misafirler

Kocalari yokmu bu hatunlarin onlar napiyolar acep

bazen işte kaynanama gidiyorum, yarım saat 1 saat üstüne kalkmak istiyorum hayırdır ne oldu niye gidecen işinmi var diyor
illa işimmi olması lazım eve gitmek için bunu çözemedim

bazılarının var bazılarının yok ama bişey demiyolar herhalde bilmiyorum
o yüzden diyorum acaba adet bölemi burda
Adet boyle degil, hizmeti guler yuzu gorunce kim gitmek ister ki
Ne kadar iyi niyet gosterirsen o kadar cikiyorlar tepene

Ya bunlar bildiğin beleşçi sanki
Böyle şey mi olur.. Bunlar 5 kişi olsa her biri haftanın 4 günü başkasından geçiniyorlar resmennn..
Bunların kocaları yok mu gece o saate kadar duruyolar.. Koca eve geliyo karı evde yok..
Çalışsa o yüzden evde olmasa hadi neysede mahalle mahalle geziyolar yanii parazit gibi..

Bence sen böyle bir mahalleye düşmüşsün canım herkes öyleymiş çünkü senin kv bile...
Mahallece böyle alışmış hatunlar sanırım mahalledede çalışan tek sen olacaksın e tabi ne anlasınlar senin halinden..
BDV de bi arkadaş 17 yaşındaki görümcesi için ye iç yat diye konu açmıştı..
Bence o görümce değil ama bu senin komşular tam ye iç yat modunda ohh

merkezi bi mahallede oturuyor haşbuki böyle kenar mahallede değil. kaynanamın eşi yok ama kayınpederim hayattaykende öleydi zaten kayınpeder geç saate kadar çalışıyordu o eve gidene kadar kaynanam dönüyordu.
bide mesela bendeler ya başkası telefon açıyor aaa biz carriedeyiz sende gelseneeeeee
yada kızı çalışıyor bi tanesinin arıyor annesin anne işten çıktım evde ne yemek var, kızım yemek yapamadım bugün ama carriedeyim sende buraya gel atıştırsın bişeyler diyo

Onlar öyle alıştırmışlar kendilerini carrie, başka izahı yok, örneği de yok bildiğim

ama şöyle birşeyde var hani bende bi kaç defa gittim ya evlerine çok güzel ağırladılar ne ikram etmesini bilmediler
banada o yüzden zor geliyor terslemek

mesela kaynanamda öyle. ona gittimmi hemen sofrayı kurar açmısın tokmusun hiç önemli değil. canım şunu çekti desem üşenmeden kalkar yapar böyle bendende beklemez herşeyi kendi yapar.

böyle insanlar cevremde baya vardi yok ettim,rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…