Biraz adil olun samimi olmadığınız kuzeniniz 20 gün kalmış. .Eşiniz de o sayede kan-ter içinde ise gitmiştir ..Biraz empati lütfen.Selam hanımlar. Konuyu biraz açayım,
Ben çalışan evli bi kadınım. Evde rahatıma çok düşkünümdür. Eşim ve ben ailelerimizden uzakta bi şehirde yaşıyoruz. Haliyle çok misafir de ağırlamıyorum 2 3 arkadaşımız hariç. Hele yatılı misafir sayılıdır.
Neyse bize geçtiğimiz aylarda kuzenim ve eşi geldi. 20 gün kaldılar bizde. Ben koştura koştura eve gelip yemek yaptım. Her gün. Normalde yapsam da yapmasam da fark etmiyor. Eşim her gün yemek arayan bi insan değil. Kuzenim kadın olan, bi gün de bi işin ucundan tutmadı. Yiyip içip gezip evi otel olarak kullandılar. Sıcak bi şehirde yaşıyoruz. Her gece kapılar kapalı, (klima olan oturma odasında onlar uyuyordu) kan ter içinde uyuyamayıp sabah da zombi gibi işe gittim. Kuzenimle de öyle çok can ciğer değilizdir.
Daha fazla uzatmadan, tüm bunlar bende fobi yarattı sanırım. Daha şimdi de eşimin akrabaları gelecekmiş. 1 geceye dahi tahammülüm yok ve çok mutsuzum. Duyduğumdan beri yüzüm beş karış... Daha ben 2 yıldır tatile çıkmadım.. İnsanların gelip evi otel gibi kullanmaları, her şehri gezip burayı da gezinin bi ayağı olarak kullanmaları aşırı sinirlerimi bozuyor... Geri de çeviremedik eşimin misafilerini çünkü sadece 1 - 2 gün kalıcaz demişler (umarım öyle olur)
Ben de aynı sizin gibi, artık anne baba kardeş dışında böyle bi şey kabul etmeyelim dedim eşime.. Tatile gitmeme kısmı ise işin saçmalık kısmı zaten. Eşim yılda bir ailesinin yanına gidiyor diye, 14 günlük yıllık iznimin 10 gününü onlara ayırıyoruz. E gerisi de düğün vs oluyor. Onlariçin ve kendi ailem için kullanıyorum. O konu zaten ayrı bi mesele.20 gün kalan kuzenine git sen de 1 hafta kal.Calisan kadinlarin evinde yatili misafir gereksiz geliyor bana.Gerci çalışmayan kadina da gereksiz.Coluk cocuk ve belli bir düzen varken gerek yok.Ana baba kardes tamam da kuzen gitsin otelde uyusun.Bu misafirler artik gelecek 3gun idare edin eşinizin hatrına.
Bir de özel degilse merak ettim.2sene tatilsiz neden durdunuz maaş var sonuçta ucuz da olsa bi tatil ayarlanir.
Aynen öyle. Olmadı ama eşime "benim kuzenim benim tahammülümü en azından bi süreliğine bitirdi" diyorum ki o da çok bıkmıştı. Anlıyo beni neyse ki. Artık 2 güne katlanıcamBiraz adil olun samimi olmadığınız kuzeniniz 20 gün kalmış. .Eşiniz de o sayede kan-ter içinde ise gitmiştir ..Biraz empati lütfen.
Eşinizin ailesi 1-2 gün geleceğiz demişler şimdiden surat asiyorsunuz.
Oldu mu şimdi?
Benzerini yasadim daha disarida da her gidilen yerde kasada hesap odenirken hep benim beyi gördüm elleri ceplerine gitmedi bir market alisverisi vs olsun.. dersimizi aldik musait degiliz diyoruz direkt.Selam hanımlar. Konuyu biraz açayım,
Ben çalışan evli bi kadınım. Evde rahatıma çok düşkünümdür. Eşim ve ben ailelerimizden uzakta bi şehirde yaşıyoruz. Haliyle çok misafir de ağırlamıyorum 2 3 arkadaşımız hariç. Hele yatılı misafir sayılıdır.
Neyse bize geçtiğimiz aylarda kuzenim ve eşi geldi. 20 gün kaldılar bizde. Ben koştura koştura eve gelip yemek yaptım. Her gün. Normalde yapsam da yapmasam da fark etmiyor. Eşim her gün yemek arayan bi insan değil. Kuzenim kadın olan, bi gün de bi işin ucundan tutmadı. Yiyip içip gezip evi otel olarak kullandılar. Sıcak bi şehirde yaşıyoruz. Her gece kapılar kapalı, (klima olan oturma odasında onlar uyuyordu) kan ter içinde uyuyamayıp sabah da zombi gibi işe gittim. Kuzenimle de öyle çok can ciğer değilizdir.
Daha fazla uzatmadan, tüm bunlar bende fobi yarattı sanırım. Daha şimdi de eşimin akrabaları gelecekmiş. 1 geceye dahi tahammülüm yok ve çok mutsuzum. Duyduğumdan beri yüzüm beş karış... Daha ben 2 yıldır tatile çıkmadım.. İnsanların gelip evi otel gibi kullanmaları, her şehri gezip burayı da gezinin bi ayağı olarak kullanmaları aşırı sinirlerimi bozuyor... Geri de çeviremedik eşimin misafilerini çünkü sadece 1 - 2 gün kalıcaz demişler (umarım öyle olur)
hanımefendi isterseniz iyi okuyun, anlayınKendi kuzenini içli dışlı olmadığın halde 20 gün misafir ederken sorun yok ama eşinin akrabaları 2 günlüğüne gelince sorun var. Doğru mu anladım?
Sizin yaptığınız ayrımcılıktan başka birşey değil. Kuzeniniz geldiğinde de 2 yıldır tatile çıkmamıştınız. O zaman neden eşiniz surat asmadı?
Egedeyim evlenerek kaldim.ilk sene arayip gelmek kalmak isteyen cok akraba oldu arkadaslarim bile gelemk icin siraya girdi.fakat ev sahibim cok tatli bir kadindi.buyrun gelin ben size bir apart ayarlarim de yoksa butun yaz mutfaktan cikamazsin demisti.basta utandim ama baktim selam vermeyen akrabalar bile ariyor aynen oyle soyledim bir dahada kimse aramadi beni.hatta esimin kardesi evlendigimden beri benimle konusmadi iki cocuk dogurdum tebrik etmedi fakat evlenince balayina evime gelemk istedi kabul.etmedim.kotu gelinim birazcik ama benAynen öyle. Olmadı ama eşime "benim kuzenim benim tahammülümü en azından bi süreliğine bitirdi" diyorum ki o da çok bıkmıştı. Anlıyo beni neyse ki. Artık 2 güne katlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?