Sanal alemde kulhan beyi gibi sert gorunuyon ama normalde yumusaksin galiba
O bile çok bana ya, feci sıkılıyorum benarabaylamıyan sokağa
ama ucuz kurtuluyosun sen saat 2-3 gibi oooo missss missssss
Bizde de emrivaki olur, eşimi annesi arar şunu ne zaman çağırcaksınız bak ayıp oluyor, ablanı ne zaman çağırcaksınız ayıp oluyor. Ayıpsa benim ayıbım napim yani, hem o kadar hizmet et gönüllerini yap, bi de arkandan dedikodu yapıldığını duy. Gel de davet et
Bi de misafirle konuşacak bişeyin yoksa yandın.
Yaşlı biri geliyosa tarladan tapandan, bağdan bostandan, tarhanadan bulgurdan konuşur, artık için şişer. Genç biri geliyosa alır eline telefonu fink atar facebookta sen bakakalırsın. Zor yani, kafa dengi olması lazım ki, ya da gelen insanın can sıkmaması lazım ki herkes memnun olsun.
kız carrie hosgeldın sekerım
benden sana tavsıye madem her turlu 12 kadar oturuyorlar
aksam yemegınden sonra cagır
mesela ben ders çalıştım. az önce mola verdim biraz buraya geldim. kaynanam güya kahvaltıya geldi ama içerde dizi izliyor el işi yapıyor. ve neredeyse hergün öyle, bazen sanki beraber yaşıyormuşuz gibi geliyor bana. ben mesela şimdi oturma odasına geçip, tv yi kapatıp , battaniyemi üstüme ortüp öyle ders çalışmak istiyordum ama kaynanam orda tv izliyor diye yatakodasında ders çalışmak zorundayım
Hahaha o zaman sende kahvaltiya degil, aksam yemegine cagir..yoksa o zamanda kahvaltiya kadar mi otururlarki acep???
O bile çok bana ya, feci sıkılıyorum benEn azından aralarında bi yaşıtım olsa o da yok.
evdeyim ama sevişiyorum
ben öyle şeyler yapmammkiiiiiiiii
Gel yanımda otur diye diretmiyorsa o da bir şey ama her gün kayınvalide de çekilmez yahu kabak tadı verir.
İnanmıyorumbizim ev kalöriferli ve bi kaçının oturduğu apartmanda kazanlar kaldırılmuş, apartman sakinleri yakıt parasını vermemişler galiba
bana diyolarki senin ev sıcak olur bu kış, nerde ısınsak orda otururuz
İnsanlar bir garip gerçekten, bir keresinde çok tanımadığım bir komşuya gitmiştim o hoşgeldine geldi diye, güvenlikten söz açıldı kadın ben istemem kamera odalarda rahat rahat sevişemem dedi. Yani sevişiyorsun tabi de, hırsızlık konuşulurken beni neden seni elinde çay içerken koltukta çıplak hayal etmek zorunda bırakıyorsun? Yatağında oturuyor gibi hissettim ahahah.
İnsanlar bir garip gerçekten, bir keresinde çok tanımadığım bir komşuya gitmiştim o hoşgeldine geldi diye, güvenlikten söz açıldı kadın ben istemem kamera odalarda rahat rahat sevişemem dedi. Yani sevişiyorsun tabi de, hırsızlık konuşulurken beni neden seni elinde çay içerken koltukta çıplak hayal etmek zorunda bırakıyorsun? Yatağında oturuyor gibi hissettim ahahah.
öyle demeyeceksin heralde evdeydik ama iş üzerindeydik felan
Sizinki artık misafirlik olayını aşmış, kiradaysanız bölüşün kirayıyok demiyorda hergün burda zaten. bazen yatılıya kalıyo. onunda evi yan sokakta
yok demiyorda hergün burda zaten. bazen yatılıya kalıyo. onunda evi yan sokakta
Sizinki artık misafirlik olayını aşmış, kiradaysanız bölüşün kirayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?