Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dile getirmesem bile bende kızarım. Baya da kızarım yani. Annemde bende bırakmayız ayakkabıyı dışarıda. Hiç çalınmamış olmasına rağmen.

Para vermek saygısızlık, onu almak apayrı bi saygısızlık. Biz onları giymeyiz çöpe at demek nirvanaya ulaşılmış saygısızlık. Bu nedir yahu?

300 tl yi alma verme konusu yok. Yanlis anlamissiniz. Kadin ayakkabiyi 300 tl ye aldigini belirtmis.
Galiba ilk sayfa yorumları ilk yorumu okuyup yapılmış

Elbette çalınan ayakkabıdan sorumlu değil ev sahibi
Ama , madem vukuat var ders al bari,
Asıl çöpe at demesi inanılmaz saçma
Giydiği ayakkabıyı eve geri alamayacağın
Misafiri, evine çağırdın???&₺@@

Ya ben mi kaçırdım
4 defa okudum
Ayakkabı parası istediğini göremedim mi acaba?

Belli ki apartman, hala ayakkabıyı dışarda bırakan var mı, çok çirkin
Hem de zaten yaşanmış hırsızlıktan ders çıkarmamak
Hanımefendi gözleni devirerek ve gayet rahatsız edici bir ses tonuyla bilmem kaç lira vermiştim diyen biri var koridorunuzda? Siz napardımız haydi güle güle canım deyip bir terlik mi tutuştururdunuz eline?

Masallah karsilikli etmissiniz. Biriniz de alttan almamissiniz.

Galiba ilk sayfa yorumları ilk yorumu okuyup yapılmış

Elbette çalınan ayakkabıdan sorumlu değil ev sahibi
Ama , madem vukuat var ders al bari,
Asıl çöpe at demesi inanılmaz saçma
Giydiği ayakkabıyı eve geri alamayacağın
Misafiri, evine çağırdın???&₺@@

Konu sahibinin söylediğine göre direk parayı istememiş ama konuyu oraya getirmiş, tüm diyalogları bilmediğimiz için bunun üzerinden döndü muhabbet de belki de kadın "ay allah kahretsin daha yeni 400 lira vermiştim ben bu ayakkabılara" demek istemiş de olabilir :/

2. Si ben de kadının giydiği ayakkabıları çöpe attığınızı anlamadım, o da biraz gücendirici mesela ama herhalde o gerginlikle yaptınız?

Siz geri gelen ayakkabiyi niye çöpe attirdiniz?
Size yanlis davranildiginda o seviyesine inebiliyorsaniz elestiri hakkiniz yok derim.

Kadinin ayakkabilarimi iceri alsaydiniz demesi normal. Tribi abartmis olsada parasini verin yeni alin dememiş.

Özür. Siz 300 tl vermissiniz misafirde almis. Gorgusuzlugun onde gideni. Misafiriniz para göz falan anlasilan.

Son düzenleme:
Hanımefendi gözleni devirerek ve gayet rahatsız edici bir ses tonuyla bilmem kaç lira vermiştim diyen biri var koridorunuzda? Siz napardımız haydi güle güle canım deyip bir terlik mi tutuştururdunuz eline?
Valla ne 300
Ne 400 liralık ayakkabı ucuz değil gözümde
O kadar para verdiğim kaliteli ayakkabıyı 5 sene giyme niyetiyle alırım.
Yağmurlu hava az tozlu çamurlu olmuştur, sana eski görünmüştür.
Gezmeye gidip, çalınan ayakkabılarım karşısında ben de aynı tepkiyi verirdim

Para istememiş ki? İç sesi, isyan etmiş duruma, zaten eskiden oldu ama son zamanlarda olmadı demeniz tuz biber

İnsan hiç mi ders almaz? Sizin günlük ayakkabılarınızı değil
Onları beğenip götürmüş.

Bana niye yürüyorsunuz canım? Açık duran apartman kapısı mıyım?

Dile getirmesem bile bende kızarım. Baya da kızarım yani. Annemde bende bırakmayız ayakkabıyı dışarıda. Hiç çalınmamış olmasına rağmen.

Para vermek saygısızlık, onu almak apayrı bi saygısızlık. Biz onları giymeyiz çöpe at demek nirvanaya ulaşılmış saygısızlık. Bu nedir yahu?
Neden bıraktığımızı açıkladım. Üst kattayız ve iki daire var. Karşıdaki halam. Bizim dairenin önünden geçen insan yok. Kapıyı açan annem olsaydı alırdı içeri mutlaka ama ben böyle bir şey yaşanacağını düşünemedim. Ayakkabıyı çöpe koy mevzusu da o kadar tekrar göndermeyin lütfen dedik. Bez ayakkabılardandı ucuzlar oluyor ya hani. Giyilmemişti hiç sizde kalabilir dedik. 300 tl yi alıp, o ayakkabıyı göndermesi sinirlerimle oynadı. Ben de kadının gösteremediği insanlıkla biz onu tekrar kullanmayız çöpe koyabilirsin dedim :))

Yahu kapı önünde ayakkabı birakiliyor mu hala..Ayakkabı dolabı diye bir sey var.Valla bu zamana güvenilmez iğnemi dışarda birakmam.Hem dağınık kötü görünüyor.

Çalınmış... Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine. Geldiğinde kapıyı ben açmıştım ayakkabıları beyazdı dikkat çekiyor olacak ki incelemişim ve pek yeni durmuyordu açıkçası.. Annem üzüldü açıkçası ‘ben olsam böyle yapmazdım’ dedi, ben de haksızlığa uğramış hissetim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ya ben mi kaçırdım
4 defa okudum
Ayakkabı parası istediğini göremedim mi acaba?

Belli ki apartman, hala ayakkabıyı dışarda bırakan var mı, çok çirkin
Hem de zaten yaşanmış hırsızlıktan ders çıkarmamak

Ben de para mı istedi diye yazan yorumlardan sonra 3 kez okuyunca anladım, konu sahibi devrik cümle kullandığı için anlaşılmıyor ancak kadın 300 tl almış.

Hiç itiraz etmeden mü aldı? Ayakkabısrını birden göremeyince o üzüntüyle şu kadara almıştım dediyse bile siz parayı verince itiraz etmesi gerekirdi.

Çok ayıp etmiş, ama daha önce böyle olaylar olduysa keşke içeri alsaydınız.
O ayakkabı parasını söylemiş bir de parayı alıp gitmiş rezillik:olamaz:

Bundan 5-6 yıl önce özene bezene aldığım bir iki gün giydiğim ayakkabılarım misafirliğe gittiğim evin kızı tarafından çalınmıştı. Annesi geçen sene anneme itiraf etmiş benim kız almış diye. O zaman anlamıştım ama annemleri inandıramamıştım.

Neden bıraktığımızı açıkladım. Üst kattayız ve iki daire var. Karşıdaki halam. Bizim dairenin önünden geçen insan yok. Kapıyı açan annem olsaydı alırdı içeri mutlaka ama ben böyle bir şey yaşanacağını düşünemedim. Ayakkabıyı çöpe koy mevzusu da o kadar tekrar göndermeyin lütfen dedik. Bez ayakkabılardandı ucuzlar oluyor ya hani. Giyilmemişti hiç sizde kalabilir dedik. 300 tl yi alıp, o ayakkabıyı göndermesi sinirlerimle oynadı. Ben de kadının gösteremediği insanlıkla biz onu tekrar kullanmayız çöpe koyabilirsin dedim :))
300 tl yi verdinizmiiii. Ben sadece ayakkabinin fiyatini soyledi sandim. Pardon arkadaslar yanlis anlamisim.

Back
X