- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
Eee yani? Ne demek istiyorsunuz? Ne garip insanlarsınız ya. Burda sizin gibi yorum yapanlara alıştık. Nasıl isterseniz oraya çekin
Nasil kovmadiniz onlari yaaaakdeniz bölgesindeyim. Geçen sene eşimin nerdeyse sadece sokakta selamlaştığı bir öğretmen arkadaşı sınava giricem 2 gün kalabilir miyim eşimle dedi. Toyluk işte evliliğimizin de ilk yılları, ayıp olmasın diye kabul ettik.
yemin ediyorum daha evimize adım atar atmaz her yere ve her şeye saldırdılar. Tüm odalarımızı, buzdolabını, yatak odası dolabımızın çekmelerine varana kadar baktılar. Dur demeye kalmadan tüm mahremimize girdiler. Resmen daldan dala zıplayan maymunlar gibi. 2 gün dediler 5 gün kaldılar. İkram edeceğim şeyleri ikram etmeme fırsat vermeden saldırıp haldır huldur yediler. Sanki ev otel ben ve eşim aşçı, biz de evi onlara bırakıp gitmeliyiz gibi davrandılar. Eşim işe giderken sen de gideceksin di mi diye soruyordu kadın. Ben de ne alaka eşim işe gidiyor, ben niye onun işine gideyim demiştim. Klimayı açarız kapatırlar, kapatırız açarlar, giderken klima ayarları bozulmuştu kurcalamaktan.
kendilerinin otele harcayacağı parayı biz harcadık. Bir de karı koca rahatlar, kadın kocamın yanında gecelikle rahatsız edici şekilde yatar. Eşim de çok rahatsız oldu. Gittikten sonra bir daha onları evimize kabul etmemeye kabul verdik. O zamandan beri misafir lafını duyunca tüylerim diken diken olur. Mesela görümcem gelir ben davet etmeden yatak odamın eşiğinden adım bile atmaz. Saygılıdır.
çok uzattım kısacası eşinizin misafirlerini de ağırlayın ama bir daha çalışan insan olarak 2-3günden fazla kimseyi kabule etmeyin.
Tatil için. Dikkatimden kaçmış. Teşekkür ederim. Yazdıklarım net olsa da bazıları biliyosunuz illa ki laf sokup muhalefet olucak.Bütün yorumları okudum kuzeninizin neden 20 gün kaldığını anlamadım. Başka ekranlarda olmuş ama cevap vermemişsiniz. Ben sizi anlıyorum. Sorun eşinizin veya sizin tarafınız değil ama yinede eşinize ya sıtmayın. Bir dahada yatılı misafir konusunda ağız birliği yapın kabul etmeyin. Çalışan insan akşam olunca evinde sakinlik istiyor. Yeri geliyor ekmek arası yapıp öğünleri geçiştirebiliyor ama evde misafir oldumu öyle olmuyor. İlla sıcak yemek gerekiyor. Oda her türlü sıkıntı maalesef.
Ayyy allahım sen koruakdeniz bölgesindeyim. Geçen sene eşimin nerdeyse sadece sokakta selamlaştığı bir öğretmen arkadaşı sınava giricem 2 gün kalabilir miyim eşimle dedi. Toyluk işte evliliğimizin de ilk yılları, ayıp olmasın diye kabul ettik.
yemin ediyorum daha evimize adım atar atmaz her yere ve her şeye saldırdılar. Tüm odalarımızı, buzdolabını, yatak odası dolabımızın çekmelerine varana kadar baktılar. Dur demeye kalmadan tüm mahremimize girdiler. Resmen daldan dala zıplayan maymunlar gibi. 2 gün dediler 5 gün kaldılar. İkram edeceğim şeyleri ikram etmeme fırsat vermeden saldırıp haldır huldur yediler. Sanki ev otel ben ve eşim aşçı, biz de evi onlara bırakıp gitmeliyiz gibi davrandılar. Eşim işe giderken sen de gideceksin di mi diye soruyordu kadın. Ben de ne alaka eşim işe gidiyor, ben niye onun işine gideyim demiştim. Klimayı açarız kapatırlar, kapatırız açarlar, giderken klima ayarları bozulmuştu kurcalamaktan.
kendilerinin otele harcayacağı parayı biz harcadık. Bir de karı koca rahatlar, kadın kocamın yanında gecelikle rahatsız edici şekilde yatar. Eşim de çok rahatsız oldu. Gittikten sonra bir daha onları evimize kabul etmemeye kabul verdik. O zamandan beri misafir lafını duyunca tüylerim diken diken olur. Mesela görümcem gelir ben davet etmeden yatak odamın eşiğinden adım bile atmaz. Saygılıdır.
çok uzattım kısacası eşinizin misafirlerini de ağırlayın ama bir daha çalışan insan olarak 2-3günden fazla kimseyi kabule etmeyin.
Bence eşiniz için katlanın kısaymış zaten ziyaret o sizin bile katlanmaktan bıktığınız kuzeninize katlanmış bi daha da ortak karar alın dıııdııılar gelmesinSelam hanımlar. Konuyu biraz açayım,
Ben çalışan evli bi kadınım. Evde rahatıma çok düşkünümdür. Eşim ve ben ailelerimizden uzakta bi şehirde yaşıyoruz. Haliyle çok misafir de ağırlamıyorum 2 3 arkadaşımız hariç. Hele yatılı misafir sayılıdır.
Neyse bize geçtiğimiz aylarda kuzenim ve eşi geldi. 20 gün kaldılar bizde. Ben koştura koştura eve gelip yemek yaptım. Her gün. Normalde yapsam da yapmasam da fark etmiyor. Eşim her gün yemek arayan bi insan değil. Kuzenim kadın olan, bi gün de bi işin ucundan tutmadı. Yiyip içip gezip evi otel olarak kullandılar. Sıcak bi şehirde yaşıyoruz. Her gece kapılar kapalı, (klima olan oturma odasında onlar uyuyordu) kan ter içinde uyuyamayıp sabah da zombi gibi işe gittim. Kuzenimle de öyle çok can ciğer değilizdir.
Daha fazla uzatmadan, tüm bunlar bende fobi yarattı sanırım. Daha şimdi de eşimin akrabaları gelecekmiş. 1 geceye dahi tahammülüm yok ve çok mutsuzum. Duyduğumdan beri yüzüm beş karış... Daha ben 2 yıldır tatile çıkmadım.. İnsanların gelip evi otel gibi kullanmaları, her şehri gezip burayı da gezinin bi ayağı olarak kullanmaları aşırı sinirlerimi bozuyor... Geri de çeviremedik eşimin misafilerini çünkü sadece 1 - 2 gün kalıcaz demişler (umarım öyle olur)
karakterim müsait değil maalesefTabi dut yemiş bülbüle dönersen koşup koşup yemek yaparsan dua et 1 ay kalmamışlar bari.
İş buyur yönet bak nasıl da akşamdan bavulları hazır edip sabahtan kaçıyorlar
Misafirin 3 günden fazlası sıkarSelam hanımlar. Konuyu biraz açayım,
Ben çalışan evli bi kadınım. Evde rahatıma çok düşkünümdür. Eşim ve ben ailelerimizden uzakta bi şehirde yaşıyoruz. Haliyle çok misafir de ağırlamıyorum 2 3 arkadaşımız hariç. Hele yatılı misafir sayılıdır.
Neyse bize geçtiğimiz aylarda kuzenim ve eşi geldi. 20 gün kaldılar bizde. Ben koştura koştura eve gelip yemek yaptım. Her gün. Normalde yapsam da yapmasam da fark etmiyor. Eşim her gün yemek arayan bi insan değil. Kuzenim kadın olan, bi gün de bi işin ucundan tutmadı. Yiyip içip gezip evi otel olarak kullandılar. Sıcak bi şehirde yaşıyoruz. Her gece kapılar kapalı, (klima olan oturma odasında onlar uyuyordu) kan ter içinde uyuyamayıp sabah da zombi gibi işe gittim. Kuzenimle de öyle çok can ciğer değilizdir.
Daha fazla uzatmadan, tüm bunlar bende fobi yarattı sanırım. Daha şimdi de eşimin akrabaları gelecekmiş. 1 geceye dahi tahammülüm yok ve çok mutsuzum. Duyduğumdan beri yüzüm beş karış... Daha ben 2 yıldır tatile çıkmadım.. İnsanların gelip evi otel gibi kullanmaları, her şehri gezip burayı da gezinin bi ayağı olarak kullanmaları aşırı sinirlerimi bozuyor... Geri de çeviremedik eşimin misafilerini çünkü sadece 1 - 2 gün kalıcaz demişler (umarım öyle olur)
Başka bir misafir konusunda yazmışlardıBu ülkede sıcak, denize yakın, havaalanına yakın yerde yaşamayacaksın, yazlık almayacaksın. Gezilecek tozulacak yerlere yakın ev tutmayacaksın. Niye çünkü gezmeye gelirler otel olarak bizi kullanırlar, uçuşları vardır hanımefendiler tatile giderler yurtdışına, sırf ucuz olsun diye gece uçuşu alırlar üstüne otele para vermemek için çulu bize sermeye çalışırlar. Doğudan geldiğimden beri milletin bi gezme isteği tuttu. Orası size yakın mı burası size yakın mı filan. Benim için gelene kapım açık ama gezmeye gelip oda+ kahvaltı dahil otel muamelesi yapanlara sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?