Cocuk diye evi haşat etmek nedir? Benim bebegim evimi talan ediyor korkudan kimselere gidemiyorum mecbur mu millet benim cocugumun kahrini cekmeye?Hareketli cocuk baska sey terbiyesiz cocuk baska sey.Cocuk bile olsa baskasinin evinde nasil hareket etmesi gerektigi ogretilmeli...
Yok ben seni haklı buldum aslında ama 13 yaşında ki bir çocuğun söz dinlemesi gerek .sonuçta küçük bebek değil. Bir daha odanın kitle.Onlar daha çok karıştırma taraftarı. Özellikle kız olanlar benim odama bayılıyorlar çekmecelerimi açıp takılarıma makyaj malzemelerime falan bakıyorlar alıp denemek istemeler falan gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Herkesin düşüncesi de farklı olabilir tabiki saygı duyarım.
Yüreginiz yiyorsa açık açık söyleyin istemiyorum misafir diye cocuk bunlar yahu ne fesatsıniz ıyy
Bir adet canavar var. Kirmis bardagi. Soylemedi de yerini buldum sandim temizledim. Oysa merdivenlerde kirmis, ayagima batinca anladim. Daginiklik problem deyilde zarar vermeleri problem.Ben hiiiiic rahatsiz olmam.Misafirlere de çocuklari rahat birakin derim...Çocuk onlar yaaa
Ha cocugun elinden kiymetli kirilan esya yok valla gunluk hayattada bu sekilde ifade ediyorsaniz kendinizi size buyuk sıkıntı bi ozür bile dilemedi karşılığı neyse vereyim demediği icin kizmiyorsunuzda cocugun eli kesilmesin diye dikkat et demesine bozuluyorsunuz.
Yakınım derken anne baba kardeş gibi. Tüm veliler ile tanışıyorum bu yüzden. Günümüz annelerini yeterince çözdüm . Birçoğu kendimiz birşey görmedik diye çocukları şımarttıkça simartmis.
Benim de yeğenlerim var gayet de başkaların evinde uygun şekilde oynarlar . Tabi yetiştirene bağlı siz beceremezsiniz .
Eşyalarin gidişine değil tepkim sanirim yanliş ifade ettim. Sadece umursamaz davranan annelere bu tepkim. Yavrum yapma demek zor değil neticede..Ben hiçbir eşya vs çocuklardan kiymetli görmem.Hepimiz farkli düşünüruz tabii...benim nelerim gitto ohoooo
Ben öyle her düşünceye saygı duymuyorum malesef adam gibi bir fikrin olur da saygı beklersin , cocuklara sempatim yok diyecek kadar bir dürüstlügü asla kabul edemeyiz git dağda yaşa ay ne biçim insanlar var toplumumuzda .hasbinallah
Ben öyle her düşünceye saygı duymuyorum malesef adam gibi bir fikrin olur da saygı beklersin , cocuklara sempatim yok diyecek kadar bir dürüstlügü asla kabul edemeyiz git dağda yaşa ay ne biçim insanlar var toplumumuzda .hasbinallah
Benim anneliğimi sorgulamak senin haddin değil
Önce bi kendine gel
Terbiyesiz
Aha bal gibi de veriyorum çocuk sevmiyorum diyen kişi botmal değildir tedavi olsun , hayvanları sevmiyorum dese bir ton elestiri alirdi bazı seyler ne kadar normalleştirilmeye calisiyor bir insan evladindan bahsediyoruz yahu herseyin kolayi var kitlersin odayı olur biter bu konu sahibi cocukları çekiştirmek istiyor hay tovbe tovbeÇ
Çocuk sever sevmez
Hangi fikrin adam gibi olacağına sen karar veremezsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?