Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba ilk sayfa yorumları ilk yorumu okuyup yapılmış300 tl yi alma verme konusu yok. Yanlis anlamissiniz. Kadin ayakkabiyi 300 tl ye aldigini belirtmis.
Hanımefendi gözleni devirerek ve gayet rahatsız edici bir ses tonuyla bilmem kaç lira vermiştim diyen biri var koridorunuzda? Siz napardımız haydi güle güle canım deyip bir terlik mi tutuştururdunuz eline?Ya ben mi kaçırdım
4 defa okudum
Ayakkabı parası istediğini göremedim mi acaba?
Belli ki apartman, hala ayakkabıyı dışarda bırakan var mı, çok çirkin
Hem de zaten yaşanmış hırsızlıktan ders çıkarmamak
Galiba ilk sayfa yorumları ilk yorumu okuyup yapılmış
Elbette çalınan ayakkabıdan sorumlu değil ev sahibi
Ama , madem vukuat var ders al bari,
Asıl çöpe at demesi inanılmaz saçma
Giydiği ayakkabıyı eve geri alamayacağın
Misafiri, evine çağırdın???&₺@@
Misafire 300 lira verilmisss300 tl yi alma verme konusu yok. Yanlis anlamissiniz. Kadin ayakkabiyi 300 tl ye aldigini belirtmis.
Valla ne 300Hanımefendi gözleni devirerek ve gayet rahatsız edici bir ses tonuyla bilmem kaç lira vermiştim diyen biri var koridorunuzda? Siz napardımız haydi güle güle canım deyip bir terlik mi tutuştururdunuz eline?
Hayir oyle bir sey yok tekrar okuyun :))Misafire 300 lira verilmisss
Neden bıraktığımızı açıkladım. Üst kattayız ve iki daire var. Karşıdaki halam. Bizim dairenin önünden geçen insan yok. Kapıyı açan annem olsaydı alırdı içeri mutlaka ama ben böyle bir şey yaşanacağını düşünemedim. Ayakkabıyı çöpe koy mevzusu da o kadar tekrar göndermeyin lütfen dedik. Bez ayakkabılardandı ucuzlar oluyor ya hani. Giyilmemişti hiç sizde kalabilir dedik. 300 tl yi alıp, o ayakkabıyı göndermesi sinirlerimle oynadı. Ben de kadının gösteremediği insanlıkla biz onu tekrar kullanmayız çöpe koyabilirsin dedim :))Dile getirmesem bile bende kızarım. Baya da kızarım yani. Annemde bende bırakmayız ayakkabıyı dışarıda. Hiç çalınmamış olmasına rağmen.
Para vermek saygısızlık, onu almak apayrı bi saygısızlık. Biz onları giymeyiz çöpe at demek nirvanaya ulaşılmış saygısızlık. Bu nedir yahu?
Konuda kadinim para istedigini ve para verdiginizi yazmamissiniz.Ya o istemeseydi biz zaten verirdik ya da o ayakkabıya eş değer bir şeyler alırdık ama. Bizzat istemesi... Tuhaf karşıladık
Çalınmış... Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine. Geldiğinde kapıyı ben açmıştım ayakkabıları beyazdı dikkat çekiyor olacak ki incelemişim ve pek yeni durmuyordu açıkçası.. Annem üzüldü açıkçası ‘ben olsam böyle yapmazdım’ dedi, ben de haksızlığa uğramış hissetim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ya ben mi kaçırdım
4 defa okudum
Ayakkabı parası istediğini göremedim mi acaba?
Belli ki apartman, hala ayakkabıyı dışarda bırakan var mı, çok çirkin
Hem de zaten yaşanmış hırsızlıktan ders çıkarmamak
Hiç itiraz etmeden mü aldı? Ayakkabısrını birden göremeyince o üzüntüyle şu kadara almıştım dediyse bile siz parayı verince itiraz etmesi gerekirdi.Hanımefendi gözleni devirerek ve gayet rahatsız edici bir ses tonuyla bilmem kaç lira vermiştim diyen biri var koridorunuzda? Siz napardımız haydi güle güle canım deyip bir terlik mi tutuştururdunuz eline?
Yazmis.Konuda kadinim para istedigini ve para verdiginizi yazmamissiniz.
Ayyyy cok fenaymis yaaacanım burnumdaydı zaten 1 hafta bile olmamıştı nişan olalı. adamın aldığı yüzük bile gittiydi diğer takılanları saymıyom bile:)) isteseler ancak öpücük verirdik herhal..
300 tl yi verdinizmiiii. Ben sadece ayakkabinin fiyatini soyledi sandim. Pardon arkadaslar yanlis anlamisim.Neden bıraktığımızı açıkladım. Üst kattayız ve iki daire var. Karşıdaki halam. Bizim dairenin önünden geçen insan yok. Kapıyı açan annem olsaydı alırdı içeri mutlaka ama ben böyle bir şey yaşanacağını düşünemedim. Ayakkabıyı çöpe koy mevzusu da o kadar tekrar göndermeyin lütfen dedik. Bez ayakkabılardandı ucuzlar oluyor ya hani. Giyilmemişti hiç sizde kalabilir dedik. 300 tl yi alıp, o ayakkabıyı göndermesi sinirlerimle oynadı. Ben de kadının gösteremediği insanlıkla biz onu tekrar kullanmayız çöpe koyabilirsin dedim :))