Hayatta en zevk aldığım şeylerden biri sizin gibi kendini dobra sanıp aslında patavatsızca konuşan kişilere en ufak eleştiri yaptığımda yüzlerinin aldığı ifadeyi görmektir :)Vallahi dobra dobrayımdır. içimde tutamam malesef
"Biraz küçük yapay olmuş" mu dediniiiiiiz yoksaaa konunun başında dediğiniz gibi "hiç yakışmamış yapay durmuş" mu dediniz :) Aralarındaki farkı çözerseniz sorduğunuz sorudaki farkı da çözebilirsinizGüzel olmus demekle biraz küçük yapay olmuş demek arasındaki fark nedir ..ikisi de görüş değil mi ..millettede ne sinir varmış bir dökün bummmmmn
Görüş bildirmenin neresinde usturup var.benim söyledigim sey artik kimsenin baskasinin fikrine saygi duymadigi.Neden,usturuplu konuşmaya ne oldu?
Ama doğru,üslup bilmeyenler konuşmasın bence de,kimse kimsenin ego tatminini çekmek zorunda değil.
haklı değilim evet kabul edilebilir .ama arkasında konuşmadım aynı konuşmayı watsapp grubunda bizzat kendine yaptım ..sabahtan beri sizde beni bombardımana tuttunuz.bazen kötü dediniz bazen patavatsız. Bu konudan çıkarak bana kötü diyenler eminim dünyanın en iyi en naif en güzide insanlaridir. .. saygılarımı iletiyorum size ha suda bir gerçek açtığım konuda gördüm ki herkesin hayatında bu konuyla ilgili bir kötü bir patavatsiz geçmiş. ..ama inanıyorum sizin bu güzellliginizz yapıcılığınız artık kimseye kötü ve patavatsiz bir şey yapmamaya sevk edecektir. ....Görüş bildirmenin neresinde usturup var.benim söyledigim sey artik kimsenin baskasinin fikrine saygi duymadigi.
Bence şöyle diye basladigin her lafta elestiriliyorsan neyin usturubundan bahsediyorsun ki.
Bu arada ikinci kadin da usturupsuz senin dediğine gore.toplum icinde birini bozmak da dogru bisey degil.sende açik ariyorsun hep diyerek.onun üstüne mi düstü böyle bi yargiyla bozmak.
Birinci kadin da olmamis demis.findik kadar olmus demis.ne varki bunda.ha arkasindan konusmus o ayri hic sevmem boyle şeyleri.
Ama artik öyle bi insan toplumu icondeyiz ki agzindan cikan aleyhonde kullaniliyor.bende bunun icin gorüs bildirmek sakincali dedim.
Birinci kadın bal gibi olmamış demiş, hatta "hiç yakışmamış" demiş ne haddineyse. Belirtmek istedim :)Görüş bildirmenin neresinde usturup var.benim söyledigim sey artik kimsenin baskasinin fikrine saygi duymadigi.
Bence şöyle diye basladigin her lafta elestiriliyorsan neyin usturubundan bahsediyorsun ki.
Bu arada ikinci kadin da usturupsuz senin dediğine gore.toplum icinde birini bozmak da dogru bisey degil.sende açik ariyorsun hep diyerek.onun üstüne mi düstü böyle bi yargiyla bozmak.
Birinci kadin da olmamis demis.findik kadar olmus demis.ne varki bunda.ha arkasindan konusmus o ayri hic sevmem boyle şeyleri.
Ama artik öyle bi insan toplumu icondeyiz ki agzindan cikan aleyhonde kullaniliyor.bende bunun icin gorüs bildirmek sakincali dedim.
Cevap cuk oturmuş.Siz de daha kibar olabilirdiniz. Sizin nasıl moraliniz bozulduysa burnuna yorum yaptığınız kişinin de öyle morali bozulmuştur. Kendiniz söyleyince doğru karşınızdaki size söyleyince laf sokma olmaz. Belki o da kendine göre gerçekleri söyledi.
Sizi anladım.Usturup nedir,bence yerinde ve zamanında ne konuşacağını bilmektir.Örneğin bir arkadaşınız evleniyor,hazırlığının hiç bir safhasında bulunmamışsınız,son anda yanında olabildiniz,arkadaşınız salona çıkmak üzere.Size soruyor heyecandan titreyerek,nasılım,ha nasılım iyiyim di miGörüş bildirmenin neresinde usturup var.benim söyledigim sey artik kimsenin baskasinin fikrine saygi duymadigi.
Burda asıl suçlu asıl güzelce sohbet ediyorken burnunu yaptiran adamin lafini acandir.ortaya bu lafi atmis belli ki cekilmis.sonra bu ikisi de laf dalasina girmis.aslinda sohbetle dedikoduyu birbirine karistiriyor bazi bayanlar.helede böyle toplantilarda.sonra biseyler oluyor iste.Birinci kadın bal gibi olmamış demiş, hatta "hiç yakışmamış" demiş ne haddineyse. Belirtmek istedim :)
Benimde büyük görümcem öyle bir insandır sürekli herkesin suratına dikkatlice bakar ayıp arar onuda buradan kınıyorum :)))) yeri gelmişkenMerhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünümşimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
Tsk ederim.ben olaylara objektif ve şöyle bi uzaktan bakarim.haklı değilim evet kabul edilebilir .ama arkasında konuşmadım aynı konuşmayı watsapp grubunda bizzat kendine yaptım ..sabahtan beri sizde beni bombardımana tuttunuz.bazen kötü dediniz bazen patavatsız. Bu konudan çıkarak bana kötü diyenler eminim dünyanın en iyi en naif en güzide insanlaridir. .. saygılarımı iletiyorum size ha suda bir gerçek açtığım konuda gördüm ki herkesin hayatında bu konuyla ilgili bir kötü bir patavatsiz geçmiş. ..ama inanıyorum sizin bu güzellliginizz yapıcılığınız artık kimseye kötü ve patavatsiz bir şey yapmamaya sevk edecektir. ....
İste bende taaa ilk msjimda bunu söyledim.yani bu arkadas beğenmese bile gorüs bildirmeseydi dedim.sizin verdiginiz örnekte de susmaktan kötü yorum yapmamaktan bahsetmissiniz.Sizi anladım.Usturup nedir,bence yerinde ve zamanında ne konuşacağını bilmektir.Örneğin bir arkadaşınız evleniyor,hazırlığının hiç bir safhasında bulunmamışsınız,son anda yanında olabildiniz,arkadaşınız salona çıkmak üzere.Size soruyor heyecandan titreyerek,nasılım,ha nasılım iyiyim di mi
Belki de siz saçını beğenmediniz,makyajının abartılı olduğunu düşünüyorsunuz,fakat artık yapacak bir şey yok.Orada "ımmm,cıks şekerim yaaa,kusura bakma da güzel olmadın yani"demeniz dürüstlük değildir.
Arkadaşınızın en güzel gününü berbat etmiş,artı tüm evlilik yıldönümlerinde kırgınlıkla hatırlanıyor olursunuz.
Ama eğer hazırlık safhalarında yanında bulunmuş olsaydınız her konuda görüşünüzü rahatça belirtebilirdiniz.
Bu konu da öyle,kişi eğer deseydi ki ben şu tip burundan yaptırmak istiyorum,ne dersiniz,o zaman rahatça fikir belirtilebilir.Bazen soru onay için sorulur,bunu ayırdetmek gerek.
Sözüm size değil,tüm ben dobrayım diyenlere...
Yoo aynı yerde değiliz,siz,asla görüş bildirmeyeceksin,ben bunu öğrendim diyorsunuz,ben yerine uygun tepki vermekten bahsediyorum.Ama patavatsızlık iyi birşey değil,bunda hemfikiriz sanırımİste bende taaa ilk msjimda bunu söyledim.yani bu arkadas beğenmese bile gorüs bildirmeseydi dedim.sizin verdiginiz örnekte de susmaktan kötü yorum yapmamaktan bahsetmissiniz.
Bu arkadasta begenmemis bende diyorum ki icinde kalsin kimseye söyleme.
Aslinda benim söyledigim seye geldiniz de farketmediniz.
Gorüs bi insanin iyi yada olumsuz bi düsüncesidir.insanlar eleştiriye açik degil.olumsuz olunca ister usturuplu olsun ister olmasın herkesin yüzü düsüyor.Yoo aynı yerde değiliz,siz,asla görüş bildirmeyeceksin,ben bunu öğrendim diyorsunuz,ben yerine uygun tepki vermekten bahsediyorum.Ama patavatsızlık iyi birşey değil,bunda hemfikiriz sanırım
Eleştirilmek kimin hoşuna gider ki,dürüst olalım,nazar etti diyecek olanları da azçok tanırız ya,ben tanırım şahsen,insanın gözüne bakarak önce övgü beklerler,ardından konuşurlar.Fakat nazar etti demesin diye de olur olmaz yermeyeceğiz elbette.Gorüs bi insanin iyi yada olumsuz bi düsüncesidir.insanlar eleştiriye açik degil.olumsuz olunca ister usturuplu olsun ister olmasın herkesin yüzü düsüyor.
Herkes istiyorki benim herseyim takdir edilsin.
Iyi yoruma da baziları bak gördün mü bana nazar etti diyorlar.zaten begendi gözü kaldı diyorlar.
Evet artik gorüs bildirmek çok tehlikeli bi hal aldi.
Bir tık mi bitttiiiiiii bitttiiiiiii fermuar i açık olana açık dersem ne olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?