Misafir sevmiyorum !!!

Imdaaattt biri bana yüz versin kadına gönderecem ,hala yarın gorüsüruz diyo ya yeminmi ettin kadın hergün gelmeye

İngiliz misafirler yaşlı insanlarmış ve anladığım kadarıyla düşüncesiz de değiller çoluk çocukla da gelmeyeceklerdir. Mesele 'çocuklu misafir'. İngiliz misafirler çocuğu mıncıklayıp sürekli tepesinde de beklemezler. Ama o kadın 3 küçük çocuğunu peşinden sürüklüyor. Yanlış bir şey yok ki 'çocuklu' misafir kabul edemeyiz bir süre diyecek. Ha çocuklarını anasına kayınvalidesine ya da evde babasıyla bırakıp gelir o ayrı baş üstüne. Haksız mıyım?

Ne zaman iş patlamaya gelecek o zaman bu insanlar gidecek. Hayır saygı bozulmadan nasıl anlamıyorlar ya. Sanada bol sabır diliyorum canım.

Aynen öyle eşim sabret diyo onun hatrına sabrediyorum yoksa zaten yapacağımı yapmıştım.. sende sıkma canını boşver bi süre sora ziyaretler azalır zaten

Allah yardımcınız olsun

Imdaaattt biri bana yüz versin kadına gönderecem ,hala yarın gorüsüruz diyo ya yeminmi ettin kadın hergün gelmeye
Kadinin numarasini ver ben ariycam en sonnda cok sinir oldum ya ne arsiz..sende acma tellerini bi sure ario madem enggele watspatnda solersjn cok yogunumm bebek durmuyo ondan konusamadim dersin esim evde kimseyi istemio sizle alakasi yok de bise uydur artk

Bir arkadasım vardı, o zaman cocuklar küçük, 2 benim 2 de onun çocuğu vardı aynı yaşlarda, tel açar iş çıkışı ve hafta sonları, geliyoruz 10 dak derdi, dışardayım desem , nerdesiniz biz de gelelim derdi, ne desem çözümü vardı, 4 kişilik aile bana gelirler,evde ne varsa yer içerler( hep aç gelirlerdi), gece 1 de evlerine giderlerdi, ben o zamanlar hafta içi rahat edeyim diye fazladan çeşitli yemekler yapardım, hepsi biterdi, sonra buyuk bir kavga ettik sofrada, o gun bugun rahat ettim,

Madem seni rahatsıs ediyor çocuklarıyla sen onlara nazikce sen ve çocuların beni çok yoruyorsunuz lütfen beni yormayın biraz sorumlu olun . Veya kapıyı hiç açma olayı komple bitir

Ekşın :)
Nasıl kavga ettiniz?

Ekşın :)
Nasıl kavga ettiniz?
İnanmıycaksın ama anlatayım,
Hafta içiydi, gene geldiler sofrayı kurdum, eşim işten çıkmış yolda, bu dedıki acıktık baslayalım, yok dedim eşim de gelsin , vayy efendim ne olacakmiş, eşim de gelince otururmuş diye bana çemkirince açtım agzımı yumdum gözümü..eşim geldiğinde kavga bitmişti ve oturduk hiç bişey yokmuş gibi yedik içtik, gece gittiler, eşime anlattım şok oldu, bidaha da 6 yıl oldu görüşmedim, ara sıra annemi yokluyo barışalım diye ama ı ıhhh

Yalniz yemegini yemis ondan sonra küsmüş ben olsam aninda ceker giderdim ne yüzsüzmüs

Ben bu durumlarda direkt laf carpma metodunu uyguluyorum.
Sanki baska birisinden sikayet ediyormuş gibi konuşuyorum o kişiye. "Ya x cok anlayissiz hergun geliyo benim yalnız kalmaya dinlenmeye hakkim yok mu yoruluyorum" falan diyorum. Baskasindan bu sekilde ona bahsedince o da benle bir olup haklisin diye konusuyor. Ama bi daha da ayni seyi yapmıyor mesela. Mesaji aliyor.

Yalniz yemegini yemis ondan sonra küsmüş ben olsam aninda ceker giderdim ne yüzsüzmüs
Senelerce ne cektim, kabus gibiydi, mesela bi gun komsum günü için benden tatlı istemişti, yaptım tezgahta bekletiyordum komşum gelip alacaktı,çat kapı geldiler, dur elleme komşuya indircem dediysem de akşam gene yapıp verirsin diyip daldılar

Allah kurtarmış

Ya zaten prematüre bebiş, misafir kabul etmek için çok erken en azından 1 ay geçseydi. Ne kadar düşüncesizlik yaa! Doktor misafir kabul etmeyin dedi diyin bence.

Kurtulmussun resmen ya yuh. Ben olsam önünden ceker hemen asagi indirirdim aksama tekrar yapacak malzemen var mi ya da vaktin var mi ne biliyo terbiyesiz ya.. her yerde boylesi çıkıyor bi tane mutlaka

ya ben de kimseyle çok sık görüşmeyi sevmem bu yüzden ailelerle bile farklı şehirlerde oturmayı tercih ettik. bizim de bir aile vardı bıraksak iki gune bir gelmek istiyordu
. bende açık açık konuştum insan kim olursa olsun araya mesafe koymalı yoksa ne kıymet kalır ne saygı. birbirini ozlemek her dostluğa ve ilişkiye daha çok güzellik katar dedim.

görüşmeyi azalttik şimdi en fazla hafta da bir görüşüyoruz ya da ayda bir.
Aslında iki aya çıkarsak daha güzel olacak her şey .
onu nasıl yapacaz bilmiyorum biz genelde gitmeyen tarafız ama yine de gelmek isteyen onlar gelmiyor demiyor geliyor...

Her yerimden ateş çıkiyor . Terbiyesiz hadsiz!!! Önünden alırdım. Git sen de yap derdim. Eli yokmuymus. Anam sinirlendim yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…