evet konuştum ama yöentimle arası iyi olduğu içinn eee sabret görme yapacak birşey yok onuda öyle kabul et dediler daha ne yapabilrimkiee siz patronunuzla yada müdürünüzle konuştunuz mu sorunu?
biliyorlar hepsini ama yapacak birşey yok oda öyle diyorlarbir günden bir güne o ayrılan 4 kişi dahi patrona bildirimde bulunmuş mu bu şahısla ilgili...?
biliyorlar hepsini ama yapacak birşey yok oda öyle diyorlar
biride çıkıp dese bu elemena yüzünden kaç kişi işten çıktı kaç kişinin ahı kaldı ,veyahut şunu sorayım o sözde ağzı burnu kırılası mobbingci işverenin akrabası mı ya da sevgilisi falan mı ?biliyorlar hepsini ama yapacak birşey yok oda öyle diyorlar
biride çıkıp dese bu elemena yüzünden kaç kişi işten çıktı kaç kişinin ahı kaldı ,veyahut şunu sorayım o sözde ağzı burnu kırılası mobbingci işverenin akrabası mı ya da sevgilisi falan mı ?
kimsenin birşeyi değil 10 yıldır burda ve kendini çok iyi pazarlıyor çay bile verse vay iş ben böyle uğraşıyorum bu çay böyle demlenir gibi
bende ondan çekiniyorum işte kimse şahitlik yapmaz şirret birşey çünkü en güzeli demekki doğumdan sonra istifa edip başının çaresine bakmak onuda Allaha havale etmek.Benim calistigim sirkettede ayni problem vardi.
O kisi yüzünden sirketten 6 kisi ayrilmisti, o sorumluydu o kisilerden.
Sizin dediginiz seylerin aynisini yasadiklarini söylüyordu mobbing yasayanlar.
Sonra topluca bir dava acildi sirkete ve o kisiye, ama malesef kazanamadilar.
Davayi sirket kazandi, cünkü elle tutulur bir tarafi yoktu, birde sahitler gösterilen kisiler isten cikarilma korkusundan cok fazla birsey söyleyememisler.
Olan davayi acanlra oldu, o kadar masrafa degmedi, bu davalarin birde maddi boyutu var.
Ya güvenebileceginiz ve kesinlikle size mobbing uygulandigi ile ilgili size sahitlik edecek (is yerinden birileri) bulacaksiniz, yada hic girmeyeceksiniz bu ise. Tavsiye etmiyorum, cünkü bizzat kendim gördüm davanin mobbinge ugrayanlar tarafindan kaybedildigini.
Oysa gercektende mobbing vardi, yok diyemeyiz.
biride çıkıp dese bu elemena yüzünden kaç kişi işten çıktı kaç kişinin ahı kaldı ,veyahut şunu sorayım o sözde ağzı burnu kırılası mobbingci işverenin akrabası mı ya da sevgilisi falan mı ?
valla ne olursa olsun bence kolay iş bulunmuyor doğum izninden geldikten sonra inadına işe başlayın görmezden gelin dicem ama her yerde öyle tipler
Bulunmaz hint kumaşı mı bu çalışan? 4 kişi işten ayrılmış birde üstüne hamile bir çalışanla uğraşıyor. Bence üst yonetimle danışıklı dövüş durumu var bu sahısın. Özellikle ugrasmasına müsade ediyor olabilirler.kimsenin birşeyi değil 10 yıldır burda ve kendini çok iyi pazarlıyor çay bile verse vay iş ben böyle uğraşıyorum bu çay böyle demlenir gibi
valla 37 yaşındayım bu yaşıma kadar çoook yerde çalıştım hatta otogarda 6 yılım geçti ama ben böyle bir iş ahlakı olmayan biri ile bile karşılaşmadım desem yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?