Valla buna kötü gelin değil de, kendini kullandırmayan insan denir. Çok iyi yapmışsınız. Eşimin tarafına değil lafım tabi. 1 2 gün insanlar uğrar tabi ki. Kendi kuzenimEgedeyim evlenerek kaldim.ilk sene arayip gelmek kalmak isteyen cok akraba oldu arkadaslarim bile gelemk icin siraya girdi.fakat ev sahibim cok tatli bir kadindi.buyrun gelin ben size bir apart ayarlarim de yoksa butun yaz mutfaktan cikamazsin demisti.basta utandim ama baktim selam vermeyen akrabalar bile ariyor aynen oyle soyledim bir dahada kimse aramadi beni.hatta esimin kardesi evlendigimden beri benimle konusmadi iki cocuk dogurdum tebrik etmedi fakat evlenince balayina evime gelemk istedi kabul.etmedim.kotu gelinim birazcik ama ben
Kocasinin tarafi kendi tarafi diye ayrim yapmamiski zaten.Kendi kuzenlerinden asıl şikayet etmis ve onun üzerine de esinin tarafindan birileri gelmek isteyince zaten yorgun, üzulmus suratı düşmüş.Asıl konu kimi tarafindan yatılı misafir geldigi degil ,yatılı misafirin tekrar gelmesiKendi kuzenini içli dışlı olmadığın halde 20 gün misafir ederken sorun yok ama eşinin akrabaları 2 günlüğüne gelince sorun var. Doğru mu anladım?
Sizin yaptığınız ayrımcılıktan başka birşey değil. Kuzeniniz geldiğinde de 2 yıldır tatile çıkmamıştınız. O zaman neden eşiniz surat asmadı?
Ben iyi okuyup anladım hanımefendi.hanımefendi isterseniz iyi okuyun, anlayın
Bende kendi tarafını ağırladıysa haksızlık olmasın diye diğer tarafı da biraz ağırlamalı dedim zaten, kötü birşey demedim. Diğer türlü haksızlık olmaz mı? Kendi kuzeninden memnun olmayınca eş ailesini ağırlarken surat asmak, bana göre haksızlık olur. Neyse.Kocasinin tarafi kendi tarafi diye ayrim yapmamiski zaten.Kendi kuzenlerinden asıl şikayet etmis ve onun üzerine de esinin tarafindan birileri gelmek isteyince zaten yorgun, üzulmus suratı düşmüş.Asıl konu kimi tarafindan yatılı misafir geldigi degil ,yatılı misafirin tekrar gelmesi
Kuzen sizin kuzeninizdi , isteseniz söylersiniz ya da iş bölümü yaptirabilirdiniz.
Şimdi 40 yılda bir eşinizin ailesi sadece bir gün için geliyor sanki her daim bunu yaşıyor gibi yansitmissiniz.
Egedeyim evlenerek kaldim.ilk sene arayip gelmek kalmak isteyen cok akraba oldu arkadaslarim bile gelemk icin siraya girdi.fakat ev sahibim cok tatli bir kadindi.buyrun gelin ben size bir apart ayarlarim de yoksa butun yaz mutfaktan cikamazsin demisti.basta utandim ama baktim selam vermeyen akrabalar bile ariyor aynen oyle soyledim bir dahada kimse aramadi beni.hatta esimin kardesi evlendigimden beri benimle konusmadi iki cocuk dogurdum tebrik etmedi fakat evlenince balayina evime gelemk istedi kabul.etmedim.kotu gelinim birazcik ama ben
Keşkeee kayınvalidem gelse. Yok yok gerçekten eşimin gelecek olan akrabaları böyle değil. Ama benim kuzenim benim pskolojimi bozdu. Onlardan sonra en az 1 sene misafir ağırlamasam anca düzelirimHerkes görgüsüz kuzeniniz gibi değil emin olun. Kayinvalideniz size yardım bile eder.
Eee yani? Ne demek istiyorsunuz? Ne garip insanlarsınız ya. Burda sizin gibi yorum yapanlara alıştık. Nasıl isterseniz oraya çekinAma o kendi kuzeni. :)
Ama o kendi kuzeni. :)
Kesinlikle. Dersimizi aldık20 gün kuzen evinde kalmakta nasıl rahatlıktır? Kayınvalidemin evindeyim 15 gündür oda eşimin güzel hatrı için, gün sayıyorum birkaç gündür, evimi düzenimi özledim.
Bir mecburiyet yokken başkasının evinde 1-2 günden fazla kalabilen insanlara hayret ediyorum.
Bu kuzeniniz aradığında kalmak için müsait olmayın bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?