- 25 Haziran 2016
- 7.489
- 13.304
- 248
hala anlamamissiniz malesef.bi daha soylemem falan demek haksiz oldugunuzu degil sanki hakliyim da bulasmam manasina gelmis.karsinizdaki insanlarin kalbini kirmaya hakkiniz yok.kalp kirmak kula hakkina girer buda yalan soylemekten daha kotudur.ayrica gorus bildirmeyin yada guzel olmus diyin.insanlarimiz ne acimasiz birini mutlu etmek bu kadar kolayken neden hep kotu seyler soylenir.ben mesela asla ama asla kimsenin yuzune kotu olmus demem samimi biriyse bile guzelce soylerim.ama degistirecegi biseyse soylerim.yoksa degisemeyecek biseyse bu sadece onu mutsuz eder.sizde boyle olmayi deneyin.Güzel olmus demekle biraz küçük yapay olmuş demek arasındaki fark nedir ..ikisi de görüş değil mi ..millettede ne sinir varmış bir dökün bummmmmn
Vallahi dobra dobrayımdır. içimde tutamam malesef
Senin haddini aşman ne pekiDobralıkla terbiyesizlik farklı şeylerdir, ve bu olayda ben terbiyesiz birini görüyorum.
bana dese arkadaşım aynısını 2 katı laf yer benden haddine düşmemiş kimsenin fiziğimi eleştırmesihaklı değilim evet kabul edilebilir .ama arkasında konuşmadım aynı konuşmayı watsapp grubunda bizzat kendine yaptım ..sabahtan beri sizde beni bombardımana tuttunuz.bazen kötü dediniz bazen patavatsız. Bu konudan çıkarak bana kötü diyenler eminim dünyanın en iyi en naif en güzide insanlaridir. .. saygılarımı iletiyorum size ha suda bir gerçek açtığım konuda gördüm ki herkesin hayatında bu konuyla ilgili bir kötü bir patavatsiz geçmiş. ..ama inanıyorum sizin bu güzellliginizz yapıcılığınız artık kimseye kötü ve patavatsiz bir şey yapmamaya sevk edecektir. ....
Domuz ne yawınsanlar genel olarak eleştiriyor herşeyi mesela evimdeki balkonu veya masa örtümü benimde bu eleştirilere tahammülüm yok ayrıcı genel olarak burun ameliyatı yapanların çoğu burnu dom uza benziyor yada delikleri eşitsiz oluyor bu konuda haklısınız bence
Senin haddini aşman ne peki
He he bayanlar heee heee
Damardan girdiniz ..... .
bunu aldım :)
Bazi doğruları kırmadan söylemek lazımMerhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünümşimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?