- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Evet bugünkü menümi yazaym da cezamı kesin sabah erken kalkıyorum pek kahvaltıya fırsatım olmuyo o yüzden öğle arasına kadar bekliyorum ama yarından itibaren düzene giriyorum.
Sabah:1 dilim domates
Öğle köri soslu tavuk-pilav
Akşam:Zeytinyağlı kabak 2 kaşı bulgur pilavı yoğurt ve ekmek ohoo bugün kötü oldu ama yarından itibaren söz:18:
Evet bugünkü menümi yazaym da cezamı kesin sabah erken kalkıyorum pek kahvaltıya fırsatım olmuyo o yüzden öğle arasına kadar bekliyorum ama yarından itibaren düzene giriyorum.
Sabah:1 dilim domates
Öğle köri soslu tavuk-pilav
Akşam:Zeytinyağlı kabak 2 kaşı bulgur pilavı yoğurt ve ekmek ohoo bugün kötü oldu ama yarından itibaren söz:18:
arkadaşlığımız sanal,ama sizleri çok yakın hisediyorum...
öğlen yediğin pilav pirinc pilavı değildir umarım........
günaydın arkadaşlar :) dün gece çok kötü geçti boynum tutuldu spor yaparken açılmıştı biraz ama şimdi hiç döndüremiyorum sağa sola. midemde ağrıdı gece boyunca salataya soğanı fazla kaçırdım dün ondan kaynadım durdum. yani hiç uyuyamadım desem yeri var. sağdan salo dönmek zaten zulüm boynumu kaldıramıyordum neyse midem şimdi daha iyi.
iş yerine geldim bile bizim kızları bekliyorum kahvaltı için. evden 1 domates salatalık peynir zeytin ve haşlanmış yumurta getirdim menüde bunlar var ekmek yok yerine ceviz ve gün kurusu yiyeceğim. birde adet oldum belki kilom ondan fazla çıkıyordur diyorum sabah 71.9 geldim maşallah tosun gibiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?