Miranda Kerr

Valla iyicede kompleksle alakalı, kızın dediği lafta hiç bir şey yok, benim kuzenim 180 kilo asla asla alınmaz bozulmaz,mesele kendini beğenmek sevmek ,özgüven. ..

Bunu kabul ettiği zaman büyümüş olacak işte..
Bu haklılık haksızlık meselesi değil. Düşünmeden konuşmadır..

@Isabellla tekrar ediyorum düşünmeden konuşmak..

Valla iyicede kompleksle alakalı, kızın dediği lafta hiç bir şey yok, benim kuzenim 180 kilo asla asla alınmaz bozulmaz,mesele kendini beğenmek sevmek ,özgüven. ..
Özgüveni olmayanları vuralım yerden yere?? Kendini sevmeyenlere beğenmeyenlere şey diyelim mi??

Sevdeydin kendini, beğenseydin?? Ayyy komplekslii özgüvensiz???

Belki kuzeniniz içerliyor size.

Mesela aile grubuna eski fotolar atılırken grupta kahkalara boğulup özelde bana şu da artık fotoları atmasa ama keşke diyordu.

Neyse. Sizler haklısınız.

Süpersinizzz:)

Konuda bahsedilen şey hastalık mı? Elinde olmayan bir şey mi de millet dikkat edecek yanında konuşurken ya? Kadın hamile kalmış kilo almış 3 senedir de öylece çakılmış, tamam bu değil mi durum? Madem bu kadar alınacak, bu kadar kompleks yapacak sıksın totosunu versin kilosunu rahatlasın. Dünyaca ünlü mankenlerin adını duyunca kılıktan kılığa girip şurası da şöyle yapmacık burası da böyle çirkin, ay manken olmuş da nolmuş anne olmak önemli diye çıkışıp kendini aptal durumuna düşürmesin. İnsan şu konudaki lafı duysa "Seni de görürüz hadi bakalım" der güler en fazla, bu kadarı ise kompleks oluyor.

Çok mu zor?
30 kilo verdim ben hamilelikten sonra, tutsun ağzını, yapsın sporunu versin. Yapmıyorsa da alınganlık etmesin.
Herkesin kırk farklı kompleksini düşünüp iyice susalım oldu olacak.

Dayiniz var miydi yanınızda ?

Doğuma , evliliğe kadar getirmeseydiniz konuyu bence.

Güzel , beğeniyorum hepsi bu.

Sanatçıların , mankenlerin hayatı vücudu. Milyarlar döküyorlar bunun için.
Saatleri ameliyat masalarında , bakim odalarında geçiyor.
Ne kaynana dertleri :) ne koca ayısı dertleri var :)

Bir de bunun ,"Düğünümde benden güzel kadın görmek istemiyorum",diyen kadın versiyonu var ki akıllara zarar. Bütün hayatları fiziksel özellikleriyle uğraşmak demek ki ,bu komplekslilerin.

Cok gereksiz bir alinma ve olgunluktan uzak iletisimler. Kendini sevmek, ozguven, ic barisiklik , olmadi degisime inanmak varken bu kiyaslar neden? Miranda ya bak agla, bilmem kime bak sevin. KistasiniZ kendi memnuniyetiniz olsun efendim. Eskiden fiziksel gorunumume cok onem verirdim. Sonra iki cocugum oldu pejmurdeyim. Ama onlarin iyilik halinden daha cok doyum aliyorum. Biraz gobek, sarkik memeler rahatsiz etmiyor.

Bazı kadınlar özgüvenli görünücem diye kendini inanılmaz eziyor. Miranda kerr güzel ama daha ziyade bakımlı bir kadın. Birçok kadının elinde o imkanlar olsa çok daha güzel de olabilir, o yüzden kendini bu kadar gömen kadınlar bana ilginç geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…