Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar herkese.aeben ablacım pazar.yada pazartesi montiye başlıcam ama unuttuğum şeyler var baklagilin her türlüsünü yiye biliyorduk dimi birde tavuk ciğeri butu yada baget gibi şeyler tükete biliyormuyduk

birkaç gündür yazamıyorum ama iyi gidiyor diyetim
bugün rahatsızdım bir hayli,baş dönmesi,mide üşümesi,tansiyon düşüklüğü yaşadım.sabah,öğlen güzeldi ama ikindi vakti biraz cozuttum galiba . :37:ne yediğimi yazmak bile istemiyorum.gerçi arada kaçamak yapınca metobolizmam daha hızlanıyor.:26: yine de yememem gerekirdi....:50:
neyse bu hafta1.5 kilo vermişim.yaklaşık 6 km yürüdüm,suyumu içtim,yeşil çay içtim.umarım sabah kilo almamış çıkarım tartıda.toplamda 6,5 kilo oldu.3.haftam bitti.

kızlar yediklerime bakın şimdi
sabah: t.m bazlama domates salatalık peynır şekersiz çay
öğlen5.6 avuç çekırdek 3 topaç
ara:2enginar kurabıye
akşam: mılföy, tereyaglı bazlama şekersiz çay

akşama kadar ne kadar sağlıksız bezslendım yaa

iyi geceler .
yine yogun bir gündü veli toplantısı dersane vs .
banum gelmemişsin, annendesin sanırım umarım hayırlı haberlerle gelirsin ...

kızlar yediklerime bakın şimdi
sabah: t.m bazlama domates salatalık peynır şekersiz çay
öğlen5.6 avuç çekırdek 3 topaç
ara:2enginar kurabıye
akşam: mılföy, tereyaglı bazlama şekersiz çay

akşama kadar ne kadar sağlıksız bezslendım yaa

uf karbon yükü olmuşsun kajum . topaç neki ?
yarın yeni bir gün kajum :34:
ankaradasın bacım tb ekmegi bulmak zor deyil neden bazlama yaptınki . yenmez anlamında demiyorum sıcak sıcak yapınca dayanamıyor insan da ondan diyorum .(kendimden biliyorumda):33:

birkaç gündür yazamıyorum ama iyi gidiyor diyetim
bugün rahatsızdım bir hayli,baş dönmesi,mide üşümesi,tansiyon düşüklüğü yaşadım.sabah,öğlen güzeldi ama ikindi vakti biraz cozuttum galiba . :37:ne yediğimi yazmak bile istemiyorum.gerçi arada kaçamak yapınca metobolizmam daha hızlanıyor.:26: yine de yememem gerekirdi....:50:
neyse bu hafta1.5 kilo vermişim.yaklaşık 6 km yürüdüm,suyumu içtim,yeşil çay içtim.umarım sabah kilo almamış çıkarım tartıda.toplamda 6,5 kilo oldu.3.haftam bitti.

geçmiş olsun takyim .
yazmayı ihmal etme canım herbirinizin yeri hemen belli oluyor .:16:
olur arada tozutmalar .

kilonada yine maşalah diyorum .:46::46::46::nazar:

Son düzenleme:
merhabalar herkese.aeben ablacım pazar.yada pazartesi montiye başlıcam ama unuttuğum şeyler var baklagilin her türlüsünü yiye biliyorduk dimi birde tavuk ciğeri butu yada baget gibi şeyler tükete biliyormuyduk

hoşgeldin sibel .:16:
baklagiller yiyoruz canım bezleye pek önermiyorum sadece onunda tazesi yenebilir . haftada 3 ögün baklagil yenebilir
tavuk serbest yeterki serisini pişirmeden ayıkla ..

aeben abla topaç düğürcük tavuk etuyle yapılan bı yıyecek et robattan geçiyo sonra düğürcükle ve baharatla harmanlanıyo sonra tokmakla dövülüyo tavada yagsız pişiriliyo.

t.b unu aldım hiç bişeyde yapmıyorum bazlama ypayım dıye düşündüm düşünmez olaydım. unumda daha çok ne yapacam ben o kadar unu yaa çokda para verdik ona verdiğim parayla bı çuval un alınıyodu.

aeben abla topaç düğürcük tavuk etuyle yapılan bı yıyecek et robattan geçiyo sonra düğürcükle ve baharatla harmanlanıyo sonra tokmakla dövülüyo tavada yagsız pişiriliyo.

t.b unu aldım hiç bişeyde yapmıyorum bazlama ypayım dıye düşündüm düşünmez olaydım. unumda daha çok ne yapacam ben o kadar unu yaa çokda para verdik ona verdiğim parayla bı çuval un alınıyodu.

he biliyom o dedigini eski mahallemde benim komşum yapardı hatta tavugun kemikleriyle bile karıştırırlardı .
hakatten bugün tam karbon günü olmuş yarın dayanabilirsen pro günü yap derim bu tür karbon arkası mönülerden sonra pro mönüsü baya işe yarar.:34:
spora başlasan bukadar diyeti bozmasın kajum.:31:

ununu dolaba koy bişi olmaz . biliyormusun tb unuyla güzel kek olur misafirlerine aklında olsun .:34:ay önerdigim şeye bak bazlama yerine kek .:9:
bazlama yap ama yaptıkdan sonra direk dolaba kaldır buzluguna sonra ihtiyaç oldugunda çıkar 1 tane .aynı tazesi gibi olur bazlaman. çokda yemek zorunda kalmasın .:33:tereyagınıda hiççç duymayım .:24:

iyi gecEler SULAKCIM .:16:
EPEYDİR GÖRMÜYORDUM SENİ. AYOL BİR MESAZ YAZ BAZAN .:40:
UFAKLIKLAR NASIL ??

GEÇENLERDE NESLİŞİMDE OKUYORDU GECE GECE AMA YAZMADAN KAÇDI . YİNE SALDIMI BU CADI .?

he biliyom o dedigini eski mahallemde benim komşum yapardı hatta tavugun kemikleriyle bile karıştırırlardı .
hakatten bugün tam karbon günü olmuş yarın dayanabilirsen pro günü yap derim bu tür karbon arkası mönülerden sonra pro mönüsü baya işe yarar.:34:
spora başlasan bukadar diyeti bozmasın kajum.:31:

ununu dolaba koy bişi olmaz . biliyormusun tb unuyla güzel kek olur misafirlerine aklında olsun .:34:ay önerdigim şeye bak bazlama yerine kek .:9:
bazlama yap ama yaptıkdan sonra direk dolaba kaldır buzluguna sonra ihtiyaç oldugunda çıkar 1 tane .aynı tazesi gibi olur bazlaman. çokda yemek zorunda kalmasın .:33:tereyagınıda hiççç duymayım .:24:

aeben abla zatan hı başlasan spora gerisi gelecek fakat başlayamadım. biz kemikleriyle yapmıyoruz onu ilk kez duydum. yarın protein yapayım dediğin gibi

aeben abla zatan hı başlasan spora gerisi gelecek fakat başlayamadım. biz kemikleriyle yapmıyoruz onu ilk kez duydum. yarın protein yapayım dediğin gibi

şükür ben başladım darısı başına kajum .

şimdiden iyi pazarlar dilerim hepinize . hayırlı gecleer ..:16::16::16:

hoşgeldin sibel .:16:
baklagiller yiyoruz canım bezleye pek önermiyorum sadece onunda tazesi yenebilir . haftada 3 ögün baklagil yenebilir
tavuk serbest yeterki serisini pişirmeden ayıkla ..

tamam cnm sağol bugün başlayamadım sınavdan geldim yeni yarın inş.bu akşam alıyım ekmeğimi falan birde bizim burda bim açıldı köy ekmeğini bimin yeniyordu sanırım baktım almadım doyurucu gibi duruyordu o daha iyimi sence

tamam cnm sağol bugün başlayamadım sınavdan geldim yeni yarın inş.bu akşam alıyım ekmeğimi falan birde bizim burda bim açıldı köy ekmeğini bimin yeniyordu sanırım baktım almadım doyurucu gibi duruyordu o daha iyimi sence

olur sibel bende ondan kulanıyordum ..

hayırlı haftalar dilerim hepinize .
hafta sonu kısa bir memleket turu yapıp geldik ailecek ..

banum hala gelmemişsin . korkutuyorsun beni umarım içime dogan olmamıştır .:26:

zilim sende yoksun ortalarda .

kılsar sizler nerdesiniz ?

buralardayım aplam...
geldim baktım akşam banumdan haber varmıdır diye ama yok:50::43:
bende endişeleniyorum,cumartesi günü gelir diye ümit ediyordum ama gelmedi:50::14:
umarım herşey yolundadır...:14:

benim her şey hep aynı işte aplacım bildiğin gibi...okul-ev-çocuk-özel öğrenciden ibaret olan koşturmacama devam ediyorum....
aslında benimde tadım tuzum hiç yok...depresyona giresim var ama o bile olmuyor çocuk olunca..:44: her işe at gibi koşmak istemiyorum.alemi görüyorum sinr oluyorum.valla ne kadınlar var bende mi bi problem var anlamadım gitti...
millet çalışmadığı halde eşleri işten çıkıp birde pazara markete gidiyor..bizde her işe ben yetişiyorum.eşime kızamıyorumda adam hastaneden çıkıyor (çoğu zaman hep geç çıkıyor heyet toplantıları sebebiyle)ordan dükkana gidiyor eve gelene kadar 7'yi geçiyor.çocuğu parka götürüp eve gelmeleri 8 oluyor neredeyse..yemek ye topla vs..derken bi bakmışsın gece oluyor.çocuğu uyut,ütü vs..ertesi gün herkesin ne giyeceğini hazırla derken gece bitiyor..ne bir tv izleyebiliyorum ne bişiy...eşimde aynı aslında kızacak şey bulamıyorum yani..oda geliyorölmüş bitmiş bi halde ve çocuk eğlendirmeye gidiyor eve gelincede mutfağı toplamaya bulaşığa vs..yardımcıda oluyor.yada ben ütü yapacaksam oğlumu uyutuyor vs..ama eskisi gibi(çocuksuz günlerdeki gbi yani)hiç bir birbimize vakit ayıramaz olduk.ne bi film izleyebiliyoruz birlikte ne sinemamız kaldı...ne gezmeler tozmalar ....hayat telaşesiz hepsini engelliyor ..ve ben robotlaşmaktan çok sıkıldım...:14: öle işte...
çok şükür başka büyük sıkıntımız yok allahtan....rahatmı dürtüyor ne ...:18:

öznur sen nerelerdesin cnm yaw...

bende pazara gideyim,dönüştede eczaneye uğrayıp omega3 ve üzüm çekirdeği extresi ve keten tohumu şeysi alayım...kafamı toparlamaya yardımcı olur bari...:44:

Merhaba,

25 yaşında 1.70 boyunda tahmini 75 kiloyum 5-6 senedir kilolarimdan rahatsizdim hep 5-6 kilo verip geri aldim bundan 3-4 sene once diyetisyen yardimi ile 15 kilo kadar verip 59.6 kg yi gormustum, sonra arata ozel sorunlar girince koruma yapmadan birakmak zorunda kaldim, 2 ay oncede hipoglisemim cikti, internette arastirdim, bu yontem bana yakin geldi, kendimce bir liste olusturdum değerlendirirseniz sevinirim, ayrica hipoglisemi icin tavsiyeleriniz varsa benimle de paylasmanizi rica ederim.

Sabah 06.00
1 sb süt
(uyanınca hemen kahvalti yapma imkanım yok isyerinde yapabiliyorum o kadar saat metoyu uykuda tutmak istemedigimden)
Kahvaltı 07.00
2 dilim tam bugday ekmegi 1 dilim peynir 1 yumurta 4-5 zeytin sögüs yeşilçay
Ara 09.30
1 porsiyon meyve + 2-3 ceviz veya 5-6 badem tarcın cayı
Ogle 12.00
1 porsiyon ızgara et 1 kase salata yada 4 yk sebze yemeği 1 kase yogurt/ayran yeşilçay
Ara 14.30
1 porsiyon meyve + 2-3 ceviz veya 5-6 badem tarcın cayı
Ara 17.00
1 porsiyon meyve + 1 kase yogurt tarcın cayı
Aksam 19.30
1 porsiyon sebze/kurubaklagil yemeği(6-8 yk) 1 kase yogurt/ayran yeşilçay

Hergun 40-45 dk fiziksel aktivite

Hipoglisemim oldugu icin meyveleri tek basına yememem gerekiyor ya süt urunu ya girisini gibi birsey yada kuruyemisle yemeliyim, bende ogunlerde sut urunu oldugundan kuruyemisi tercih ettim hem cay keyfi yapıyormusum gibi geliyor bana :)

Sanırım bir kahvaltıda ekmek olunca yumurta olmuyor ama et fazla sevmedigimden ve hergun tuketmedigimden yumurta ve kurubaklagili duzenli tuketmeye çalışıyorum.Listem montiye uygun mu?Ozellik aebencim sen liste hakkinda neler dusunuyorsun?

Back
X