- Konu Sahibi aysemm1984
bu; başlık açıp sonra da "admin arkadalar başlığımı kaldırsın" olayı da moda oldu bu aralar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızz sen varyaaaa
az değilsin haaadaha susmuyo ayol
![]()
alıntıladım diyo bidee![]()
Bir yaşıma daha girdim.Hem çatkapı gelen hem yemek beğenmeyen...
Belki o günü sırf kahvaltı gibi hafif yiyeceklerle geçireceğim ? Olamaz mı ?
hani haberi olsun diye seetiydim
kiymetli parmaklari youlmasin diye inan niyetim kötü deel
hem yasak cizz![]()
olamaz mıı olabilirr
ahh ahh bizde ne misafirler var bir bilsen ararlar başka misafir gelmiycekse gelicem bak şöyle rahat rahat oturalım..
hizmet eden ben tabi
![]()
Misafir seçicilik diye işte buna derim.
Ama hizmet eden değişmez.
Hizmet demeyin bana enerjimin bittiğini hissediyorum.
Konu sahibi nasılsa bir daha burada olmayacağı için..Farketmeyecek.konu sahibi konu içeriğini boşaltmak yasak
tecrube konuşuyo![]()
kıyamam çalışıyomusun misafir mi ağırladın
şöyle kendini topla birazdan geçicekk![]()
Konu sahibi nasılsa bir daha burada olmayacağı için..Farketmeyecek.
Ama bilmiyor ki KK'dan kaçsak hayat da böyle.
Heryerde böyleleri var.
![]()
Konuya yorum yapacakken tartışmaları okumak zorunda kaldım. Çirkin bir boyuta gelmiş konu. Tamam Kırmızıdonlukız esprivari doktor hanıma takılmış. Ama konu sahibi de etmediği hakareti bırakmamış, kompleksli, ezik, öss ye yeniden gir vs.. Kırmızı haksız da sen şimdi haklı mı oldun arkadaşım bunca hakaretten sonra.. Şuna katılıyorum ki doktorlar hayatları boyunca çalışmak zorunda. Ama bunun karşılığında diğer insanlardan farklı bir itibar görmek zorunda değil. Nedense doktorlardaki yaygın kanaat şu, en çok ben çalıştım, benim mesleğim en önemli meslek, herkes bana saygı duymalı, herkes beni el üstünde tutmalı. Öyle bir şey yok arkadaşım, öyle bir zamandayız ki öğretmen de mühendis de herhangi bir memur da büyük emeklerle meslek sahibi oluyor. En önemli iş senin işin değil! Kırmızı hastaları azarlayan doktorlara dikkat çekmek istemiş her ne kadar konuyla alakası olmasa da doğru. Sen böyle ben herkesten çok çalıştım doktor oldum dersen karşındaki insanı mecburen senin bulunduğun konumu ve itibarı hak etmeyen biri olarak görür ve öyle davranırsın. Velhasılı doktorsun evet ama insanlara hayır demeyi öğrenememişsin, doktorsun ama esprileri anlayışla karşılamayı öğrenememişsin, doktorsun ama hakaret etmeden olgunluğunu korumayı öğrenememişsin. Demek ki doktor olmak insanın kişiliğini değiştirmiyor. İnsanların sıfatları ve gölgeleri kendilerinden uzun olduğu sürece bu tartışma uzar gider. Kişi karşıdaki insana gösterdiği davranış ölçüsünde kalitelidir. Önce insan sonra doktor, öğretmen, tornacı, sucu, tamirci, mühendis vs dir. Bu arada siz belki de meslek ahlakı yüksek olan mütevazi bir doktorsunuz, sakın üstünüze alınmayın. Sadece yazdıklarınızı yorumladım.
haklısın canım heryerde "böyleleleri"var..
neyse konu dışına çıkmıyalım gerekenler değil biz banlanmıyalımda![]()
Yatılı ağırladık.Düğüne gittik.Kalabalığı çok da severim ya bayılırım..
Gittiler neyse ki.
![]()
yer acin kizlar yeni avukatlara
evet baska kimse kaldimi bana takan:2:
ben ilk mesajimda neden doktor oldugunu yazdin demedim
benim tuhafima giden ben doktorum esim bakanlikta ikimizde ikimizin ilkiyiz demesine karsilik, konuyla alakasini sordum
konu sahibide bana doktorum yani dedi israrla, bende tamam anladim doktorsun ikide bir demene gerek yok dedim kiskanc oldum
yahu niye kiskanayimki:44: herkesin meslegi kendine güzel, doktor olunca hasa allahmi olunuyo
daha ilk mesajinda hava atmasi garibime gitti sadece, ve tahminim dogru cikti önüne gelene hakaret etti asagiladi
yazdigim mesajdan bi cümlesini cimbizla alip türkcemle dalga gecti![]()