Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yediklerime bakın şimdi
sabah: t.m bazlama domates salatalık peynır şekersiz çay
öğlen5.6 avuç çekırdek 3 topaç
ara:2enginar kurabıye
akşam: mılföy, tereyaglı bazlama şekersiz çay
akşama kadar ne kadar sağlıksız bezslendım yaa
birkaç gündür yazamıyorum ama iyi gidiyor diyetim
bugün rahatsızdım bir hayli,baş dönmesi,mide üşümesi,tansiyon düşüklüğü yaşadım.sabah,öğlen güzeldi ama ikindi vakti biraz cozuttum galiba .ne yediğimi yazmak bile istemiyorum.gerçi arada kaçamak yapınca metobolizmam daha hızlanıyor.:26: yine de yememem gerekirdi....
neyse bu hafta1.5 kilo vermişim.yaklaşık 6 km yürüdüm,suyumu içtim,yeşil çay içtim.umarım sabah kilo almamış çıkarım tartıda.toplamda 6,5 kilo oldu.3.haftam bitti.
merhabalar herkese.aeben ablacım pazar.yada pazartesi montiye başlıcam ama unuttuğum şeyler var baklagilin her türlüsünü yiye biliyorduk dimi birde tavuk ciğeri butu yada baget gibi şeyler tükete biliyormuyduk
kilom 63.500 sabah aç tartıldım
aeben abla topaç düğürcük tavuk etuyle yapılan bı yıyecek et robattan geçiyo sonra düğürcükle ve baharatla harmanlanıyo sonra tokmakla dövülüyo tavada yagsız pişiriliyo.
t.b unu aldım hiç bişeyde yapmıyorum bazlama ypayım dıye düşündüm düşünmez olaydım. unumda daha çok ne yapacam ben o kadar unu yaa çokda para verdik ona verdiğim parayla bı çuval un alınıyodu.
he biliyom o dedigini eski mahallemde benim komşum yapardı hatta tavugun kemikleriyle bile karıştırırlardı .
hakatten bugün tam karbon günü olmuş yarın dayanabilirsen pro günü yap derim bu tür karbon arkası mönülerden sonra pro mönüsü baya işe yarar.
spora başlasan bukadar diyeti bozmasın kajum.
ununu dolaba koy bişi olmaz . biliyormusun tb unuyla güzel kek olur misafirlerine aklında olsun .ay önerdigim şeye bak bazlama yerine kek .
bazlama yap ama yaptıkdan sonra direk dolaba kaldır buzluguna sonra ihtiyaç oldugunda çıkar 1 tane .aynı tazesi gibi olur bazlaman. çokda yemek zorunda kalmasın .tereyagınıda hiççç duymayım .
![]()
aeben abla zatan hı başlasan spora gerisi gelecek fakat başlayamadım. biz kemikleriyle yapmıyoruz onu ilk kez duydum. yarın protein yapayım dediğin gibi
hoşgeldin sibel .
baklagiller yiyoruz canım bezleye pek önermiyorum sadece onunda tazesi yenebilir . haftada 3 ögün baklagil yenebilir
tavuk serbest yeterki serisini pişirmeden ayıkla ..
tamam cnm sağol bugün başlayamadım sınavdan geldim yeni yarın inş.bu akşam alıyım ekmeğimi falan birde bizim burda bim açıldı köy ekmeğini bimin yeniyordu sanırım baktım almadım doyurucu gibi duruyordu o daha iyimi sence