- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
sadece çalışma arkadaşım üstüm falan değil. üstlerimle bu konuyu paylaştım huyu bu deyip çıkıyorlar işin içinden ama benim dayanacak gücüm inanın kalmadıbu kişinin oradaki konumu nedir<? sizin üstünüz mü,çalışma arkadaşınız mı anlamadım?
üstelik bu kişi yüzünden herşeyden vazgeçecek duruma geldiyseniz,siz de aynı şekilde karşılık verin..
bakın bu durumda kimse kimseyi ezemez..üstelik böyle bir manyak için işinizden olmayın..üstelik doğum sonrası iş bulmanız çok zor..sadece çalışma arkadaşım üstüm falan değil. üstlerimle bu konuyu paylaştım huyu bu deyip çıkıyorlar işin içinden ama benim dayanacak gücüm inanın kalmadı
çalışmaya ihtiyacım olduğu gırtlağa kadar borçta olduğum için iyi anlaşıyor gözükmek zorundayım maalesefiyi anlaşıyor görünüyoruz demişsiniz iyi anlaşmayın ozaman sizde kötü kız olun dava etmiycekseniz bile dava ediceğinizisizinle uğraşmaması gerektiğini söyleyin tehdit edin yani. Dişinizi gösterin ve işinizi bırakmayın diğer koşullardan memnunsanız. Allah yardımcınız olsun çok zor iş hayatının stresli olması özel hayatı herşeyi etkiliyor
sabir haksizliga susmak degildir; mucadele etmektir.. Hz.Alikızlar merhaba
şirketteki huzursuzluğumu bilen bilir. ama artık dayanamayacak durumdayım. kısaca şöyle anlatayım.
şirketteki patronlarla yada genel müdürler yada müdürlerle herhangi bir sıkıntım yok çok şükür işimden memnunum. şartları çok iyi. gelgelim çalışanlar artık beni deli ediyor.
bir kişi var burada iyi anlaşıyor görünüyoruz fakat;
1- sürekli bir laf sokma peşinde
2- herseferinde fırsatını buldumu aşağılıyor.
3- en ufak bir şeyde örneğin bardak niye masa üstünde değilde tezgah üstünde diye bir ton laf söylüyor.
4- konuşmalarımı dinliyor sonrasında gelip yine konuşuyor sürekli aşağılayıcı tavırla.
5- hergün söyledikleri: bir işi beceremiyorsun,sen bu işi bilmiyorsun, neden onunla konuşuyorsun, neden bunu böyle dedin gibi saçmalıklar.
şu an hamileyim nisan sonu gibi doğum iznine çıkıcam iznim bittikten sonrada gelmeyi düşünmüyorum zaten bu sebeplerden işten çok soğudum. huzursuz çalışıyorum ve normal olarak performansım düşüyor. psikolojim bozuldu resmen bu evimede yansıyor artık.
öğrenmek istediğim şu ben bu insana ki bu kişi yüzünde en az 4 kişi işten ayrılmış. mobbing davası açabilirmiyim. açmak için ne yapmam lazım. yada allahından bulsun deyip çekip gitmelimiyim. bana bir akıl verin moralim çok bozuk
bakın bu durumda kimse kimseyi ezemez..üstelik böyle bir manyak için işinizden olmayın..üstelik doğum sonrası iş bulmanız çok zor..
öncelikle alıp karşınıza konuşun;kaybedecek birşeyiniz kalmamış zaten..bana düzgün konuşacaksın,zaten hamileyim,laflarına dikkat et diyeceksin.
aynı şekilde devam ederse,duymuyormuş gibi yapın..benimle düzgün konuşana dek duymayacağım diyin..
müdürler bile alttan alıyorsa ,alışmıştır herkes beni çekiyor diye..özür dileyerek söylüyorum;it iti ısırmaz diye bir laf var..aynı şekilde karşılık verib göreceksiniz size bulakşmayacak bundan sonra..
ama lütfen işinizden ayrılmayın böyle insanlar için..
bende ondan çekiniyorum işte kimse şahitlik yapmaz şirret birşey çünkü en güzeli demekki doğumdan sonra istifa edip başının çaresine bakmak onuda Allaha havale etmek.
olan bana olur bence o yine devam eder. hamileliğime bile laf ediyor.. uyuklama kendine gel kendini işine ver beddua edecem etmek istemiyorum ama içimden geçiyor ne yalan söyliyim.Sende ona şirretlik yap
Onun yüzünden ne diye ekmeğinden olasın
Sana bulaştığı zaman ver ağzının payını
Onu görmezden gelen yönetim, seni de görmezden gelmek zorunda
Madem o öyle kabul edilecek, seni de öyle kabul edecekler
Gittiği yere kadar, görsünler bakalım el mi yaman, bey mi yaman
İlla işten çıkman gerekiyorsa o da işinden olsun
Ben de cok deyisik insanlarla calistim. Ustlerim tarafindan mobing gordum, ama bunun sebebi patrondu, sabirla arayi duzelttim.olan bana olur bence o yine devam eder. hamileliğime bile laf ediyor.. uyuklama kendine gel kendini işine ver beddua edecem etmek istemiyorum ama içimden geçiyor ne yalan söyliyim.
ay ne kadar tuaf insanlarmış bir kişi yüzünden kaç kişiyi harcamışlar. sizde ona öyle davranın ozaman altta kalmayın çıkmayın işinizden
kızlar merhaba
şirketteki huzursuzluğumu bilen bilir. ama artık dayanamayacak durumdayım. kısaca şöyle anlatayım.
şirketteki patronlarla yada genel müdürler yada müdürlerle herhangi bir sıkıntım yok çok şükür işimden memnunum. şartları çok iyi. gelgelim çalışanlar artık beni deli ediyor.
3- en ufak bir şeyde örneğin bardak niye masa üstünde değilde tezgah üstünde diye bir ton laf söylüyor.
4- konuşmalarımı dinliyor sonrasında gelip yine konuşuyor sürekli aşağılayıcı tavırla.
5- hergün söyledikleri: bir işi beceremiyorsun,sen bu işi bilmiyorsun, neden onunla konuşuyorsun, neden bunu böyle dedin gibi saçmalıklar.
şu an hamileyim nisan sonu gibi doğum iznine çıkıcam iznim bittikten sonrada gelmeyi düşünmüyorum zaten bu sebeplerden işten çok soğudum. huzursuz çalışıyorum ve normal olarak performansım düşüyor. psikolojim bozuldu resmen bu evimede yansıyor artık.
öğrenmek istediğim şu ben bu insana ki bu kişi yüzünde en az 4 kişi işten ayrılmış. mobbing davası açabilirmiyim. açmak için ne yapmam lazım. yada allahından bulsun deyip çekip gitmelimiyim. bana bir akıl verin moralim çok bozuk
kızlar merhaba
Kesinlikle dava aç. Birgün onun konuşmalarını, seni aşağılayıcı sözlerini telefonuna kaydet (Artık sesler, görüntüler delil olarak kabul ediliyor.) Sonra git dava aç. Mobbing davalarında hakim kesin sonuca götüren delil aramaz, çünkü mobbing artık ciddi suç sayılıyor ve mobbinge maruz kaldığına ilişkin küçük bir delil yetiyor davayı kazanmak için.
Hemen psikiyatriste git, psikolojik baskı altında olduğuna ilişkin rapor al (ki zaten baskı altındasın.) sadece bu yetecek delil olarak.
Allah yardımcın olsun. Hakkını ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?