- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 598
- 44
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bende aciktimYahu ben ki masaya herkes oturmadan yemeğe başlanınca çıldıran bir insanım..
Yeminle o masanın başında nöbet beklerdim..
Bu arada karnımı acıktırdın,ne güzel anlattın öyle..yoğurtlu şeye içim gıttı:))
agzina saglikYüz verdik ayıya geldi etti haliya olayi olmuş resmen canim bence artik bu dengesizlerle araya mesafe koymalisiniz.Ay ben okurken sinir oldum sizi düşünemiyorum...Valla uyi dayanmissin ben çok tan cinnet geçirdim di..
bunlar hakkeden yuzsuz allah askina bida eve kabul etmeyin muhatapda olmayin ayyyy sini bastiValla diyorum ya çıldırdım. Birde sevmeyince her hareketleri battı bana galiba. Mesela tatlının biri bitti hiç kalmadı iki tane ayirdim babama onu gördü dolapta tatlıdan var mi dedi yok canım başka dedim dolapta gordum diyor
Valla her anlattigina ok de.. Altina kacirdi diye niye bu kadar sinir oldunuz? Cocuk bu.. Alistirmaya baslayinca kararli olup baglamamak lazim altini..yoksa surekli devam eder.. Buarada benim bebegim tuvalet egitimindeyken hic bir yere gitmedim.. Sadece 1 kez konsuya gittim ordada altina kacirdi.. Haha neyseki fazla kacirmamisti.. Utanip soylememisti galiba cunku normaldeevdeyken soyluyordu..komsum onemli degil dedi kadincagiz saolsun.. Kac cocuk torun gormus alisik neyseki.. Zaten benim yasadigim mahcubiyet yetti bana.Okurken çığlık atasım geldi valla yeter diye
Ayy iyi dayanmışsınız gerçekten, peygamber sabrı varmış sizde.
Ama geçen günlerde benim de başıma benzer bi olay geldi, komşumuz küçük (1,5-2 yaşlarındaki) kızına tuvalet eğitimi veriyormuş altını bezlemeden bize getirmiş, sohbet edilirken kız tv ünitesinin önüne tuvaletini yaptı. Ben de hiç sabırlı ve sakin bi insan değilim sinirden titreme geldi direkt balkona çıkıp yaktım sigaramı annem ilgilendi, evimize (annemin evine) ilk kez geldi evdeki tüm dolapları yatak odası, banyo, mutfak dahil bütün dolapları açıp baktı bayanlar. Misafirler gittiğinde ensemden ağrı girdi sinirden ağlayacaktımSanırım herkesin hayatında var böyle densiz tipler. Artık yolda falan gördüğüm zaman bi selam verip kaçıyorum yanlarından İnsanlar ne kadar rahat ya, insan bi çekinir değil mi misafirsin adı üstünde
Altına kaçırmak farklı, tuvaletini gidip yapmak farklı bence.Valla her anlattigina ok de.. Altina kacirdi diye niye bu kadar sinir oldunuz? Cocuk bu.. Alistirmaya baslayinca kararli olup baglamamak lazim altini..yoksa surekli devam eder.. Buarada benim bebegim tuvalet egitimindeyken hic bir yere gitmedim.. Sadece 1 kez konsuya gittim ordada altina kacirdi.. Haha neyseki fazla kacirmamisti.. Utanip soylememisti galiba cunku normaldeevdeyken soyluyordu..komsum onemli degil dedi kadincagiz saolsun.. Kac cocuk torun gormus alisik neyseki.. Zaten benim yasadigim mahcubiyet yetti bana.
Tuvaletini yapmak deyince altina kacirmak olarak anladin ben, yanlis mi anladimki?Altına kaçırmak farklı, tuvaletini gidip yapmak farklı bence.
TV ünitesinin önüne gitmiş, çömmüş yapmış yani.Tuvaletini yapmak deyince altina kacirmak olarak anladin ben, yanlis mi anladimki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?