:))Zaten patavatsızlar assla "patavatsızım"demez,yaptıkları dobralıktır,dürüstlüktür,doğruculuktur,ama asla patavatsız değildir.Fakat bu "doğrucu" insanları sizde doğrularla bir eleştirin bakalım,örneğin anneliğini,çocuğunu,yaptığı yemeği,giyimini,nasıl tepki veriyor,ben denedim ve çok eğlendim,herkese tavsiye ederim,o çene anahtarı kaybolmuş çekmeceye dönüyor vallahiVallahi dobra dobrayımdır. içimde tutamam malesef
Damardan girdiniz ..... .İstediğini söyleyen, istemediğini işitir.
Aynen çoook da şaaaapmamak lazımO adam yaptirmis begenmis sizene?
Yani size nasil olmus? begendin mi? Diye sordumu? Hayir.
Bazi insanlar alakaya maydanoz
Ben burnumu yaptirsam sen bana guzel olmamis desen sanane derdim?
Burun benim ben begendim elestirini kendine sakla.
Cevabinizi almissiniz
bunu aldım :)İstediğini söyleyen, istemediğini işitir.
Neden,usturuplu konuşmaya ne oldu?Yasadıklarim gördüklerim ögretti ki asla başkalarınin yanında görüş bildirmiceksin.he he diyip geçmek en iyisi.
Sizin buna bu kadar canınız sıkılmışken burnunu yaptıranı düşünün bide sevmese yaptırmazdı olmuş bitmiş güzel deyip geç yok doğrucu davutsan başkaları deyince de bu kadar kafana takma benceMerhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünümşimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
Yok artıkBelkide çok yanlış yapmışımdir .her doğru her yerde söylenemez evet ama .burnunu yaptiran ve yorumu yapanla birlikte ortak watsapp grubunda yazdım hatta. burnunu yaptiran a fındık kadar kalmış dedim. biraz küçük oldu ama neyse deyip gülücük atmıştı. .yani art niyetle söylemedim ki görünen şey açık aramak değil benim görüşümde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?