Misafirlikte öyle bir laf yedim ki !!!

Bunun hayal urfa hayat paris olmasiyla ne alakası var ki
Insanlar birden yaşlanmiyor. Ve yaslanincaya kadr gececek olan 15 20 yılını kendisini görmek istediği gibi geçirmek istiyor.

burun ameliyatı olmadım baştan söyleyeyim. Ancak sizin bahsettiğiniz gibi domuza benzeyen burunlar eskidendi. Son zamanda ameliyat olan arkadaşların burunları gayet doğal. Bunu, bu platformda bile gözleyebilirsiniz.

ya herkesin doğrusu kendine, ben doğru bildiğimi söylerim olayı komik oluyor bu sebeple.
Ha size sorulmuştur, ben nezaketen de olsa yalan söyleyemem dersiniz, patavatsızca da olsa ben yaptığınızı eleştirmem, o da hayata karşı bir duruştur neticede.

Ama fikri sorulmadan hele de olumsuz eleştiri yapmak hakikaten kimsenin haddi değil. Özgüvensiz kişi sizin söylediğinize çok içerleyebilir, özgüveni yerinde kişi de patlatır kahkahayı utandırır sizi. Utanır mısınız bilemem.

Neyse diyelim ki size fikriniz soruldu, ve siz de kendi doğrunuzu söylediniz. Buraya kadarı bence gayet makul. Arkadaşınız da sizi hep olumsuz tarafı gören kişi olarak eleştirdi. E bu da gayet makul. Bir şöyle kendinize bakın, kendinizi tanıyın. Benim de eşime şu nasıl desem önce olumsuz yönlerini sayar sonra olunlulara geçer, adamın bakışı o hakikaten. Kişiliğiniz böyle ve siz bunun farkında değilseniz asıl en kötü durum budur.

Bence bunu söyleyen kişi daha önce sizinle bir çok diyaloğa girmiştir ve sizi uyarmak istemiştir.biraz eski diyaloglarının düşünün ve kendinizi eleştirin.gercekten böyle bir huyunuz var mi diye

Valla şunu dicem size..Siz açık sözlülük ile patavatsızlığı karıştırıyorsunuz. O adam geri dönüşü olmayan bir işlem yaptırmış ve sizin dediniğize bakın.Siz insanı depresyona sokarsınız o nasıl bir laf yaa..Asıl lafı siz değil burnunu yaptıran adamcağız yemiş ve siz buraya gelip bir de laf yedim diyorsunuz.Paardonda iğneyi kendinize çuvaldızı ele batırın biraz. İnsan nezaketen de olsa bilmem çok anlamam o işlerden filan der yorum yapması gerekirse..Ya da hiç yapmaz.Bana saçımla il gili bile böyle deseler o anda o saçı yolup atasım gelir,o burnunu nasıl atsın? Ay şaka gibi.

Belli ki eleştirmeyi seven ama eleştirilince alınanlardansınız

bunu mu yedin
ben de hakaret küfür etti falan sandım

Haklısınız ...bide söyle bir cümle kullandı ben bakınca Candan bakıyorum .dedi.

Şuan bana candan mı bakıyorsun yani senin candan bakışın bu mu oluyor deseydiniz keşke valla ister patavazsız desinler ister açık sözlü laf benim içimde kalacağına karşımdakinin içinde kalsın

Kimi insan eleştiriye gelince yağdırır ama bişeyi beğendiyse yarım ağız beğendim der, ben aksini yapma taraftarıyım, şöyle ki kişiyi heveslendirmek adına beğendiğimi uzatırım çok güzel olmuş çok beğendim hava katmış vs diye, beğenmediysem beğenmedim der keser atarım, kişi ısrarla sorarsa sebep sunarım, elbette beğenmediğine beğendim deme ama neyi nasıl söylediğin çok önemli

sana sen herkese kusur arayarak bakıyosun eleştirisi geldi ise ciddiye al bence

İnsanlar genel olarak olumsuz cevabı beğenmez
Sorarlar saçım nasıl olmuş diye, bekler ki çok şükela olmuş de, dersen senden iyisi olmaz ama beğenmedim dersen kıskanıyo falan olursun, böyle de olmamalı bence,neyse o,kişinin yüzüne aman Allahım müthiş olmuş diyip tuvaletlerde dedikodu yapanları her gün görüyorum işyerinde

Dürust ve dobra oldugunuzu mu saniyorsunuz? Başkasinin arkasindan ortamlarda atip yutmak, dedikodu yapmak nezamandir dobralık oldu? Dedikodu ortaminda herkes dobradir zaten, herseyi soyler. Gidip o kişinin yüzüne soylemeyeceğin lafi arkasindan etmeyeceksin, bu dobralık değil. :))) O kişi sana sormadigi surece fiziği, yüzü hakkinda yorum yapmaya hakkin zaten yok.

Ayrica ayni durumda sen olsan ve sana "koca suratina o kucuk burun gitmis mi?" Denilse "ayy ne dobra arkadaşım var çok haklisin, dogru soyledin valla." Demezsin yeme şimdi bizi.

Eğer o kişi size burnum nasil olmuş diye sorsaydi ve siz de "beğenmedim, yüzüne olmamış gibi" birşeyler soylemiş olsaydiniz o zaman gördugumu soyluyorum deme hakkiniz olurdu ve durust davranmiş olurdunuz. Ama sizin yaptiginiz sey durustluk degil çirkin bir dedikodu. :)

siz düşüncenizi belirtmişsiniz. (bana göre hoş değil tarzınız). arkadaşınız da belirtmiş aynı şekilde.

kendinizin yaptığı ile arkadaşınızın yaptığının farkı yok. neden alındınız bu kadar?

Insanların eksiklikleri ya da kendine yakıştırıp yaptıkları şeyler hakkında mümkün olduğunca yorum yapmam. Mesela burnunu yaptırmış ee küçük kalmış ne yapsın begense de elindeki o beğenmese de bi dönüşü yok.

Fikrim sorulduğunda iki çeşit cevabım oluyor genelde.
Geri dönüşü olan şeylerde fikrimi söylerim. Kırmızı tişört sana yakışmıyor, o ayakkabı o kıyafete uymamış gibi
Ama eğer bu dönüşü olmayan bişeyse kalp kırmaya gerek yok. Bilmem kaç bin verilmiş salon takımı almış( ki alana kadar kaç kişiden fikir almıştır ya da günlerce araştırıp düşünmüştür ) güzel derim beğenmesem bile. O saatten sonra ben çirkin desem onun hevesine bi çentik atmış olurum dobra değil.
Kişi burnunu yaptırmış nolur sanki güzel olmuş desen? İşte bi çentik attın aklına. Şimdi o her gün acaba çok mu küçük oldu diye düşünecek.
Aşırı gıcık oluyorum böyle patavatsız dan diye konuşan doğrucu davutlara

Yorumlarınız çok eleştirelse öyle demiş olabilir. Ama bu kadar moral bozacak bir şey değil.
Sanırım o kişinin dediğinde haklılık payı var. Çünkü her şeye eleştirerek yaklaşan biri kendine yapılan eleştiriyi kaldıramıyor genelde..

Sonuçta artık yaptırmıs ve geri dönüşü yok moral vermek yerine herkesin içinde öyle demen yersiz olmuş adamında boşu boşuna moralini bozmussundur..her doğru heryerde söylenmez..

Sen çok ayıp etmişsin gerçekten git o burnunu yaptıran arkadaşından özür dile bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…