kızlar merhaba
şirketteki huzursuzluğumu bilen bilir. ama artık dayanamayacak durumdayım. kısaca şöyle anlatayım.
şirketteki patronlarla yada genel müdürler yada müdürlerle herhangi bir sıkıntım yok çok şükür işimden memnunum. şartları çok iyi. gelgelim çalışanlar artık beni deli ediyor.
bir kişi var burada iyi anlaşıyor görünüyoruz fakat;
1- sürekli bir laf sokma peşinde
2- herseferinde fırsatını buldumu aşağılıyor.
3- en ufak bir şeyde örneğin bardak niye masa üstünde değilde tezgah üstünde diye bir ton laf söylüyor.
4- konuşmalarımı dinliyor sonrasında gelip yine konuşuyor sürekli aşağılayıcı tavırla.
5- hergün söyledikleri: bir işi beceremiyorsun,sen bu işi bilmiyorsun, neden onunla konuşuyorsun, neden bunu böyle dedin gibi saçmalıklar.
şu an hamileyim nisan sonu gibi doğum iznine çıkıcam iznim bittikten sonrada gelmeyi düşünmüyorum zaten bu sebeplerden işten çok soğudum. huzursuz çalışıyorum ve normal olarak performansım düşüyor. psikolojim bozuldu resmen bu evimede yansıyor artık.
öğrenmek istediğim şu ben bu insana ki bu kişi yüzünde en az 4 kişi işten ayrılmış. mobbing davası açabilirmiyim. açmak için ne yapmam lazım. yada allahından bulsun deyip çekip gitmelimiyim. bana bir akıl verin moralim çok bozuk