Misafirlikte öyle bir laf yedim ki !!!

Arkadaşınız büyük ihtimalle bu lafı önceden düşünmüş ve söylemek için beklemiş. Yani size karşı bi doluluğu var gibi geldi. Önceden yaptığınızın bir şeyden rahatsız olmuş cevabını verememiş “var ya bi dahakine böyle dicem görür o” diye beklemiş bence.

Yalnız konu başlığı internetteki haber başlıkları gibi olmuş

Zaten çok haber okurum izlemem ondan olabilir

Bence sizin aklınıza takılıyor ya oda kurmuş gece yatarken kurmuş sabah kalkmış bir lafınıza kurmuş siz bir eleştiri yapınca da demiş

Teşekkür ederim bayanlar patvatszlikla açık sözlülugun arasındaki çizgiyi görmeye çalışırım ama yani biraz olumsuzlukları sezebilme hüyum var .bi toplumda otururken bir genç gözüme takıldı .hareketleri farklıydı dedim şu kim yok çok iyi bir çocuk falan dediler .düğün bayanların çantaları ni koyduğu odaya girip para çalmisti bu çocuk ..bilmiyorum patavatsizlikmi sezgi mi açık konuşma mi

Yanlis anlamayin eminim kotu niyetle dememissinizdir ama buyuk ihtimal farkinda olmadan boyle bir kac kez birileri hakkinda yorum yaptiysaniz o kisi bu yuzden tepki vermis olabilir.

Karakter tahmini yapmakla insanların fiziksel özelliklerine laf atmak arasında dağlar kadar fark var.

Burnu gerçekten kötü olmuş olabilir ama sizin deme şekliniz çok itici. Muhtemelen hep böyle gereksiz yorumlarda bulunan birisiniz o yüzden bu eleştiriyi almışsınız. Kendinizi değiştireceğinizi sanmıyorum. Sizin gibi bir arkadaşım vardı ben açık sözlüyüm sezgilerim kuvvetli ayağına insanları kırıyordu.

Aman in yorumlar daha çok stres etti benii

Haklılık payı var gibi arkadaşınızın.
Kendinize eğriye eğri doğruya doğru demeyi vazife edinmemelisiniz.
Çok konuşkan biriyseniz daha da göze batmıştır.

Siz içinizden ne geliyorsa söylemişsiniz.karşınızdaki insanda aynısını yapmışdemekki hakkınızda böyle düşünüyor doğru yada yanlış bence açık sözlülük her zaman iyi sonuç getirmez.bazı olumsuz düşünceleri içerde tutmak lazım.hem sizi zor durumda bırakabilir hemde insanları kırabilir.ben şahsen negatif insanlardan hoşlanmıyorum siz o burunu yakıştırmamış olabilirsiniz ama arkasından eleştirmek bana yanlış geldi.belki arkadaşınızında hoşuna gitmemiştir bu durum.

İstediğini söyleyen,istemediğini işitir.
Bunun konunun özüyle ilgisi yok,adam zaten burnunu yaptırmış,öyle ya da böyle,neyi sezeceksiniz,eleştiren kişiler eleştiriye açıkta olmalı.Ama benim gördüğüm kadarıyla daha da hassas oluyorlar,"dokunma kalbime zira çok incedir kırılır"modundalar genelde...

Bence genelde dusunceleriniz hep oyle ve arkadasinizda dayanamamis soylemis. Malesef etrafilda okadar cokki acik arayan insanlar.

Belkide çok yanlış yapmışımdir .her doğru her yerde söylenemez evet ama .burnunu yaptiran ve yorumu yapanla birlikte ortak watsapp grubunda yazdım hatta. burnunu yaptiran a fındık kadar kalmış dedim. biraz küçük oldu ama neyse deyip gülücük atmıştı. .yani art niyetle söylemedim ki görünen şey açık aramak değil benim görüşümde ..

Valla ben de kiminle kavga etsem hep beni 'bencillikle' itham ederler. Ayrı ayrı insanlar.
Oysa bana göre çok verici bir insanım, ıdısının dıdısının bana işi düşsün hemen kosarim. Seneler önce bana yardımcı olmuş birisinin uçağı İstanbul aktarması yapacaksa o miniminnacik sürede arkadaşımı görmeye havaalanına giderim falan, yani hatırşinasim da
Ama bilmiyorum , bana göre öyle olmasam da bunca insanın vardır bir bildiği diyorum . İnsanlar olumsuz sıfatları pek sahiplenmek istemezler.
Normalde de öyle misiniz? Bazı insanlar soylenmeyi sever, en basitinden oturunca 'bu böreği su yerine sodayla yapsan daha kıtır kıtır olur, bak böyle yumuşak olmuş' gibi size göre eleştiri bile olmayan eleştirilerde bulundunuz mu mesela?

Şimdi adam burnunu yaptırmış. Siz yok olmamış demişsiniz o kötü olmuş yani sonuçta adamın yaptırdığı şey burnu geri bozdurup tekrar yaptırma şansı yok. Keşke öyle demeseydiniz belki o da içten içe memnun değildi şimdi iyice morali bozulmuştur. :) Bazen dilimize her geleni söylememek lazım karşımızdakine ne hissettireceğini bilemeyiz çünkü. Büyütülecek bir şey değil bundan sonra bu tarz konularda bir tık daha hassas olursunuz olur biter. :)

İyide o kişi sizden görüş istedi mi?burun aneliyatı sonrası insanlar çok hassas oluyor.keşke hiçbir yorumda bulunmasaydınız.her düşündüğünüzü söylemesenizde olur
aynı şeye kafam takıldı adam için üzüldüm.bence ortak arkadaşı olan hanımda buna gıcık olup böyle bir laf etmiş olabilir

Bence doğru soylemis

Kadın onu koruma amaçlı konuşmuş olabilir. Bu konu içinizde çok yer ederse o burnunu yaptıran arkadaşın gönlünü almayı deneyebilirsiniz. Ne bileyim bir ziyaret ya da belki bir hediye gibi. Yani onunla görüşüp size kırgın olmadığını hissederseniz bu vicdan azabınız da kesinlikle bitecektir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…