- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Ben olayin dozunu kaciriyorum maalesef
Bi tane bulasik birakmam tezgahi da komple siler oturdugum yeri bile duzeltir oyle giderim evime
İlk geldigimde ev nasil derli topluysa giderken de oyle olmazsa uyku uyuyamam
Ah keske vallaBize de bekleriz :))
Ah keske valla
Elime bi bez ver camlari bile silerim gıkım cikmaz
Canım bu kasar şeye takılma lütfen gidilen yere göre yardım edilir ben de yakın arkadaşlara gidince hemen yardım ederim ama mesafe varsa biraz dururum o anlamıştır senin çekindiğiniKızlar dun bir arkadaşıma gittik.Hepsi evli tek.ben bekardım .Erkekler salonda kadınlar da mutfakta oturduk.Tabaklara servis yaparken yardım ettim.Erkeklerin çatını evin beyi gelip tazeledi hep.Ama bulaşık yıkarken ev sahibi bayan da diğer kadınlarda sohbet ediyorduk.Yardim ediyim mi diye sormak.bile aklima gelmedi.Ev sahibi de o an.makineye.dizerken o da sohbet ediyordu. Sohbete daldık gitti.Sonra da çok utandim hep bulaşıklar ona kaldı diye . Ayıp mi ettim
Sizler nasılsınız.gittiginiz evlerde ,yardım edilmeli mi?Genelde yardım ederim ama çok ayıp mi ettim çok uzuldum de cunku
Kızlar dun bir arkadaşıma gittik.Hepsi evli tek.ben bekardım .Erkekler salonda kadınlar da mutfakta oturduk.Tabaklara servis yaparken yardım ettim.Erkeklerin çatını evin beyi gelip tazeledi hep.Ama bulaşık yıkarken ev sahibi bayan da diğer kadınlarda sohbet ediyorduk.Yardim ediyim mi diye sormak.bile aklima gelmedi.Ev sahibi de o an.makineye.dizerken o da sohbet ediyordu. Sohbete daldık gitti.Sonra da çok utandim hep bulaşıklar ona kaldı diye . Ayıp mi ettim
Sizler nasılsınız.gittiginiz evlerde ,yardım edilmeli mi?Genelde yardım ederim ama çok ayıp mi ettim çok uzuldum de cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?