- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
İç dünyasını bilemeyiz, belki eşi kilo konusunda baskı yapıyordur. Ondan bu kadar tepki vermiş olabilir.ama ona kimse dememişki sen söylesin böylesin
yeni dogum yapsa ok alınır tabi banamı laf geldi diye de kaç yasında cocugu var kızın dedigi miranda kerr yeni dogum yaptıgı icin bende öyle olmak istiyorum
insallahta olur
Afedersiniz ama nerenizle okudunuz? Kızcağız kimseye laf söylememiş kardeşiyle kendi kendine yorum yapmış, yani siz taa buralardan komplesk yaptınızya helal olsun.Bence yaptığınız şey ayıp. Karşınızdaki insan kiloyu takan biri olabilir. Siz henüz evli bile değilken böyle bir yorum yapmanız olmamış.
Bana demiş olsaydınız. Sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde der bir kahkaha patlatırdım. İnsanların zayıf noktalarıyla vurmamayı öğretirdim. :))))
Bence yaptığınız şey ayıp. Karşınızdaki insan kiloyu takan biri olabilir. Siz henüz evli bile değilken böyle bir yorum yapmanız olmamış.
Bana demiş olsaydınız. Sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde der bir kahkaha patlatırdım. İnsanların zayıf noktalarıyla vurmamayı öğretirdim. :))))
Allah'ım büyüyünce inşallah Miranda Kerr olurum, biraz Gigi Hadid, bir miktar Barbara Palvin, 1/8 kadar Adriana Lima, Cara'nın kaşlarını da alabilirim, Maggie Qnun kuulluğundan biraz, Jeniffer Lawrence gülüşü, Megan Fox bakışı, Anne Hathaway ile Angelina Jolie dudağı, %3 de Amanda Seyfried amin. Sonuç Gollum gibi bi şey çıkmaz inş. Hepsini karıştırınca bilemedim şimdi. :/
Kompleks yapmasın söyleyin yengenize, gereksiz alınganlıklar, muhabbetler. Yaşlar ufak gibi... Neyse. Kendini kıyasladığı kişi de tam kulvarındadır kesin ya, he manken olmak çok kolay tecrübe ettiğinden biliyoBi şey demiyim daha.
Allahimm ne sacma bir alınganlıktır,izin isteyin bari "yenge guzel diyebilir miyiz tvdeki kadına" diye tövbe tövbe. ..Alttan falan da alma ne münasebet.
Yalnız annen kral gorumceymis
Mesela ne alaka miranda ile siz de diyebiliriz bu durumdaBen de ona şaşırdım komşu kızıyla kıyaslamadım ki
Miranda Kerr i kıskanabileceğini hiç düşünmedim
Ne alaka yani senle o
Dogumdan sonra Miranda Kerr gibi olan bir arkadasim var benim.. kendisinin iki dadisi var, hic emzirmedigi icin sut ve dogal olarak yeme sikintisi olmadi.. dogumdan 3-4 hafta sonra yasam kocuyla kosuyordu sahildeki evinin onunde.. hemen rejime girdi, dogumun ardindaki yaz 34 beden bikinisiyle Marmariste gunesleniyordu.. var yani, sartlari olusturursaniz siz de olursunuz.. yoksa emzireyim, gece her agladiginda kalkayim, kocaya yemek yapayim derseniz bir miktar zor tabisi :)
Hepten dellenirse görürsünBir daha böyle bir şey yaparsa diyeceğim
Yengecim kadına güzel demek istiyorum müsaden var mı diye
Her şey olmasa da çoğu şey insanın elindedir. Konu sahibinin istekleri ve hayalleri olabilir,ok. Ama ben kendi adıma hiçbir konuda büyük konuşmayı sevmiyorum, başıma geliyor sonra...Kadınların dilinde şöyle bir cümle geziyor “Anne olursan anlarsın” “Anne olursan görürüm kilonu” “Anne olursan zayıflayamazsın” bilmem ne.
Şu cümleler o kadar boş ki, insanın elinde her-şey. Kadın dediğin kendine saygı duymalı, kendine bakmalı. Doğurduktan sonra bir kadın eski haline dönebilir mi? Evet dönebilir yeter ki istesin. Kadının istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok. Annem beni doğurduktan sonra hemen zayıflamış eski vücuduna dönmüş spor ve beslenme ile. Herşey kadının elinde. Anne olduktan sonra birşey değişmez. Hatta anne olduktan sonra kadın daha güzelleşir.
Yengeniz alındığı aşikar. Hiç gönlü olsun diye de iltifat etmeyin. Kilosu da varsa, fiziği yerinde değilse, kendine bakmıyorsa cümleleriniz yerinde olmuş. En azından kendine bakar. Birşeyler yapar. Takılmayın konu sahibi.
Mesela ne alaka miranda ile siz de diyebiliriz bu durumda
Cevaplariniza bakilirsa sivri dilli surekli laf sokmayi seven birisiniz
Belli ki yengeniz de huyunuzu bildigi için olayi farketmiş
Belli çok özgüvenli olduğunuz için bu konuyu dert edip açmışsınız :)Diyebilirsin tabi ki benim hayatta Doğum kilolarımı dert edemeyecek özgüvenim var yoksa ben de Miranda Kerr i övmek yerine kıskanabilirdim
Yengen de acayip birsey dememişMerhaba kızlar
Sabah dayımlar bize kahvaltıya geldi
Kardeşimle ben internette dolanıyorduk magazin sayfalarına falan bakıyorduk
Sonra Miranda Kerr ile ilgili bir haber çıktı
Ben de Miranda Kerri çok beğendiğimi bence dünyanın en güzel kadını olduğunu ve ilerde anne olursam inşallah Doğumdan sonra onun kadar fit ve güzel olacağımı falan söyledim
Yengem yüzünü ekşiterek dedi ki işte onun yüzü de çok yapmacıkmış oyuncak bebek suratı gibiymiş anne olunca anlarmışım manken olmak kolay anne olmak zormuş..
Ama bunları öyle bir söylüyor ki sanki çıkışarak
Onlar gittikten sonra annemle bunları konuşurken annem dedi ki yengen bozulmuş olabilir sen ona da iltifat et gönlü olsun
İyi de yengemin neredeyse 3 yaşına girecek çocuğu var lohusa dese anlarım
Bu konuda takıntısı var diye alttan almak zorunda mıyım
Ben o sözleri ona ima ederek demedim ki üstüne alınması ve bana öyle çıkışması normal mi kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?