Zaten çok haber okurum izlemem ondan olabilirArkadaşınız büyük ihtimalle bu lafı önceden düşünmüş ve söylemek için beklemiş. Yani size karşı bi doluluğu var gibi geldi. Önceden yaptığınızın bir şeyden rahatsız olmuş cevabını verememiş “var ya bi dahakine böyle dicem görür o” diye beklemiş bence.
Yalnız konu başlığı internetteki haber başlıkları gibi olmuş
Bence sizin aklınıza takılıyor ya oda kurmuş gece yatarken kurmuş sabah kalkmış bir lafınıza kurmuş siz bir eleştiri yapınca da demişMerhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünümşimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
Teşekkür ederim bayanlar patvatszlikla açık sözlülugun arasındaki çizgiyi görmeye çalışırım ama yani biraz olumsuzlukları sezebilme hüyum var .bi toplumda otururken bir genç gözüme takıldı .hareketleri farklıydı dedim şu kim yok çok iyi bir çocuk falan dediler .düğün bayanların çantaları ni koyduğu odaya girip para çalmisti bu çocuk ..bilmiyorum patavatsizlikmi sezgi mi açık konuşma mi
Aman in yorumlar daha çok stres etti benii
Bunun konunun özüyle ilgisi yok,adam zaten burnunu yaptırmış,öyle ya da böyle,neyi sezeceksiniz,eleştiren kişiler eleştiriye açıkta olmalı.Ama benim gördüğüm kadarıyla daha da hassas oluyorlar,"dokunma kalbime zira çok incedir kırılır"modundalar genelde...Teşekkür ederim bayanlar patvatszlikla açık sözlülugun arasındaki çizgiyi görmeye çalışırım ama yani biraz olumsuzlukları sezebilme hüyum var .bi toplumda otururken bir genç gözüme takıldı .hareketleri farklıydı dedim şu kim yok çok iyi bir çocuk falan dediler .düğün bayanların çantaları ni koyduğu odaya girip para çalmisti bu çocuk ..bilmiyorum patavatsizlikmi sezgi mi açık konuşma mi
İyide o kişi sizden görüş istedi mi?burun aneliyatı sonrası insanlar çok hassas oluyor.keşke hiçbir yorumda bulunmasaydınız.her düşündüğünüzü söylemesenizde olurBelkide çok yanlış yapmışımdir .her doğru her yerde söylenemez evet ama .burnunu yaptiran ve yorumu yapanla birlikte ortak watsapp grubunda yazdım hatta. burnunu yaptiran a fındık kadar kalmış dedim. biraz küçük oldu ama neyse deyip gülücük atmıştı. .yani art niyetle söylemedim ki görünen şey açık aramak değil benim görüşümde ..
aynı şeye kafam takıldı adam için üzüldüm.bence ortak arkadaşı olan hanımda buna gıcık olup böyle bir laf etmiş olabilirŞimdi adam burnunu yaptırmış. Siz yok olmamış demişsiniz o kötü olmuş yani sonuçta adamın yaptırdığı şey burnu geri bozdurup tekrar yaptırma şansı yok.Keşke öyle demeseydiniz belki o da içten içe memnun değildi şimdi iyice morali bozulmuştur. :) Bazen dilimize her geleni söylememek lazım karşımızdakine ne hissettireceğini bilemeyiz çünkü. Büyütülecek bir şey değil bundan sonra bu tarz konularda bir tık daha hassas olursunuz olur biter. :)
Merhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünümşimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
İyide o kişi sizden görüş istedi mi?burun aneliyatı sonrası insanlar çok hassas oluyor.keşke hiçbir yorumda bulunmasaydınız.her düşündüğünüzü söylemesenizde olur
aynı şeye kafam takıldı adam için üzüldüm.bence ortak arkadaşı olan hanımda buna gıcık olup böyle bir laf etmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?