- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
şöyle nazik ince insanlar çıksa ya karşıma benim de nolur ki:)Kızlar dun bir arkadaşıma gittik.Hepsi evli tek.ben bekardım .Erkekler salonda kadınlar da mutfakta oturduk.Tabaklara servis yaparken yardım ettim.Erkeklerin çatını evin beyi gelip tazeledi hep.Ama bulaşık yıkarken ev sahibi bayan da diğer kadınlarda sohbet ediyorduk.Yardim ediyim mi diye sormak.bile aklima gelmedi.Ev sahibi de o an.makineye.dizerken o da sohbet ediyordu. Sohbete daldık gitti.Sonra da çok utandim hep bulaşıklar ona kaldı diye . Ayıp mi ettim
Sizler nasılsınız.gittiginiz evlerde ,yardım edilmeli mi?Genelde yardım ederim ama çok ayıp mi ettim çok uzuldum de cunku
Tek değilmişim :)))Ben olayin dozunu kaciriyorum maalesef
Bi tane bulasik birakmam tezgahi da komple siler oturdugum yeri bile duzeltir oyle giderim evime
İlk geldigimde ev nasil derli topluysa giderken de oyle olmazsa uyku uyuyamam
Kızlar dun bir arkadaşıma gittik.Hepsi evli tek.ben bekardım .Erkekler salonda kadınlar da mutfakta oturduk.Tabaklara servis yaparken yardım ettim.Erkeklerin çatını evin beyi gelip tazeledi hep.Ama bulaşık yıkarken ev sahibi bayan da diğer kadınlarda sohbet ediyorduk.Yardim ediyim mi diye sormak.bile aklima gelmedi.Ev sahibi de o an.makineye.dizerken o da sohbet ediyordu. Sohbete daldık gitti.Sonra da çok utandim hep bulaşıklar ona kaldı diye . Ayıp mi ettim
Sizler nasılsınız.gittiginiz evlerde ,yardım edilmeli mi?Genelde yardım ederim ama çok ayıp mi ettim çok uzuldum de cunku
Ah keske valla
Elime bi bez ver camlari bile silerim gıkım cikmaz
Yardım ederim ama bana edilmesini hiç istememKızlar dun bir arkadaşıma gittik.Hepsi evli tek.ben bekardım .Erkekler salonda kadınlar da mutfakta oturduk.Tabaklara servis yaparken yardım ettim.Erkeklerin çatını evin beyi gelip tazeledi hep.Ama bulaşık yıkarken ev sahibi bayan da diğer kadınlarda sohbet ediyorduk.Yardim ediyim mi diye sormak.bile aklima gelmedi.Ev sahibi de o an.makineye.dizerken o da sohbet ediyordu. Sohbete daldık gitti.Sonra da çok utandim hep bulaşıklar ona kaldı diye . Ayıp mi ettim
1 cisi ev sahibi asla misafir yanında bulasık dizmemeli bana göre 2 csi asla ve asla yardım almamalı en sevmedigim seydir bii mutfagıma girsin kimsenin mutfagına girmem teklif etmem kimseden de evime geldigimde is yaptırmam bana göre saygısızlık birine is yaptırmakKızlar dun bir arkadaşıma gittik.Hepsi evli tek.ben bekardım .Erkekler salonda kadınlar da mutfakta oturduk.Tabaklara servis yaparken yardım ettim.Erkeklerin çatını evin beyi gelip tazeledi hep.Ama bulaşık yıkarken ev sahibi bayan da diğer kadınlarda sohbet ediyorduk.Yardim ediyim mi diye sormak.bile aklima gelmedi.Ev sahibi de o an.makineye.dizerken o da sohbet ediyordu. Sohbete daldık gitti.Sonra da çok utandim hep bulaşıklar ona kaldı diye . Ayıp mi ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?