misafirler

Sanal alemde kulhan beyi gibi sert gorunuyon ama normalde yumusaksin galiba

gerçektede yüzüm pek gülmez, burda reelden daha çok gülüyorum ama dediğim gibi sert olsamda nazik biriyim
kötülük yapanlara çok sertim ama işte buda kötülük sayılmazki

karar verdim
artık misafir sevmiorum

hem yok hemde çok sık oluyor bu görüşmeler
ayrıca kaynanamın evine gittiğimdede hep aynı grup orda
hemen kaçıyorum

Gel yanımda otur diye diretmiyorsa o da bir şey ama her gün kayınvalide de çekilmez yahu kabak tadı verir.

Hahaha o zaman sende kahvaltiya degil, aksam yemegine cagir..yoksa o zamanda kahvaltiya kadar mi otururlarki acep???

bizim ev kalöriferli ve bi kaçının oturduğu apartmanda kazanlar kaldırılmuş, apartman sakinleri yakıt parasını vermemişler galiba
bana diyolarki senin ev sıcak olur bu kış, nerde ısınsak orda otururuz

evdeyim ama sevişiyorum

İnsanlar bir garip gerçekten, bir keresinde çok tanımadığım bir komşuya gitmiştim o hoşgeldine geldi diye, güvenlikten söz açıldı kadın ben istemem kamera odalarda rahat rahat sevişemem dedi. Yani sevişiyorsun tabi de, hırsızlık konuşulurken beni neden seni elinde çay içerken koltukta çıplak hayal etmek zorunda bırakıyorsun? Yatağında oturuyor gibi hissettim ahahah.

İnanmıyorum Yandın sen yandın.

kamera deyince en mahrem anlar insanın aklına geliyor kadın haklı

öyle demeyeceksin heralde evdeydik ama iş üzerindeydik felan

bence onların düşüncesi bu
benim özel bi hayatım yok onlara göre belkide
demiyolar bu kızın kocası geldi, belki beraber oturacaklar belki yatacaklar biz kalkalım

[QUOTE = "to Yasser post: 37069335, member: 431173"] I do not believe : KK70:you burned scalded. [/ QUOTE]

ben fazla iyi niyetliyim bi yandanda içim cız ediyor. nasıl soğukta duracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…