misafirler

Kıtlık zamanı çektiklerinden babam ve annem karneyle ekmek alırlarmış bu kuşak o kuşak en önemli olay yeme içme ,buzdolap dolu olsun , sen hiç açlık çektin mi?
mesela kaynanamda öyle. ona gittimmi hemen sofrayı kurar açmısın tokmusun hiç önemli değil. canım şunu çekti desem üşenmeden kalkar yapar böyle bendende beklemez herşeyi kendi yapar.

mesela kaynanamda öyle. ona gittimmi hemen sofrayı kurar açmısın tokmusun hiç önemli değil. canım şunu çekti desem üşenmeden kalkar yapar böyle bendende beklemez herşeyi kendi yapar.
Ama bizim nesil artik boyle degil iste. Ben mesela ac misin diye sorarim, ac degilim derse otururum onla beraber. Zorla sunu ye bunu ye yapamam ki ben.

Kıtlık zamanı çektiklerinden babam ve annem karneyle ekmek alırlarmış bu kuşak o kuşak en önemli olay yeme içme ,buzdolap dolu olsun , sen hiç açlık çektin mi?

yok ben çekmedim allaha şükür o yüzden yemekle pek aram yoktur ama tıka basa yediriyolar gittiğim zaman

Şöyle söyliyim ben sana, normalde bu ayarda konunun bdv'de 50 sayfalık ilerlemesine imkan yok, anca araya renkli bir aldatma hikayesi, arkası yarınlı entrikalı olaylar, cinsellik veya din üzerine radikal tartışmalar girerse +50 sayfa olur bir bdv konusu. Belli ki misafirlerin de kk üyeleri gibi sohbetini seviyorlar.

Ne iğrenç acıklı diziler ne zaman anneme gitsen baştan anlatmaya başlar sonra onu azarlamak zorunda kalıyorum bana anlatma diye kadın acıklı kebap gibi acıklı dizilere meraklı ben dizi izlemiyorum sadece o hayat benim'i izliyorum o kadar genelde tv kapalı
stv deki bütün dizileri izliyolar
iki dünya arası, küçük gelin, şefkat tepe

akli basinda insanin izleyecegi turden seyler degilki

Ne iğrenç acıklı diziler ne zaman anneme gitsen baştan anlatmaya başlar sonra onu azarlamak zorunda kalıyorum bana anlatma diye kadın acıklı kebap gibi acıklı dizilere meraklı ben dizi izlemiyorum sadece o hayat benim'i izliyorum o kadar genelde tv kapalı
stv deki bütün dizileri izliyolar
iki dünya arası, küçük gelin, şefkat tepe

Öylemi dersin. Tsk ederim bebeğim :)
Ağzıma fermuar cekeyim en iyisi

Bende hiç dizi izlemem. En sevdiğim dizi Dexter

Ben bi banyo yapıp geliyorum. Grip oldum sumuklerim erimiş mum gibi asiliyor
Gelirim birazdan pepekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…