herkese günaydıııııııııııııııın
bugün yürüyüşe çıkamadım,istanbulda yağmur yağdı...artık,okular açıldığı ıçin yürüyüşümü sabah yapıyorum
bugün serbest günüm,yarın diyete başlarım...kahvaltıda çeyrek simit yedim,serbest günüm derken....
1 yumurta,biraz peynir,3 zeytin,1/2 domates...
öğlen:tavuk,salata,ayran
akşam:salata ayran
bugün bunları yemeye düşünüyorum....
bu arada isveç diyeti bana iyi gelmedi...büniye meselesi....bugün tekrar tartıldım,sadece 2 kilo gitmiş...demek ki gerisi sadece su kaybıymış,ve geri gelmiş...neyse,artık sizinle birlikte yeni bir başlangıç yapıyorum....hepimize başarılar
hadi bakalım birlikte zayıflıcaz. bu arada sabah tartıldım 71 geldim. isveçteyken mide boş diye o kadar az çıktım galiba.biraz moralim bozuldu ama bu beni kamçıladı zayıflamak için :)
inşaalah canım ya.şimdide yeşil çay içiyorum ben.
akşama da kereviz ve pırasa pişiricem. yani akşama sebze yemeğim var yanında salata ve yoğurt.
bu arada dün akşam biraz abarttım maalesef.eşim pizza istiyordu ne zamandır markette dondrurulmuş olanlardan aldık ama ben bir tane yedim zaten küçüktü ama yedim işte söylemeden geçmiyim dedim.
hadi bakalım birlikte zayıflıcaz. bu arada sabah tartıldım 71 geldim. isveçteyken mide boş diye o kadar az çıktım galiba.biraz moralim bozuldu ama bu beni kamçıladı zayıflamak için :)
bende 10 kilo vermek istiyorum birlikte beceririz :) bu arada ben yarışma gruplarına katıldım
Bende bi 58 olsam gerisi gelcek 62 düşemedi ya çıldırcam bi boğazımı tutmadımve nezaman katıldın
buraya takıl,yediklerini yaz,sporunu ihmal etme,gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?