- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
banum bukadar büyütme yahu sınavı ......diroksiyon sınavı kasmıştı beni ..karatay topigi karıştı amanınnnnnnnnnn
zilim benim sınav tarihim çok yakın bacım 10 aralık![]()
ne olmuş kr. topigne zilim sanmıbişi deliler kıs yoksa ..
mönün harika banum .....menümm
sabah
1 mandalin 1 elma minik
kahvaltı
3yk lor
2dlm kızarmış ekmek
4zeytin
1 tabk roka-maydnoz bol limonlu
öglen
1 haşlama but
bol salata
yogurt tarçınlı
akşam
biraz tavuk
patlıcan salata
turp
ara
meyve yiycem
3lt su
1form çay
4yeşilçay
1papatya çayı
sibelcim bugünkü mönün karbon agırlıklı olmuş takip eden günler pro agırlıklı olsun ..merhaba kızlar misafirler gitti spor yaptım hemen size geldim bugününm hiç kaçamaksız geçti diye bilirim bir ısırık tulumba tatlısını saymasak geri atcaktım ama kıyamadım
sabah 1 elma
kahvaltı iki dilim 2 kızarmış tb ekmeği peynir zeytin domates salatalık maydonoz
öğlen
az kereviz.1 kaşık kısır yoğurt ve salata
akşam.yemek yapadım kendime malesef kuru fasulye yedim 1 salatalık az yoğurt bunlarda ayak üstü oldu malesef
1 saat yürüyüş 1.5 litre su 2 fincan yeşilçay bakalım 2gndür tartıya bakmadım benim bozuk tartım ne dicek bana
bu arada ziligurti ablana geçmiş olsun canım bence monti çok sağlıklı bir diyet oda bunu yapsın
canım minik kaçamklar belki mazur görülebilir fakat şekerli şeyler olmasın .. inan 1 lokma şeker insülün salgını bozar ..
tartın bozukda olsa tartıl bakalım sibelcim iyi sonuçlar bekliyorum senden inşallah ...
ocdim biliyorum bacım menken gibisin . maşallah ... güzelim derdini ve çaresinibiliyorsun ..senin çaren pilatesde..Ama görenler manken gibisin diyorlaryaf benim sıkılaşmam lazım zaten aebenciğim.azıcık fazla yesem hemen göbek fırtlıyor.yani montiye başlayacaksam aynı zamanda sporada başlamam lazım.bu konuda bana destek verecek siz sevgili bacılarımın gazına, dayağına ihtiyacım var.sadece monti yapsam iyice sarkacak oram buram
![]()
Son düzenleme: