Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zorla geliyolar
Yalnız değilsin , bizimde başımıza geldi, bütün işler kalıyor öylece , işi vardır kalkayım çok oturdum rahatsız olmasın yok , kaygısız gibi oturur muhabbet biter tv izler öylece... sonra taşındıda kurtulduk![]()
Adet değil tabikide :) Ya sen çok iyi ağırlıyorsun yada misafirlerin günü kurtarmanın yolunu bulmuş. İnsan rahat ettiği yerden gitmek istemiyor sanırım.banım yeni açıldı herkese merhaba
bu benim bilgisizliğimmi yoksa kültür çatışmasımı? uzun süre yurtdışında kaldığım için bazı şeyleri eksik biliyor olabilirim. ama bu benim için gerçekten bir sıkıntı olmaya başladı çünkü misafirden soğumaya başladığımı hissediyorum.
sanırım burda adet böyle : birini kahvaltıya davet edersin gelir kahvaltı yapar, oturur.öğlen yemeğini yer, oturur, akşam yemeğini yer, oturur, akşam 11 oldumu evine gider.
öğlen yemeğine çağırırsın aynısı. akşam yemeğine çağırdınmı 12 den önce gitmez.
sırf oturmaya çağırırsın bi çay içemeye aynı şekilde. 11-12 den önce gitmezler.
ben artık birilerini eve davet etmeye korkar oldum. hoş benimde çok arkadaşım yok, kendi arkadaşlarım geldiklerinde zaten 2 saatten fzla durmuyolar. ama konu komşu, akrabalardan böyle oluyor yaa. uzaktanda gelmiyolar, yan sokaktan.ve sık geliyorlar.
bir insan neden komşusunun evinde , kahvaltıya çağırılmasına rağmen, gece 11-12 ye kadar durmak isterki? ben birini kahvaltıya çağırdığımda o gün başka hiçbişey yapmıyorum. o gün komple yanıyo benim için. bundan sonra galiba herkesi sadece akşam yemeğine çağıracam...
ama ben çatlıyorum.
bi kaç defa yine öle geldiler yemek yapmıştım ous işten gelecek diye. ous geldi ne yemek vardı ne ekmek kalmıştı. sonra dedim böle böle diye oda diyoki iki lokmayı çokmu gördün, sen bilmiyosun dedim onlar taa sabahtan beri burdalar kaç öğün yediler.
desinler desinlerdeeeee
dünde bi tanesi demişki ben Carriye oturmaya gidecem. (aynı gruptan) kaynanamda demişki gitme carrie ders çalışıyor sınavları yaklaştı. oda demişki bu beni alakadar etmez ben anlamam.
bakalım bekliyorum[/QUOTE onuda çalıştır. Başkası okuyunca da güzel anlıyom ne iyi ettin geldin de .
çok ilginç
bazen yolda sıkıştırıyolar beni ne zaman gelelim diye bazende çat kapı geliyolar çay içmeye. ee gece 11-12 ye kadar durduklarına göre sadece çay olmuyor
Mesafe koy araya , yada program yap kendine öğleden sonra şuraya gitçem de baktın olmadı taşınacaba bizdemi taşınsak yaa
desinler desinlerdeeeee
dünde bi tanesi demişki ben Carriye oturmaya gidecem. (aynı gruptan) kaynanamda demişki gitme carrie ders çalışıyor sınavları yaklaştı. oda demişki bu beni alakadar etmez ben anlamam.
bakalım bekliyorum![]()
anlarlarki evde olduğumubenimde kardeşim geliyordu cuma gelip pazar gidiyordu 2 kızıyla aynı şehirdeyiz ankaradayız inanın bıkmıştım
musait olunca ben size dönerim dersin ve akşam 8 den sonra kapıyı açmazsın :))))
çoğu ev hanımı, 30-55 yaş arası ve sanırım evde canları çok sıkılıyor.Adet değil tabikide :) Ya sen çok iyi ağırlıyorsun yada misafirlerin günü kurtarmanın yolunu bulmuş. İnsan rahat ettiği yerden gitmek istemiyor sanırım.
Ee tamam işte, evde yapacak işleri yok, seninde hizmet de güzelse günü orda öldürüyorlardır. Ben sıkılırdım o kadar saat ama bazı insanlar rahat ediyor demek ki.çoğu ev hanımı, 30-55 yaş arası ve sanırım evde canları çok sıkılıyor.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer, ev tamtakırdı o vakitsiz geldi aramızda mesafe var 2 saatlik. Mecbur ağırlamak zorundaydım, öyle geçiştirmiştim. Kötülüğümden değildi yani. Şimdi hiç çağırmıyorum o laftan sonra.Kuru kuru cay mi verdiniz ayol![]()
En iyisi akşam yemeğinden sonra çaya çağırmak :) 10 da gelip 12 de gitsinler
yada kapıya yazı as Giriş 22.00 çıkış 23:30![]()
peki napabülürüm..kötü insanlada değiller aslında çok tatlı insanlar, niyetleride kötü değildir diye düşünüyorum
ama ben sıkılıyorum yaaa![]()