Miranda Kerr

Belli çok özgüvenli olduğunuz için bu konuyu dert edip açmışsınız :)

Sizin de sabahtan beri bana laf sokmaya çalışmanızla özgüveniniz belli
Kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ederim
Hiç tanımadığınız biri hakkında bu kadar önyargılı yaklaşmayın
Kimseye kötü bir şey söylemedim ben

Ha ha işte bu komik, siz beni ne kadar tanıyorsunuz da kitap okumamı tavsiye ediyorsunuz :))))
Laf sokmuyorum direk söylüyorum. Anlamadığınıza göre ben size kitap okumayı tavsiye ederim :)
Haksızsınız.

Ha ha işte bu komik, siz beni ne kadar tanıyorsunuz da kitap okumamı tavsiye ediyorsunuz :))))
Laf sokmuyorum direk söylüyorum. Anlamadığınıza göre ben size kitap okumayı tavsiye ederim :)
Haksızsınız.

Buradaki insanların çoğu beni haklı bulurken siz hangi konuda haksız olduğumu düşünüyorsunuz peki
Dünyaca ünlü bir mankeni beğendiğimi kardeşime söylemem mi suç

bana da aynısını yaptı sanırım karakteri bu.. :)

Buradaki insanların çoğu beni haklı bulurken siz hangi konuda haksız olduğumu düşünüyorsunuz peki
Dünyaca ünlü bir mankeni beğendiğimi kardeşime söylemem mi suç
Evet bütün mesele bu kadar masumdu. Verdiğiniz cevaplarla niyetinizi belli ettiniz siz.

Ben kendi adıma konuşayım,hemcinslerimin böyle takıntılarımdan nefret ediyorum. Yok boyum kısa,yok kilom fazla,yok saçım az vs. vs. Kendi bedenini;Türk kadını kadar aşağılayan başka bir kadın var mıdır,merak ediyorum. Örneğin kilo ölçülüyor,erkekler hiç problem etmezken,kadınlar utançtan(!)neye uğradığını şaşırıyor. Yok benim 2 kilo aldığımı duymasınlar vs. vs. Yahu insanlar senin kaç kilo aldığını duysa ne olacak? Tabu haline getiriyoruz bunları. Kendim bir kadın olarak çok saçma buluyorum. Ben ileride kilo da alsam sorun etmem,sağlığıma zararı olmadığı sürece. Mesela arkadaşlarım bana boyun kısa diyor,hiç ilgilenmiyorum. Benim yaratılışım böyle,ne yapayım? Kadınlarımız fiziksel özelliklerine sinir oldukları (?) kadar, kötü huylarına da sinir olsalardı toplum şu an epey düzelmişti.

Zaten neyi tartisiyoruz sayfalarca anlamis degilim. Sadece kilo vermek mi mesele. Sen sporuna zaman ayirirsin ben kitap okumama baskasi aile ziyaretine. Neticede cocuk ebeveynin ozellike bebekken annenin hatri sayilir zamanini ipotekliyor. Birini tamamlasan baska yerden eksik kaliyorsun. Icinde kaliyor bazi seyler muhakkak ki. Biri de boyle densizce laf edince alinabilirsin her normal insan gibi.

Konu sahibi yanlis anlamayin, sizi suclu falab gormuyorum, sadece aynen omergy nin dedigi gibi cam devirmissiniz.

Afedersiniz ama nerenizle okudunuz? Kızcağız kimseye laf söylememiş kardeşiyle kendi kendine yorum yapmış, yani siz taa buralardan komplesk yaptınızya helal olsun.
Birine alenen söylememesi daha büyük terbiyesizlik.

Düşünsenize saçınızda yoğun dökülme problemi var. Ben şey diyorum SAÇLARIM HRP BÖYLE GÜZEl kalır umarım.

Bunlar ayıp şeyler, can yakıcı şeyler. Yengesinin kilo fazlasını görmüyor mu? Direkt yüzüne demese bile yanında denmesi hoş değil çünkü kadın verdiği tepkilerlerle hoşuna gitmediğini hissettirmiş.

Umarım tecrübe etmezsiniz.

Bende öğretmenim. Sizin yaptığınız ayıp.

Can yakmak ve hiç hoş değil.

kardeşinize söylerken yengenizin kilo problemi olduğunu bilmiyor muydunuz.

Umarım başınıza gelmez. Okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Merak etmeyin.

Tekrar ediyorum yaptığınız çok çirkin.

Ayy Eklemek isterim :)) aşırı güzelim. Bu yorumdan sonra yok kompleks vs demeyin :))))

Son düzenleme:
Kız inşallah bende bu kadın gibi olurum demiş yani ne mana buna alınması, şimdi arabasi olmayan birinin yanında "ulan şu mercedese bak,ilerde benim de olur inşallah" demesi kusulecek alinilacak bir şey mi?
Çok tecrübe ettim ayrıca hiç de alınmadım olmayacak şeyleri kiyaslayanlar oldu çevremde zaman zaman oralı bile olmadım, zaten bu söylenen sozle değil kişinin kendine olan güveni ile alakalı birşey, aşağılık kompleksli birisine ne deseniz alınacak birşey bulur.

İnsanlar sana çok boş tepki göstermiş. Ne yani, ben çirkin bir adamın yanında "Off Keanu Reeves" çok yakışıklı desem ve o adam buna alınsa ekstra dalga geçerim, özgüven sorunu olan insanlar beni bağlamaz, ben aman bu incinir diye bir ortamda söyleyeceklerimi düşünüp tartmam, kimseyi de hedef almam ama dediğim gibi biri bunu üstüne alınırsa da lafımı esirgemem "3 yıl olmuş doğuralı, 3 yılda veremedin mi?" derim. Bu arada herkes fit olmak zorunda değil fakat buna alınmaya da hakkı yok kimsenin. Bir insanın hastalığı vardır kilo veremiyordur anlarım lakin kilo verebilecek durumda dikkat etmeyip alınganlık gösteriyorsa umurumda olmaz

Aşağılık kompleksi böyle bir şey değildir.

Her insan her olaya aynı tepki vermez. O yüzden haldır haldur değil, düşünerek davranırız.

Hani şey vardır ya istemeden kırmak, hah onun gibi düşünün lütfen.

Bende yapmışımdır. Yapıyorumdur belki hala ama. Gerçekten üzücü.

Çok acımasızsını. Mesleğinizi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…