Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnn....
güneş yüzünü gösterdi ve karlar eriyor baharrr gelicekmiş artık
çok şükürrrr, valla üşenmedne hergün kalkıp yürüycemm yetti canımaaa bu kışşşş evd edurmakk
eşime dedim bana bi mp3 al kulaklıgı takıp kulagımaa yürüycemm:32::32::32::32::32:

bugün lapa yapıyorum, artık her perşembe lapa yapıcamm
bitek bunu denemeidm bu eksik kalmasın bakalımmmm
kilom ne durumd ahiç bilmiyorumm, pek bir degişiklik olacagınıda sanmıyorum gerçiii
aa çok şükür ki şekerim düzene girdi sanırım eskisi gibi çok acıkıp kaçmak yapmıyorum:8::8::8::8:

zilimmm
sen okula gidip geldin bileeee valla bende erken kalkıyorum cnm
kahvaltı ev topla derken pek vaktim olmuyorrr
birdeee bi bıkkınlık var sanırım:(

ha bu arada size bişiy daha söyleyim ben form çaylarından kurtuldum
yani hergün wc ye gtmesemde 2 günde bir çıkıyorummm, çokta seviniyorum kurtulduguma şahsennn
evd ebulunduryorum yine ama herügn iki tane içmiyorum arada belki bir taneee
ama perşmebleri bişiy yapmam laızm ki tartıda dogru sonucu göreyim her hafta bir tane bekunis içsem ne olur acaba:26::26::26::26:
yada sinemaki filan içsemm:26::26::26::26::26:
hergün ara ögünd emutlaka sütün içine incir, kayısı dograyıp birazda keten tohumu atıp bekletiyorum
yumuşayınc ayiyorum hem doyurucuda oluyor hemd efaydalı yanınana biraz kuru yemiş ekliyorum :34::34::34::34::34::34::34:

yürüyüş mp3 süz olmaz o kadar çok işe yarıyokı müzik d,inlerken yürümek insanı yormuyo bile sıkılmıyosun. hemen bı mp3 al yürümek dahada çok hoşuna gidecek

kızlar ben yıne hastayım 2 hafta oldu neredeyse bugun bıraz daha kendımı ıyı hissediyorum tabi spor ve diyet yıne gitti. içimdekı azım istek gitmedi ama 55 kılo olacagım bunu yakınlarıma söylüyorum onlar ne kadar zayıflamışsın dedikçe ben 55 kılo olacgım dıyorum eminım çünkü kendımden:) :72: kilo vermeyı çok istıyorum halen 63 kıloyum 1 kılo aldım kıştan bu yana hiç spor salonuna gidemedım kız boyunca müsait oldukça evdekı koşu bandımda yürüdüm yedıklerımee pek dikkat etmedım dediğim gibi ma yınede çok kılo almadım. hele bı yaz gelsin güneş yüzünü göstersın spor salonuna gidecegım yürüyüş parkurunda yürüyecegım yedıklerımede daha dıkkat edecegım. en çok dayanamadımşey yeşil erik ona sınır koyabılecegımı sanmıyorum.

selammm...
valla kızlarrr sonuçlarınıı göze aldım artık boyuycam siyahaa zaten ben beyaz tenliyimm
yani sarışında degil kumralda degilim o yüzden siyahın yakışacagını dşünüyorum ha geri dönüşü
zormuş evet ama 3 yıldır kahve saçlarım , ondan öncede kızıldı birazda siyah olsun zaten zırt bırt saç boyatmıyorum sarıya boyamak gibide bi düşüncem yok gittimm aldım siyahları foto koyarımm boyatıncaaa

ama saçlarımm modeli düzz sadece kahkül var od auzun bir kahkül acaba diyorum
arkadan ve yanlardan kat verdirsem mi saçlarıma?

bı değişiklık olsun saçlarıma kat verdireyım dıyosan verdir ama çok kat vermesın, saçına çok kat verirse çok seyrek cılız duruyo saç benım kuaför saçıma bu sefer çok kat verdi saçım çok seyrekmış gidi duruyo. siyahta dediğin gibi boyadıgında başka bı renge dönmek istersen saçın baya bı yıpranır açılırken. bırde şu var siyah saç diger renklere göre saçı daha parlak daha çanlı ve daha dolgun gösteriyo bence

Kizlar kefir mayasi ariyorum haberiniz olsun bulursaniz neresi olursa olsun farketmez almak istiyorum

bende kefir mayası var ankaradaysan alabılırsın ankarada olan arkadaşlar isteyen olursa verebılırım. geçen yaz eltimden almıştım kışın içmedik o yüzden suyla sakladım arada bı süt de koydum sonra tekrar su koydum öyle sakladım

Abenim mucuks ozledim
Zilim banuya sorduklarina ben cevap vereyim :))))) hepatit a asisini bu ayin 26 sinda yaptiracagiz.nedem 2,5 yasi beklediniz cnm?
Saclarimi sabah boyattim kuaforde kou kestane oldu :))

cnm hepatit-A aşısı 2.yaşından önce vurulmuyor senin oğluş kaç aylıktı?yalnışın olmasın ?:26: hatta çocuk doktoru vurdu oğluma,üşu an kreşe gitmiyorsa gerek yoktu aslında 2 yaşından sonra diyoruz ama evde olan çocuklara 3-4 yaşından sonra yapmak en mantıklısı dedi..bende yakında kreşe gidecek zaten ama her gün benle okula gidiyor yani kreşe gidiyor sayılır artık mikrop alma açısından dedim...kutusunu saklayın ikinci dozuda aynı marka alın dedi..attım arabanın torpidosuna..6 ay sonra diğer dozu yaptırıcaz.

sende saçını iyi günlerinde kullan cnm.sıhhatler olsun..insan havayı güzel görünce kendinde değişiklik yapmak istiyor..

bu arada kefir acaba hazır satılan kefilerle mayalanmazmı?yani yoğurdun mayası yoğurt olduğu gibi kefirin mayasıda kefir olabilirmi acaba?tamamen kendi fikrim bu tabii...yani bişey bilipte söylemedim..yada mandıralarda falan yokmudur?geçen benimde aklıma gelmişti..oğlum içermi acaba diye ama hiç sanmıyorum..meyvelisini almıştım içmemişti..bende içemiyorum gerçi..çocuğuda çok zorlamamak lazım ....her şeyi yiyiyor artık zaten ...:56:

banuş yok mu ne?nerelerde acaba?

Zilim benim bildigimde 2 yasini bitirdiginde ayni biliyormusuz seninle.oglum pazartesi gunu 3 yasindan gun almaya baslayacak.zaten yazin sonuna dogru oyun grularindan baslatmayi dusunuuorum sosyalessin diye.2 yil once bugunlerde calisiyordum :)))) az daha bekleseymisim ofusde doguracakmisim. :))
Kefirle ilgili internet dunyasini alt ust ettim ve taneciklerle mayalamanin daha iyi oldugumu ogrendim.direkt marketden aldiklari kefirle mayalayanlarda var.birde ev yapimi kefirbor gun bekletirsen daha tatli oluyormus.iki gum bekletirsen eksimsi oluyormus.bende eksimsi olani sevmiyorum.ancaeyvelisini icebiliyorum.doguhanda sayemde hep meyveli icti.birde eftandisenin orada cig sut satiliyor ondan deneyecegiz :)
Test sonuclari nasil cikti? Doguhanda herseyi yiyor ama bagisikligini desteklesin hem esimde icsin istiyorum.banu cidden nerde acep :27:

cnm oğlumun sosyal yetenek-zihin yeteneği-lisan yeteneği ve hareket yeteneği testlerinin sonuşlarının tamamı %200'ün üzerinde..en yüksek olan zihin yeteneği çıkmış.%347.5 'miş.doktor ve oğlum camekanlı bir bölüme geçtiler biz sadece izledik oğlumda bizi gördü..bazı şeyleri o odada yaptılar biz karışmayalım ve zihni karışmasın diyeymiş..o odada bazı şekillerin yarı çizilmiş yarısı yokmuş şeklin(mesela bir ev resmi)yarısını çizmişler yarısı yok..tırtık çizgilerle yapılmış bazı resimler göstermiş o tırtıkların üstünden düzgün geçebilecekmi diye..iri parçalı tahta puzzleler'dan içinden parça çıkartmış burda ne olması gerekiyor falan diye sormuş ve başka bir puzzle'ın parçalarıyla harmanlayıp burdan eksiği bul demiş vs...bu gün anlattı işte dr...işte böyle yani..
zihni fazla hareketli ve çok çalışıyor dedi.resimleri çizerken beyni ile eli yarışıyor.iki elini birden kullanıyor çocğu zaman dedi.evdede aynı anda iki elini kullanarak boyama yapıyor sürekli.
bir kaç oyun seti önereceğim ama hemen değil dedi..aldık başımızı geldik..
her dediğine sorduğuna onun anlayacağı dilde doğru yanıtlar verin dedi veriyoruz zaten....işte böyle tatlım....
bende evde hep kendim yoğurt mayalamak istiyorum ama pastörize sütle değil..inek olan bi yer bulup tazesini almak lazım ama nerde...

iyi akşamlar hatunlar ....:16:

slm kıslar..:16:
aebenim aplam buralardayım,ama çok giremiyorum.evde duramıyorum daha doğrusu..bu gün oğlumu aşıya götüreceğim mesela.ordan çıkınca test sonuçlarını almaya gidicez vs..okuldada koro çalışmalarım var hep...evde de oğlumu ancak kotarıyorum.bu sıralar kardeşe takmış durumda..bir yerde gördüdemi istiyor bilmem ama 3 tane istiyor birde..top oynamak için 1 tane yetmez diyorda başka bi şey demiyor...:37:ne anlatsam boş anne lütfennn 3 tane kardeş al hemde hemennnnnnnnnn:47:biri mavi biri yeşil biride kırmızı olsun diyor..kardeşi yaptık hadi o kolay ama renklisini nasıl yapıcaz :26::27:

aebenim ben sabahları bazen yetiştiremeyince müsli yiiyiyorum aplam.yulaf ezmesiyle karıştırarark.(daha tok tutması ve kan şekerimi fırlatmaması için)bişey dikkatimi çekti paylaşayım dedim...
yulaf ezmesinde şeker ,meyve parçaları vs..hiç bişey olmamasına karşın müslilerle(k-flex,nesfit vs..)kalori değerleri aynı...niye acep?

banuş sen hepatit-a aşını yaptırmışmıydın cnm...bu gün ben onu yaptırıcam ilk dozunu..dün sipariş ettim bu gün alıp eşimin iş yerine gidip yaptırıcam...arkadaşlardan yaptırmayanlarda varmış...eşim mutlaka yaptıralım dedi...yaptırıyoruz bakalım bu gün...ateş yapmasa bari...:26:
saçlarını boyadınmı banum..boyadıysan resim çekte görelim cnm...bende çok istiyordum ama çok beyazım hayalet gibi olmiim diye yaptırmadım...
zilim soruna şöyle cevap verebilirim belki . 1 dl beyaz ekmek yada tam bugday ekmegide aynı kalori ama içerikleri gl endeksi farklı .:34:

z,ilim ogluşun teletabi izladimi dipsi, lala, pol,:) onlar bu renklerde ve çok güzel oyunlar oynuyorlar beraber.:)
demek herrenkden bi tana ıstiyor.... işin zor zilim ALLAHA KOLAYLIK VERSİN .:)
Abenim mucuks ozledim
Zilim banuya sorduklarina ben cevap vereyim :))))) hepatit a asisini bu ayin 26 sinda yaptiracagiz.nedem 2,5 yasi beklediniz cnm?
Saclarimi sabah boyattim kuaforde kou kestane oldu :))
güle güle kulan ocdim .

Kizlar kefir mayasi ariyorum haberiniz olsun bulursaniz neresi olursa olsun farketmez almak istiyorum
geçen gün bir kitaoda okumuştum kefirim mayası bir bitki yada kesfir mayalandıkdan sonra süzülen bir pırtı şeklnde bişiymiş . yogurdum ilk mayasınında bir çeşit toprak oldugunu biliyormuydunuz ...

zilim bizim burda süt bulmak mümkün kendim mayalışıyorum son dönemde hiç yogurt almadım marketten . bu sütün tadi ve yogrudunun tadı bir başka :56: keşke herkesin imkanı olsada mandıradan süt alabilse .
kızlar ben yıne hastayım 2 hafta oldu neredeyse bugun bıraz daha kendımı ıyı hissediyorum tabi spor ve diyet yıne gitti. içimdekı azım istek gitmedi ama 55 kılo olacagım bunu yakınlarıma söylüyorum onlar ne kadar zayıflamışsın dedikçe ben 55 kılo olacgım dıyorum eminım çünkü kendımden:) :72: kilo vermeyı çok istıyorum halen 63 kıloyum 1 kılo aldım kıştan bu yana hiç spor salonuna gidemedım kız boyunca müsait oldukça evdekı koşu bandımda yürüdüm yedıklerımee pek dikkat etmedım dediğim gibi ma yınede çok kılo almadım. hele bı yaz gelsin güneş yüzünü göstersın spor salonuna gidecegım yürüyüş parkurunda yürüyecegım yedıklerımede daha dıkkat edecegım. en çok dayanamadımşey yeşil erik ona sınır koyabılecegımı sanmıyorum.
nerelerdesin kajum . yazmayınca merak ediyorum sizleri ...
geçmiş olsun iyleşmeden tekrar hasta olmuşsun .:26:

ben seni yaza 55 gördüm canım bu yazında.. önemli olan karar vermek . diyet yapmamana ragmende kilonun sab,it kalması bu kararını uygulayacagının bir delili.:34::16:
havalar bir isinsın bak topik nasıl dolacak .:9:

BANU HANIM MERAK EDİLİYORSUNUZ ??

Son düzenleme:
iyi akşamlar hatunlar ....:16:

zilim soruna şöyle cevap verebilirim belki . 1 dl beyaz ekmek yada tam bugday ekmegide aynı kalori ama içerikleri gl endeksi farklı .:34:

z,ilim ogluşun teletabi izladimi dipsi, lala, pol,:) onlar bu renklerde ve çok güzel oyunlar oynuyorlar beraber.:)
demek herrenkden bi tana ıstiyor.... işin zor zilim ALLAHA KOLAYLIK VERSİN .:)

güle güle kulan ocdim .

geçen gün bir kitaoda okumuştum kefirim mayası bir bitki yada kesfir mayalandıkdan sonra süzülen bir pırtı şeklnde bişiymiş . yogurdum ilk mayasınında bir çeşit toprak oldugunu biliyormuydunuz ...

zilim bizim burda süt bulmak mümkün kendim mayalışıyorum son dönemde hiç yogurt almadım marketten . bu sütün tadi ve yogrudunun tadı bir başka :56: keşke herkesin imkanı olsada mandıradan süt alabilse .

nerelerdesin kajum . yazmayınca merak ediyorum sizleri ...
geçmiş olsun iyleşmeden tekrar hasta olmuşsun .:26:

ben seni yaza 55 gördüm canım bu yazında.. önemli olan karar vermek . diyet yapmamana ragmende kilonun sab,it kalması bu kararını uygulayacagının bir delili.:34::16:
havalar bir isinsın bak topik nasıl dolacak .:9:

BANU HANIM MERAK EDİLİYORSUNUZ ??

evet aeben abla çok kararlıyım :) kesin olacagım 55

Kujum istanbuldayim ben kargo ile gonderme imkanin olur mu canim?

yollarım canım nıye yollamayım eşim normalde yıyecek gıdası taşımıyolar dıyo olmazsa kargocuları arayıp danışmak lazım. ilk yaptıgın gün1. güzel oluyo 2. günde daha koyulaşıyo ve ekşiyo tadı herkesin sevebılecegı bı lezzette değil ben geçen yaz zar zor içtim kışın içmeyı bıraktım çok yararlı ama tadına alışamadım hep kendımı zorlayarak içtim

yaza o zaman 55 oluyoruz gaytarmak yok bize :8: sonrada buraya fotolarımızı eklerız :46:

Kujum ben bi kargo sirketiyle goruseyim aras kayani rgo aliyor diye biliyorim ozleden mesaj atarim sana canim
Acep olurmuyuz 55 kg yani benim o kadarinda gozum yok ama 58 olmak isterim sahsen cok isterim hemde.ekleyelim fotolari eve ama su ankileri degil sahsen ben eklemem banane yaaaa :)
Kocisle oglusa tava boregu yaptim sabahin bi korunde afiyetle yesinler diye.

günaydınnnnnn:3::3:

Bende bende :27: zayif olmak istiyorum 55 banada uyar
:26: ocdim 55 sana çok az iskeletmi olcan .
yaza o zaman 55 oluyoruz gaytarmak yok bize :8: sonrada buraya fotolarımızı eklerız :46:
kajum ne istiyorsanız o kiloda olun .(ocd'imde):16:
ama beni 55 bozar.:9: benim idaalim 58 60 arası o kiloda kendimi çok seviyorum ,38 beden .
Kujum ben bi kargo sirketiyle goruseyim aras kayani rgo aliyor diye biliyorim ozleden mesaj atarim sana canim
Acep olurmuyuz 55 kg yani benim o kadarinda gozum yok ama 58 olmak isterim sahsen cok isterim hemde.ekleyelim fotolari eve ama su ankileri degil sahsen ben eklemem banane yaaaa :)
Kocisle oglusa tava boregu yaptim sabahin bi korunde afiyetle yesinler diye.

afiyet olsun ogluşla kocişine.. sen yeme sakın .:9:
bende şimdi gönderdim ev ahalisini. işe koyulmadan sizlere bakayım didim .
bende baqşladım kendimce biliere inşallah bırakmam .. evde olunca kolayda haftanın yarısı dışarda olunca zor . dün komşuda pogaça yedim mesela .ama akşam yemginden kesdim. dengeledim yani.

banum anacınamı gittin ne gelirdin sen ?

Aebenim gunaydin.yok anacim ben yemedim.iki dilim yediler.kalanini buyuk gorumceme goturecegim.yemek kalip da atilinca sinirlerim hopluyor gozumun onune aclikdan olen cocuklar geliyor hep.oglumada kizarim daha kucuk anlamiyor ama hep derim anlasin anlamasin oglum yemiyorsan saga sola firlatma diye.babasida bende bu konuda tahammulsizuz :)))) neyse iste benimde konusasim varmis sabah sabah :)
55 de tahta gibi oluyirum bi ara 53 kg dim feciydi yani :))

:52: kujummmm evimin dibinde kefir mayasi satiyorlarmis hemde ureticilermis :)))) canim iyi niyetin ve yardimci olmaya calistigin icin cok tesekkur ederim.:7:

Aebenim gunaydin.yok anacim ben yemedim.iki dilim yediler.kalanini buyuk gorumceme goturecegim.yemek kalip da atilinca sinirlerim hopluyor gozumun onune aclikdan olen cocuklar geliyor hep.oglumada kizarim daha kucuk anlamiyor ama hep derim anlasin anlamasin oglum yemiyorsan saga sola firlatma diye.babasida bende bu konuda tahammulsizuz :)))) neyse iste benimde konusasim varmis sabah sabah :)
55 de tahta gibi oluyirum bi ara 53 kg dim feciydi yani :))

kalan yemek konusunda bende hassasım ocdim . önceden kalmasın diye ben yiyordum . sonuç ortada . sonrada diyorumki ya benim migdem çöplükmü . onuda bırakdım diyet işleriyle ugraştıkdan sonra . az pişiriyorum bitirene kadarda yediriyorum bebelere ..
sana yeter 58 ocd'im .

Back
X