He ya sevinirim valla, çok sagol. Burada mail adresi verebiliyoz mu?
Yok verme ablam özelden at.
selam......... iyi hafta sonları herkeseee
aben ablam
artık o indirme sitesi türkiyede yasak oldugu için indiremiyoruz bende lesile ablanın 1 haftalık programını indircektim platese benziyor indiremeidm kaldı
ayeşecim
hoşgeldin nasılsın cnm neredeydinn? tatilde
özgee
neden emzirme dönemi bitmeden yaptırım deidnn ben anlamadım arkidişim
ayrıca bend edün eşime resti çektim ehliyet alıcam ben dedimm
ya işten gelince giderimmm çocuklara bakarsın
yada anneminnn yanına gideirm haftada 3 gün orada bir kursa gideirm dedimm
evde çalış yaparsın diyorrr:26::26::26::26:
montig abla
çok sevindim incelmeneee arkasıda gelir inşşş
ben şimdi kaçtım 4 mil lesille vee 100 mekikk 70 ip atlama yapayım
ip atlıyormusun özgemm![]()
daha çabuk alışıyor bebe yeni hale ondan canım.ay yazık kız bak ben hiç kursa gitmedim.ne yalan söyleyeyim konuları okuyup son 2 yıl sınavda çıkan soruları çözdüm ve geçtim.direksiyonuda 2 ders aldım.ehliyette hala trafik şubede beni bekliyor
abennn ablam selammm :))))
yok anacım ne ehliyeti kör kör dolanmışım yıllarca ancak dank etti
alıcamm ama küflenmez nşşallah ban aşart ehliyet bebelerle eve tıkılıp kalıyorum ya
dünnn daha çok hissettim bunu araba kapının önünde duruyor bende evde mal mal oturyorum töbe töbee
bugün çocuklar pizza istedler bende tam bugday unu ile yaptım
az yag koydum kendi yiyceigmide daha bi incelltiimm görsen karşı taraf görünür o derece yanii
içers
ne maya degilde kabartma tozu koydum abla oda kilo yaparmı kabartma tozu?
çocuklarınkinidee pek kalın yapmışımmm bidahakine ii olur snaırım minik minik yaptım bu aradaa?
cnm poça istedi benimdeee ilerleyen günlerde yagsızz mayasız bi poça yapayım nasıl olcekse:44::44::44:
bizim arabada kapının önünde anahtarı bende ama alarm çalınca kullanıyorum.gerçi eşim güya kullandıracaktı pehhhhh
banum maya ve kabartma tozuyla işlgili bi sorununmu var :44: bence saf hamurdan mayalı hamur daha hafif olur .
mayanın içinde nekadar yaarlı besinler var hatta bi ara suyla yutmayı bile uygulamıştım amcamın ballandıra balandıra anlatınca . bu konuda bilgin varsa paylaşırmısın ..
demek araba kapıda duruyor geç bile kalmışsın ...bizde arba çok ama bana düşmüyor bende tirip yapıyorum kendimin olmayınca sürmem abi.![]()
öle trip yapma bacım senin yararına.trip yaparsan sana araba alınma ihtimali var mı ki