- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Belli çok özgüvenli olduğunuz için bu konuyu dert edip açmışsınız :)
Ha ha işte bu komik, siz beni ne kadar tanıyorsunuz da kitap okumamı tavsiye ediyorsunuz :))))Sizin de sabahtan beri bana laf sokmaya çalışmanızla özgüveniniz belli
Kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ederim
Hiç tanımadığınız biri hakkında bu kadar önyargılı yaklaşmayın
Kimseye kötü bir şey söylemedim ben
Ha ha işte bu komik, siz beni ne kadar tanıyorsunuz da kitap okumamı tavsiye ediyorsunuz :))))
Laf sokmuyorum direk söylüyorum. Anlamadığınıza göre ben size kitap okumayı tavsiye ederim :)
Haksızsınız.
bana da aynısını yaptı sanırım karakteri bu.. :)Sizin de sabahtan beri bana laf sokmaya çalışmanızla özgüveniniz belli
Kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ederim
Hiç tanımadığınız biri hakkında bu kadar önyargılı yaklaşmayın
Kimseye kötü bir şey söylemedim ben
Hiç iyi niyetli gelmediniz bana.
Yengeye laf sokmak icin özellikle söylenmiş bir laf sanki.
bana da aynısını yaptı sanırım karakteri bu.. :)
Evet bütün mesele bu kadar masumdu. Verdiğiniz cevaplarla niyetinizi belli ettiniz siz.Buradaki insanların çoğu beni haklı bulurken siz hangi konuda haksız olduğumu düşünüyorsunuz peki
Dünyaca ünlü bir mankeni beğendiğimi kardeşime söylemem mi suç
KibTabi buna karakter denirse...
On numara tespitsizin yaş kesin 16 yenge de hayatı evlenmekten ibret sanan 20 lik bir sabi
Siz de beni mi takip ettiniz? Açtığınız konu da size hak vermeyen herkese bunu mu yapıyorsunuz :)bana da aynısını yaptı sanırım karakteri bu.. :)
O kilo nedeniyle kompleksli olabilir. Sen de doğum, fit ve manken kelimelerini birarada kullanarak lafın nereye gideceğini bilmeden konuşmuşsun. Kabul et bitsin..
Biz buna halk arasında 'çam devirmek' diyoruz.
Yüzyıllardır kızım sana söylüyorum kızım sen anla amacıyla ortamda olan kişiye laf sokan insanlar var. Ve olacaktır.
Yengen de alınmış olabilir.. Eşinin yanında kendini savunmaya almıştır..
Belki de aralarında bir muhabbettir fatura sana kesilmiştir kimbilir..
Ayrıca doğru diyor annelik her şeyden zordur. Çocuksuzlara bakma sen. Burada da anneliği azımsamaya çalışan bir güruh var..
Birine alenen söylememesi daha büyük terbiyesizlik.Afedersiniz ama nerenizle okudunuz? Kızcağız kimseye laf söylememiş kardeşiyle kendi kendine yorum yapmış, yani siz taa buralardan komplesk yaptınızya helal olsun.
Bende öğretmenim. Sizin yaptığınız ayıp.Ben yengeme kilosuyla ilgili hiçbir şey söylemedim
Bunu kardeşime söylerken duyup çıkıştı
İnsanlara zayıf noktalarıyla vurmaması gerektiğini öğretirken siz de okuduğunu anlamayı öğrenin.
Bir öğretmen olarak tavsiyem.
Size karsi niye tepkili olayim tanimiyorumKardeşimle konuştuklarımı dinlemeseydi o zaman
Siz niye bu kadar tepkilisin bana karşı ?
Kız inşallah bende bu kadın gibi olurum demiş yani ne mana buna alınması, şimdi arabasi olmayan birinin yanında "ulan şu mercedese bak,ilerde benim de olur inşallah" demesi kusulecek alinilacak bir şey mi?Birine alenen söylememesi daha büyük terbiyesizlik.
Düşünsenize saçınızda yoğun dökülme problemi var. Ben şey diyorum SAÇLARIM HRP BÖYLE GÜZEl kalır umarım.
Bunlar ayıp şeyler, can yakıcı şeyler. Yengesinin kilo fazlasını görmüyor mu? Direkt yüzüne demese bile yanında denmesi hoş değil çünkü kadın verdiği tepkilerlerle hoşuna gitmediğini hissettirmiş.
Umarım tecrübe etmezsiniz.
Aşağılık kompleksi böyle bir şey değildir.Kız inşallah bende bu kadın gibi olurum demiş yani ne mana buna alınması, şimdi arabasi olmayan birinin yanında "ulan şu mercedese bak,ilerde benim de olur inşallah" demesi kusulecek alinilacak bir şey mi?
Çok tecrübe ettim ayrıca hiç de alınmadım olmayacak şeyleri kiyaslayanlar oldu çevremde zaman zaman oralı bile olmadım, zaten bu söylenen sozle değil kişinin kendine olan güveni ile alakalı birşey, aşağılık kompleksli birisine ne deseniz alınacak birşey bulur.
Çok acımasızsını. Mesleğinizi merak ettim.İnsanlar sana çok boş tepki göstermiş. Ne yani, ben çirkin bir adamın yanında "Off Keanu Reeves" çok yakışıklı desem ve o adam buna alınsa ekstra dalga geçerim, özgüven sorunu olan insanlar beni bağlamaz, ben aman bu incinir diye bir ortamda söyleyeceklerimi düşünüp tartmam, kimseyi de hedef almam ama dediğim gibi biri bunu üstüne alınırsa da lafımı esirgemem "3 yıl olmuş doğuralı, 3 yılda veremedin mi?" derim. Bu arada herkes fit olmak zorunda değil fakat buna alınmaya da hakkı yok kimsenin. Bir insanın hastalığı vardır kilo veremiyordur anlarım lakin kilo verebilecek durumda dikkat etmeyip alınganlık gösteriyorsa umurumda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?