azmettim vs vs

Belki kilo vermek istemiyorlar belki toplumun ekranların sosyal medyanın dayatmaları yüzünden arada kalıyorlar, sinir oluyorlar.
Herkes manken gibi olmak zorunda değil.
Evet kadın isterse yapar ama istemiyorsa kimse de niye istemiyor diyemez.

İşte anlatmak istediğim bu. Tebrikler.
Ben zorlu bir bölüm okuyorum. Ve eminim anne olduğumda evlendiğimde kesinlikle şu okuduğum bölüm kadar yorulamam diye düşünüyorum bazen. Eve hasret kalıyorum, çaya, yemeğe, aileme.
Sabahın 7 sinde atölyeye gidiyorum akşamın 7 sine kadar tinerin, yağın, boyaların içinde resim yapıyorum. Hatta beslenmeme dikkat etmem için atölyeye tüp bile aldım besinlerimi atölyede pişirip yapıyorum. Akşamın 7 sinde atölyeden çıkıp direkt eve gidiyorum spor çantamı alıp spora geçiriyorum fitness yapıyorum yaklaşık 2 saat. Bu benim için aşk gibi birşey. Spordan çıkmam 9-10 u buluyor. Hemen eve gelip önceden hazırladığım yemeklerimi yiyorum. Bir yığın ödevlerim, projelerim oluyor 11-12 gibi gece ödevlerime başlayıp Sabahın 4-5 sularında uyuyorum. 7-8 gibi yine atölye başı oluyor.

İşte döngüm böyle. Evet gezmeye, etkinliklere birşeylere aç kalıyorum ama çalışmak ve kendime bakmak çok güzel birşey.

onlara zaten diyecek söz yok ama burdaki yenge kilosunu anneliğe baglamıs

onlara zaten diyecek söz yok ama burdaki yenge kilosunu anneliğe baglamıs
E anne olduğu için kilo almış çünkü. Bağlaması normal değil mi?

Bende ideal kilomda hamile kaldım. Hamilelik de aldım vs , iki doğum yaptım.
Evet kilo vermek çok zahmetli ve özveri istiyor. Şimdi ideal kiloma yakınım 20 kilo verdim. Daha zayıf insanları görüp bunu yeterli bulmuyorum, bir yanım yeter bıktım diyor bir yanım o zayıf insanları görüp hırs yapıyor.
Sonra arada kalan ruh hali...

SiZe katılıyorum komplekslerinin acısını benden çıkarmaya çalıştı resmen

O kilo nedeniyle kompleksli olabilir. Sen de doğum, fit ve manken kelimelerini birarada kullanarak lafın nereye gideceğini bilmeden konuşmuşsun. Kabul et bitsin..
Biz buna halk arasında 'çam devirmek' diyoruz.

Yüzyıllardır kızım sana söylüyorum kızım sen anla amacıyla ortamda olan kişiye laf sokan insanlar var. Ve olacaktır.
Yengen de alınmış olabilir.. Eşinin yanında kendini savunmaya almıştır..
Belki de aralarında bir muhabbettir fatura sana kesilmiştir kimbilir..

Ayrıca doğru diyor annelik her şeyden zordur. Çocuksuzlara bakma sen. Burada da anneliği azımsamaya çalışan bir güruh var..

+1

Ama sadece istemekle diyet yapmakla spor yapmaklada olmuyo
Kuzenimin eşi 60 kiloyla hamile kaldı 80 kiloyla bir tosun doğurdu , doğumun ertesi günü tartıda yine 80 cıktı doktor bazen vücut ödem yapar bebek 5 kiloydu fazla gidenden panik yapar gibi şeyler söylemiş sütü hiç olmadı dolayısıyla hemen diyete başladı 6 ay dolunca spora gitti
Kilo vermeyi bırak aldı üstüne doktora gittiğinde tahlilleri yapıldı hani bişey varda ondan mı alıyo herşey güzel demişler istanbula gelince ben kendi doktoruma götürdüm çünkü çocuk 1 yasına geldiğinde okadr gayrete yaklaşık 90 kilo olmuştu tiroid oluşmuş hamilelik sonrası verememesi oyüzdenmiş tedaviye başlayıp kilo vermeye başladı biraz ama işe dönünce spora diyete vakti kalmadı halim yok ot mot yiyemem çocuğumla akşamdan akşama vakit geçirmek varken spora gidemem dedi bu kadın 40a geldi bidaha doğurma şansıda pek yok 2,5 yaşında ilgilenmeyi seçiyo
Herkesin kendi tercihi kalıplara girmeye gerek yok zayıflığı beğenen zayıflar ama herkes 34 beden olacak diye kuralda yok

anne oldugu icin almıs ancak 3 yıldır anne ve vermek istese 3 yılda verirdi diye tahmin ediyorum
cunku bende 20ye yakın kilo verdim tamamen istemekle alakalı
ve kimseyede laf sokup kusur bulmuyodum ben yedim ben aldım ben veremiyordum

Ben doğumdan sonra 1 sene içinde hamilelikten önceki kilomun altına indim. Kilolu olsam kompleks yapabilirdim en doğal hakkım bence..

Ama tavrım sanırım böyle hariçten gazel okuyan birine bakıp gülmek "he canım he doğur bir tane o zaman görürüz" olurdu.

Bir yıldan fazladır diyet yapıyorum. Kullandığım ilaçlar, d vitamini eksikliği yüzünden o kadar yavaş verdim ki.
Dediğiniz gibi bazen sağlık problemleri engel oluyor kilo vermeye.
Metabozlizması hızlı ya da normal çalışan insanların bir çoğu bunu anlayamıyor. Çünkü yaşamamışlar.

Başlığı okuyunca aklıma gelen ilk şey, kocasını Mirandanın resimlerine bakarken yakalayan bir kadın oldu.. Neyse ki konu bu kadar mühim değil :))
Alınacak bir şey yok bunda ayrıca..

Tamam işte istememiş vermemiş. Ama bu demek değil ki yanında kilosu ile ilgili konuşulmasını hoş görsün.

Tamam işte istememiş vermemiş. Ama bu demek değil ki yanında kilosu ile ilgili konuşulmasını hoş görsün.
ama ona kimse dememişki sen söylesin böylesin
yeni dogum yapsa ok alınır tabi banamı laf geldi diye de kaç yasında cocugu var kızın dedigi miranda kerr yeni dogum yaptıgı icin bende öyle olmak istiyorum
insallahta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…