Misafirlikte öyle bir laf yedim ki !!!

Burnunu yaptiran kisi ailesinden biriyse diye dusundum ama bu burun dan yola cikarak degilde daha onceki konusmalariniza bakarak boyle bi kisilik analizi yapmis olabilir

belki gerçekten öylesiniz ve orda öyle acımasızca yorum yaptığınız için ağzınızın payını vermek istemiştir.
arkadaşımın kardeşi var böyle. aşırı patavatsız bi kız. bende bikeresinde onu bozdum aynı bu şekilde.

Ohh iyi etmişsiniz bizim gibiler e mustehak

Vallahi dobra dobrayımdır. içimde tutamam malesef
:))Zaten patavatsızlar assla "patavatsızım"demez,yaptıkları dobralıktır,dürüstlüktür,doğruculuktur,ama asla patavatsız değildir.Fakat bu "doğrucu" insanları sizde doğrularla bir eleştirin bakalım,örneğin anneliğini,çocuğunu,yaptığı yemeği,giyimini,nasıl tepki veriyor,ben denedim ve çok eğlendim,herkese tavsiye ederim,o çene anahtarı kaybolmuş çekmeceye dönüyor vallahi

Tabi ki oyle biri degilsiniz lakin bir insanin aninda modunu dusurmek istiyorsaniz ona olumsuz konusun kesin duser. Sadece bakis acinizi degistirin guzel bakmak sevaptir

O adam yaptirmis begenmis sizene?
Yani size nasil olmus? begendin mi? Diye sordumu? Hayir.

Bazi insanlar alakaya maydanoz

Ben burnumu yaptirsam sen bana guzel olmamis desen sanane derdim?
Burun benim ben begendim elestirini kendine sakla.

Cevabinizi almissiniz

Güzel olmus demekle biraz küçük yapay olmuş demek arasındaki fark nedir ..ikisi de görüş değil mi ..millettede ne sinir varmış bir dökün bummmmmn

Yasadıklarim gördüklerim ögretti ki asla başkalarınin yanında görüş bildirmiceksin.he he diyip geçmek en iyisi.

Aynen çoook da şaaaapmamak lazım

Yasadıklarim gördüklerim ögretti ki asla başkalarınin yanında görüş bildirmiceksin.he he diyip geçmek en iyisi.
Neden,usturuplu konuşmaya ne oldu?
Ama doğru,üslup bilmeyenler konuşmasın bence de,kimse kimsenin ego tatminini çekmek zorunda değil.

bence sogru birsey yapmıs o yanlzı biraz sert ve yerinde olmadan söylemiş . baskasının burnu kendine ait ona yorum yapmanız yanls

Ben boyle insanlarin degisimleri ile ilgili yapilan okumsuz ve sert elestirileri manasız buluyorum ve bunu yapanlara ben de icten ice kızıyorum. Yaptirmis iste burnunu kim bilir ne hevesle yaptırmış, o burnun o yuze yakismadigini ne yuzune soylerdim ne arkasindan soylerdim. Hatta cirkin oldugunu bile dusunmezdim eger kendi begeniyorsa. Sizin pat diye oyle söylemeniz olmamis. Bence bu açıksözlülük degil. Ama diger kisinin size oyle soylemesi de yakışık almamis belli ki size karşı bir siniri vardı ve patladı. O oyle dedi diye siz açık arayan bir kisi olmazsiniz. Buna takilmayin. Ama insanlar hakkinda da boyle yorumlarda hulunmayin. Sonucta eminim suan o kisi cok hassas bir donemdedir.

Tatlım kendini biliyorsan yani genel olarak her insana karşı böyle açık sözlüysen ( ki açık sözlü olmak bence iyi bir şey) yaptığın doğru bir davranış. Bana göre karşındaki insan alınganlık yapmış. Yani insanlar böyle her doğruya alınganlık yapıp sana karşı cephe alacak diye doğruları söylemeyelim mi ? Burada önemli olan doğruyu nasıl ifade ettiğin. Bunu iğneleyici bir üslupla söylediysen karşındaki insandan olumsuz bir yanıt alman normal. Ama sen bunu normal bir şekilde dile getirmişsin. Bu yüzden kendine kızma lütfen doğru bildiğinden şaşma.

Sizin buna bu kadar canınız sıkılmışken burnunu yaptıranı düşünün bide sevmese yaptırmazdı olmuş bitmiş güzel deyip geç yok doğrucu davutsan başkaları deyince de bu kadar kafana takma bence

Yok artık
Yorumlarınızı kendinize saklayın insanların moralini bozmayın bence.
Ya memnundur ya memnun değildir, sizin iş olup bittikten sonraki yorumunuz çok gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…