- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
senin evin yok kocan var beni delirtmek mi istiyorsun? :) konu açtın millet 5 sayfa cvp yazdı insan saygı duyar bakar başka forumlara cvp yazacağınaKirlensin temizlenir misafir bende sevmezdim.Misafirine göre severdim.Hickimse gelmeyince de olmuyor.
Benim bir evim sorumluluğum var evli olmasam da.Annem hayatta değil.Evi çekip çeviren benim ona göre yorum yapın.senin evin yok kocan var beni delirtmek mi istiyorsun? :) konu açtın millet 5 sayfa cvp yazdı insan saygı duyar bakar başka forumlara cvp yazacağına
Herkes misafir sevecek diye birşey yok elbette ama arada olsada agirlanmali bence illa yemek olacak diye birşey yok kahve olur çay olur bir sohbet ortamı olur.kusurdan kasıt
eşimin ailesiyle görüşmüyorum o yüzden gelemiyorlar :)Herkes misafir sevecek diye birşey yok elbette ama arada olsada agirlanmali bence illa yemek olacak diye birşey yok kahve olur çay olur bir sohbet ortamı olur.
Evinize sadece sizin aileniz mi geliyor eşinizin ailesi gelmiyor mu belkide bu yüzden laf söylemiş olabilir.
Belkide eşinizin ara ara laf sokması bu yüzden olabilir zaten kim geliyor kim görüyor vs gibi.eşimin ailesiyle görüşmüyorum o yüzden gelemiyorlar :)
Belkide eşinizin ara ara laf sokması bu yüzden olabilir zaten kim geliyor kim görüyor vs gibi.
Esinizde mi gorumusyor ailesiyle peki.
[/QUçok çok nadir. neredeyse hiç gitmez dışarda görüşürlerse nadirBelkide eşinizin ara ara laf sokması bu yüzden olabilir zaten kim geliyor kim görüyor vs gibi.
Esinizde mi gorumusyor ailesiyle peki.
Hahahahahahahhaha ay Allah iyiliğinizi versinsenin evin yok kocan var beni delirtmek mi istiyorsun? :) konu açtın millet 5 sayfa cvp yazdı insan saygı duyar bakar başka forumlara cvp yazacağına
Ben de pek sevmemMaalesef böyle bir durumum var.Bazen insanlara bakıyorum ne güzel misafirliğe gidip geliyorlar.Sonra aman kafam kaldırmıyor benim boş ver diyorum.Az önce de eşime şurayı temiz tutalım biri gelince rezil oluyorum dedim kimse gelmiyor ki dedi bir şey ima etmeye çalışıyor herhalde.Annemler geliyo ablam geliyo diyorum 2 ayda bir diyor dalga geçer gibi.Çocugumuz yok bu arada yeni evliyiz(2 yıl kadar)
Diğer tuvalet alaturka mi?affınıza sığınarak söylüyorum tuvalet kireçli sudan dolayı aşırı sararıyor. güç bela düzelttim zehirleniyordum(çamaşır su dök bir durum değildi neler neler denedim ponza taşı dahil.düzelmemişti)neyse orayı kullanma diğer tuvaleti kullan biri gelince rezil oluyorum demiştim, ben mi alınganlık yapıyorum ki insan sevmeyen biriyim gözünde.geçen anneme de kızınız pek insan srvmiyor galibs dedi şakayla karışık ona da cok bozulmuştum
yoo. ama o diğeri kadar sararmıyor farklı diğerinden.Diğer tuvalet alaturka mi?
ay evet çok sıkıcı şahsen ben tahammül edemiyorum o durumaOyle olmali.
Bir defa gitmistik 2 cocuklu arkadaslarimizla disari, hadi dediler oyun parkli yer olsun gittik oturduk 5 dakikada kafamiz sisti, iki sohbet edelim dedik yok bir anne kalkip kosuyor, bi baba kalkip kosuyor cocuk peşinde. Onlar koşmasa cocuklar gelip darlayip duruyor annneeeee baaaak baba baaaakkk ve bakana kadar asla susmuyorlar. Ne yedigimden bir sey anladim ne konustugumu anladim.
Herkes bu durumda mi bilmiyorum ama bir daha goruşmedik.
Og ben de böyleyim hatta hiççç kimse gelmesin. Yılda bir de gelmesin ben gidetim nadiren… sosyalleşeseim gelirse dışards buluşalım. Çğnkğ yemek ve temizlik yapmayı sevmiyorum hele hizmet etmek bana çok ters. Misadirlikte de gelin diye benden hizmet beklenirse kafayı yiyiyorum çünkğ damat oturuyor öyle… genç kızlar da oturmuş, büyük adamlar yayılmış yatıyorlar. Onlara hizmet etmek gururuma dokunuyır. Bu yüzden arkadaşlarım hariç misafirliğe de gitmek istemiyorum.Maalesef böyle bir durumum var.Bazen insanlara bakıyorum ne güzel misafirliğe gidip geliyorlar.Sonra aman kafam kaldırmıyor benim boş ver diyorum.Az önce de eşime şurayı temiz tutalım biri gelince rezil oluyorum dedim kimse gelmiyor ki dedi bir şey ima etmeye çalışıyor herhalde.Annemler geliyo ablam geliyo diyorum 2 ayda bir diyor dalga geçer gibi.Çocugumuz yok bu arada yeni evliyiz(2 yıl kadar)
Şuan aynı durumdayım 16 aylık bebeğim var bütün enerjim ev işi bebek bakımı yemek yapmak derken bitiyo kimseye ayıracak enerjim kalmiyo.bir ara çok severdim ama o da külfet geliyor artık yaşlandım galiba kimseyi kafam kaldırmıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?