Mune bulasik yikiyordur gelir birazdan
1-2 bahane bulursun
zaten bır daha gelmek ıstemezler :d
Kac kere dustun die bi sor bi sorrr bn neler ettim neler aramizda kalsin kazenle bile kavga ettim
Bzide germesin geyik topiklerine vuralim kendimiziibu orgu sana bi isaretti carrie
Biri bana kufir etti apla banli die cezada vermediler bende isyan ettimİnanmıyorum sana, kimmmm
9 eylül kayıt tarihin, ne ara geldin de kazenle kavga bile ettin
nasıl yanı? eşşek mı bunlar :d birine gıtmek ıstesem ve o 1-2 kere bahane sunsao taktikler hafif geliyo onlara
İnanmıyorum sana, kimmmm
9 eylül kayıt tarihin, ne ara geldin de kazenle kavga bile ettin
Bende ettim artik bende mimliyimben kazenle foruma ilk girdiğim gün kavga etmiştim
Orgude getircem bide ev terliklerimi getircem carrie
Anlamiyolarmis en iysii biz burdan toplanip gdelim kovalim onlarinasıl yanı? eşşek mı bunlar :d birine gıtmek ıstesem ve o 1-2 kere bahane sunsa
bır daha o çagırana kadar gtmem :d
oyle ınsanlarsa zorla gelecek degıller ya.. açık açık söyleyemeyecgıne göre :d mecburen bahane bulcan :d
Bende ettim artik bende mimliyim
Sanada ogretcem orgu agzimizada birer sakiz tamamdirsmiley ine bile tahammülüm kalmadı
nasıl yanı? eşşek mı bunlar :d birine gıtmek ıstesem ve o 1-2 kere bahane sunsa
bır daha o çagırana kadar gtmem :d
oyle ınsanlarsa zorla gelecek degıller ya.. açık açık söyleyemeyecgıne göre :d mecburen bahane bulcan :d
habersız gelıyorlarsa kapıyı acmayacak o zamanAnlamiyolarmis en iysii biz burdan toplanip gdelim kovalim onlari
Sen nie kavga ettindesene herkes kazenle kavga etti
Sende aksam yemeginden sonra cagir :)
Sanada ogretcem orgu agzimizada birer sakiz tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?