MOBBİNG

canım tüm mesajları okuyamadım
belki başkası da yazmıştır
www.mobbing.org.tr

radyo programında denk gelip dinlemiştim bu derneği
başvuruyorsun, bir takım sorularla ve yöntemlerle gerçekten mobbing olup olmadığını tespit ediyorlar
eğer var ise seninle işbirliği yapıyorlar
mesela şirketi haberdar edip durumu çözmesini istiyorlar
bu derneğin "evet, mobbing" demesi kesin kabul görüyormuş, bilirkişi yani
her türlü hakkını da savunuyorlar
bir sürü de avukatları var

istersen bi başvur
ilk değerlendirme ücretsizdi, bilmiyorum hala öyle mi, devamı ücretli mi onu da bilmiyorum
fakat herkesin yararlanabileceği türde bir kuruluşmuş
eğer mobbing derlerse, ona göre bir yol haritası çizarler sana.

Daha öncede yazdim Ayni durumu benim eski is yerinde calistigim 6 kisi yasayip, sirkete ve mobbing yapan kisiye dava actilar. Yazili kanit, sahit vs vs hepsi vardi, ama sahitler tam olarak söyleyememisler durumu isimizi kaybederiz diye.
Davayi sirket kazandi. Haksizdi ama kazandi.
O yüzden olmuyor malesef dediginiz, keske olsa.

Canim calisan calisana acamiyo diye biliyorum ben. İs verene acilmiyormu bu

işte bu yüzden dernekten destek almalı
onlar sadece çalışana sordukları sorularla mobbing olup olmadığını tespit edebiliyorlarmış
eğer mobbing derlerse bilirkişi konumunda oldukları için mahkeme sürecine girilmeden bile çözülüyormuş

Mobbing ile mücadele eden bir dernek var
İletişime geçin yardımcı olacaktır

Benim de mobbing sebebiyle actigim davam hala suruyor bakalim ne olacak,size tavsiyem bolca kanit toplamaniz.konusmalarin yazili yapilmasi.misal size baski yapici asagilayici tavirlaniri olan konulari mail yoluyla konusun.disardan da sahit edinebilirsiniz,sahit toparlayin,psikologla gorusup rapor alin...bu sekilde yoksa sozlu olmaz

Ne zaman açmışlardı davayı, bu önemli. Çünkü 2015 itibariyle özellikle çok önem kazanacak mobbing. Ben dava açarsa kazanacağını düşünüyorum, yapması gerekeni de söylüyorum: konuşmaları birgün telefonuna kaydedecek, ayrıca psikolojisinin bozulduğuna ilişkin rapor alacak, bu ikisi olunca iş biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…