Missdance'ın Diyet Günlüğü

2 gün sonra inş başlayacam ya birlikten hakikaten güç doğar şimdiden bende heycanlandım iyi sizleri tanıdım

olsun canım 1 aydan sonra kendmize bigün ödül günü yaparız. Ama tabiki sağlıklı yaşamayıda öğrenmeliyiz

Son düzenleme:
Evet bugünkü menümi yazaym da cezamı kesin sabah erken kalkıyorum pek kahvaltıya fırsatım olmuyo o yüzden öğle arasına kadar bekliyorum ama yarından itibaren düzene giriyorum.

Sabah:1 dilim domates
Öğle köri soslu tavuk-pilav
Akşam:Zeytinyağlı kabak 2 kaşı bulgur pilavı yoğurt ve ekmek ohoo bugün kötü oldu ama yarından itibaren söz:18:

afiyet olsun.bende yarın başlarım

öğlen yediğin pilav pirinc pilavı değildir umarım........

arkadaşlığımız sanal,ama sizleri çok yakın hisediyorum...

Dallida aynısını bende düşünüyorum ve hissediyorum. yediğimi içtiğimi buraya yazmazsam sizlere ihanet etmişim gibi hissediyorum :) fena bağlandık...

iyi geceler bebekler :) akşam yemeğinde barbunya ve bulgur pilavı yedim salata ve yoğurt eşliğinde :)

ardından 2 insanity programı yaptım dünün cezalandırmasını yaptım yani. biraz boynum tutuk perde asarken kalakaldım öyle, spor yapınca azıcık açıldım ama ağrı var hala.şimdilik bu kadar sabah görüşürüz artık öpüyorum...

öğlen yediğin pilav pirinc pilavı değildir umarım........

Maalesef öyle:18: dedim ya bugün kaçtı yarından itibaren toparlıyorum okulunda yemeklerini yeni keşfediyorum salata falan da varmış artık salata ya da tost falan yerim ne zamandırda tartılmıyorum pazartesi de tartılırım yaklaşık bayramdan beri kilo verememişsem asın beni

Pirinc pilavı, makarna,patates. Yasaaaaaaak....

Muz ve üzüm yasaaaaak....

Kuruyemiş bir avuctan fazlası yasaaaak...

günaydın arkadaşlar :) dün gece çok kötü geçti boynum tutuldu spor yaparken açılmıştı biraz ama şimdi hiç döndüremiyorum sağa sola. midemde ağrıdı gece boyunca salataya soğanı fazla kaçırdım dün ondan kaynadım durdum. yani hiç uyuyamadım desem yeri var. sağdan salo dönmek zaten zulüm boynumu kaldıramıyordum neyse midem şimdi daha iyi.

iş yerine geldim bile bizim kızları bekliyorum kahvaltı için. evden 1 domates salatalık peynir zeytin ve haşlanmış yumurta getirdim menüde bunlar var ekmek yok yerine ceviz ve gün kurusu yiyeceğim. birde adet oldum belki kilom ondan fazla çıkıyordur diyorum sabah 71.9 geldim maşallah tosun gibiyim :)

günaydınçok geçmiş olsun,kendine dikkat et.birkaç gündür benimde karnım acayıp şiş....birazdan kahvaltı yapacağım:-
yumurta,zeytin,peynir,domates-aç karnına limonlu su içtim
hepimize afiyet olsun

az önce ikinci öğünümü da yaptım
tavuk yedim..
birazdan oğlumla dışarya çıkacağız,biraz yürüyeceğiz..bol su içiyorum,yarından itibaren yeşil çay da içmeye başlayacağım.karnımdaki şu şişkinlik beni deli ediyor..
sevgiler

diyet nasıl gidiyor?
ben rahatım,inşallah güzel kilolar veririz...ben uzun yıllar spor yaptım için(2sene yüzme,10 sene atletizm)kaslı bir vücuda sahipim,biraz zor kilo veriyorum...hayatımda spor hep oldu,bunun faydasını da görüyorum.herkese de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
bir kas gevşetici aldım şimdi daha iyiyim kafayı döndürme açım biraz arttı :)

öğlen yemeğimi de yedim bir kase bulgur pilavı ve yoğurt yedim... yalnız yediklerim beni rahatsız ediyor yine mideme öküz oturdu sanki. göğüs boşluğum sıkışıyor resmen.isveçte mide boş kalmaya alıştı herhalde yemeği kabul etmiyor midem.

ya da midem çok küçüldü yemek yiyince sıkıntı yapıyor. ben en iyisi porsiyonlarımı daha da küçülteyim.

Son düzenleme:
Missdance çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bugün bende ailecek kahvaltıya parka gittik orda yürüyüşümü yaptım tek fazla yediğim simitti:26:napim çok seviyorum başaracağız inşallah aile gibi olduk burda okuldaykende dikkat ediyorum yediklerime ve kızlar size önerim bu sitede birinden duydum zumba diye bir dans 1 saat yaparsak yada yarım saat tam hatırlamıyorum500 kalori yakıyomuşuzben yürüyüşte okadar yakamıyorum ve çok eğlenceli sıkılmazsınız yani 2 dk sında terden suya batıyosunuz zaten tavsiyem bende evdeyken yapıyorum tam 1 saat yapmasanızda yarım saat gündüz yarım saat akşam yapın öpüldünüzz:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…