Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
300 tl yi alma verme konusu yok. Yanlis anlamissiniz. Kadin ayakkabiyi 300 tl ye aldigini belirtmis.
Yok ayol 400 lira verdiydim yeni aldiydim demis,anne de cuzdanina davranmis hemen. Almasaydi parayi iyiydi ya,konu sahibinin annesi zaten telafi ederdi bir sekilde ayakkabi alinirdi kadina elbet

İstemesine şaşırdım.Ortaokulda bi arkadaş ayakkabılarımı pahalıya aldık çalınmasın der içeri alırdı.İyi yapıyormuş.

Çalınan ayakkabının parasının istenmesi aklıma gelmez.Benm çalınsa eskiydi Zaten vs deyip kapatırdım.Olan olmuş artık

Ben de para mı istedi diye yazan yorumlardan sonra 3 kez okuyunca anladım, konu sahibi devrik cümle kullandığı için anlaşılmıyor ancak kadın 300 tl almış.
Benim anladığım kadın para istememiş
Sitem edip üzülünce, ev sahibi vermiş

Konu anlaşılmayınca ekleme yaptım. Bakabilirsiniz.

"Ben o ayakkabıları yeni almıştım falan dedi. 300 tl gibi bir mebla (kendisi 400 tl ye yakın olduğunu söyledi) ve evine dönmesi için ayakkabı verdik kendisine".Arkadaşlar parantez içini atlayarak okuyun.300 tl.parayı vermişler kadına.

Anladığım kadarıyla direkt istememiş ama sitem edince ev sahibi vermiş, kadın da parayı almış.
Ay ilk el birliği ile konu sahibine tercüman olmaya gayret ediyoruz

A anon
1 ayakkabı çalındı
2 kadın üzüldü
3 siz zaten vukuat vardı dediniz
4 kadın gergin ayakkabı ucuz değil
5 ağlama :( parasını verelim dediniz verdiniz
6 çıplak ayak dönmesin diye ayakkabı verdiniz

Doğru mu

Ay ilk el birliği ile konu sahibine tercüman olmaya gayret ediyoruz

A anon
1 ayakkabı çalındı
2 kadın üzüldü
3 siz zaten vukuat vardı dediniz
4 kadın gergin ayakkabı ucuz değil
5 ağlama :KK43: parasını verelim dediniz verdiniz
6 çıplak ayak dönmesin diye ayakkabı verdiniz

Doğru mu
Konuyu editledim hala mı anlaşılmıyor :(

bu arada bizim basimiza bunun farkli versiyonu geldi
bir gun kapi caldi , site gorevlisi , abla sizin kopek benim cocuguma aldigim ayakkabilari yemis dedi
rezalet , hemen kac numara giyiyor nasil bir ayakkabiydi dedim , o adamcagiz bile istemedi benden ayakkabi ama kosa kosa avmye gidip ayakkabi alip vermistim adama
ama benim basima boyle birsey gelse hayatta para almazdim ama kamu spotu gibi olacak nr kendi kapimda ne de misafirlige gittigim evin kapisinda ayakkabi birakmam bina nasil olursa olsum alirim iceri

Konuyu editledim hala mı anlaşılmıyor :KK43:
Evet şimdi anladım

Parayı alması bence de itici
Siteminde haklı demiştim, ama öfkeyle söylendiği için.

Durduk yere size patladı, çok can sıkıcı.

Az para da değil, valla iki taraf için de talihsizlik

Ama bir taraf karlı,

Aman adelet mi var dünyada

Sadaka olsun

Keşke ayakkabıları içeri alsaydınız

Back
X