Ben de küçükken çok yaramazdım ve bana kızan büyük ev sahiplerine sinir olurdum. Simdi ise eve gelen çocuklarla birleşip birlikte taşkınlık yapıyorum, etrafı dağıtıyorum. Hâlâ çok eğlenceliVe hâlâ hiçbir şeye katlanamayan büyükleri çok sıkıcı buluyorum
Bu yaramaz çocuklar kadinlara, bi ergenlik yillarinda bi de ilk evlilik yillarinda batiyor sanirim. Ergenlikte hadi kendi dünyan, asilik, eşyalarinin kariştirilmasindan hoşlanmama, isyankarlik filan..
Ama yetişkin insanlarin bu derece rahatsiz olmasi ne biliyim.. Tamam yaramaz çocuğu kimse sevmez ama buraya konu açacak kadar önemli olmamali. Toplarken iki söversin, ulen veletler dersin geçer gider.
Bi de büyük konuşma bence, ileride çocuğun dur durak bilmeyen, laftan sözden anlamayan, her misafirlikte seni canindan bezdiren bir tip olabilir. Çaresiz kalinca anlarsin bugün boşuna çocuklara kizdiğini:)
Aynen bende gıcık oluyorum helede anneleri rahatsa ve umursamazsa cinlerim tepeme çıkıyor
Şimdiki çocuklar hiperaktif
Yerinde durmuyor,annesi normal diyor
Çocukları kontrol etmek zor değil aslında, sadece anlamaya çalışın. Karıştırmalarının sebebi merak duygusu, öğrenme istegi. Onları ilgilerini çekebilecek şeylerle oyalamaya çalışın, arkadaşça yaklaşın. Gerekirse çocukla çocuk olun. Hem onlar sizi sever ve abartılı yaramazliklar yapmazlar hem de siz eğlenmiş olursunuz.Öyle olabilmeyi isterdim gerçekten :)
Evet siz ve sizin gibiler abartıyorsunuz
Cıkın bi dağın zirvesine tek başınıza yaşayın tek bi Allahın kuluda size gelmesin cünkü eminimki anneniz siz cocukken kimsenin kapısını acmamıştır.
İnsanız ya hepimiz cocuktuk ne cabuk unutuluyor cocukluk hallerimiz yazık
9 çocuğun ailesi bilerekmi toplanıp aynı anda geliyorlar ,yoksa hep tesadüfmü oluyor.o kadar çocuk zaten bir arada olduğunda uslu olan varsa bile oda diğerlerine uyar.gelen misafirleriniz kendileri nasıl rahat ediyorlar bende bunu anlamam.heralde alışmışlar çocukların yazarmazlıklarına
Çocuğum da olmuyor. .Kesin benim çocuğumda çok beter olur sevmediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?