- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
yok ama senin için açılsın ne olur, bu sabrın bir ödülü olmalı
Ah demi ?
Çıkmıyor işte çıkmıyor.
O an tersleseydim vallahi icimin yağları erirdi ama yoook. Şak diye laf yapıştırmayı öyle isterdim ki
Üzüldüm yani masanın güzelliği hevesiniz falan hep gitmiştir.
Görgüsüz kadın
Konuyu sonuna kadar büyük bir şaşkınlıkla okur iken, en sonda ojeyi 17 yaşındaki kız sürmese nolur' u okuyunca beyin devrelerim yandı .. 11 yaşındaki çocuğun ojeye daha çok ihtiyacı varmış herhalde. Bu lafı ancak bir bencil ve pişkin söyler, 2si birarada versiyon bu valla.. Elalemin eşyasına yemeğine ojesine kadar her şeyine göz dikmiş , araklamaya çalışan, ne koparsam (börek olsun oje olsun, yeter ki birşey olsun) kardır görüşünde belli ki.
Böyleleri düzelmez, girdiği ortamı karıştırır geri giderler. Yapılacak tek şey ortamınıza girmesine izin vermemek. Görüşmek zorunda değilsiniz ki, insanlar anne babasını siliyor, böyle insan akraba-eş-dost olsa yine tutulmaz.
Sabrınıza hayran kaldım.
Ay o kadının evine gidip aynılarını yapalım ben benim çocukları kurar üstüne salarım ne pişkinliği kalır ne açgözlülüğü.
Babama ayırdık onu dedin vermedin demi noolur öyle olmuş olsun bak.
Biz gorusmesek bile babannem o kadının kaynanasıyla gorusuyor sürekli . O yüzden arayi acamiyoruz . Babannem için komşular komşular bizden daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?