Bir tık mi bitttiiiiiii bitttiiiiiii fermuar i açık olana açık dersem ne olayımŞimdi adam burnunu yaptırmış. Siz yok olmamış demişsiniz o kötü olmuş yani sonuçta adamın yaptırdığı şey burnu geri bozdurup tekrar yaptırma şansı yok.Keşke öyle demeseydiniz belki o da içten içe memnun değildi şimdi iyice morali bozulmuştur. :) Bazen dilimize her geleni söylememek lazım karşımızdakine ne hissettireceğini bilemeyiz çünkü. Büyütülecek bir şey değil bundan sonra bu tarz konularda bir tık daha hassas olursunuz olur biter. :)
Bir tık mi bitttiiiiiii bitttiiiiiii fermuar i açık olana açık dersem ne olayım
Bende Zayıflamak istiyorum hangi gruptasiniz benide alinBen de biraz patavatsızımdır ama işte empati yapmayı öğrenebilirsek her şey daha iyi oluyor. Bir de yüzüne yaptırmış direk ortada sende pat diye demişsin bu ne biçim burun diye. Ay ben orda olsam kesin gülerdim.Dediğim gibi arkadaşına bir şekilde ulaş ve sana kırgın olmadığını hissettiğin anda bu vicdan azabı da bitecektir. :)
Bende Zayıflamak istiyorum hangi gruptasiniz benide alin
Burun olayıyla sezginin alakası yok siz kötü oldu dediniz diye sezgi mi oluyor bu hayır eleştiri.Teşekkür ederim bayanlar patvatszlikla açık sözlülugun arasındaki çizgiyi görmeye çalışırım ama yani biraz olumsuzlukları sezebilme hüyum var .bi toplumda otururken bir genç gözüme takıldı .hareketleri farklıydı dedim şu kim yok çok iyi bir çocuk falan dediler .düğün bayanların çantaları ni koyduğu odaya girip para çalmisti bu çocuk ..bilmiyorum patavatsizlikmi sezgi mi açık konuşma mi
burnu yapılan kişi bu bayanın neyi oluyor ???Burnu yapılan kişi yanımızda değildi ..
bende öyleyimdir cevabı direk yapıştırırım o yüzden çok sevmezler beniMerhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünümşimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
direk yapıştırmak patavatsızlık olmuyormubende öyleyimdir cevabı direk yapıştırırım o yüzden çok sevmezler beni
Vallahi dobra dobrayımdır. içimde tutamam malesefdirek yapıştırmak patavatsızlık olmuyormu
İşte ona patavatsızlık deniyor tatlım. Kimsenin sizi sevmemesi normalVallahi dobra dobrayımdır. içimde tutamam malesef
hiç önemli değil sevenlerimde var onlar yeter banaİşte ona patavatsızlık deniyor tatlım. Kimsenin sizi sevmemesi normal
siz içinizde tutamayın diye ..insanların içine oturduyorsunuz yaneeeeee...kötüVallahi dobra dobrayımdır. içimde tutamam malesef
aman gerginlik çıkmasın...daha yine banım bittiİşte ona patavatsızlık deniyor tatlım. Kimsenin sizi sevmemesi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?