Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin ablaa:16::16::16::16:
allahh kabul etsinn inşş.
valizi bulamadınız mı peki?
bizden bir gelişme yok ablam hala bekliyoruzz,
allahh bi ferahlık verecektir inşş:43::43::43::43::43::43::43:
insan herşeye alışıyorr

dualarının arasında benii ve bulundugum durumuda geçirdiysen çok mutlu oldumm.

bu arada arkadaşlar benim reglim 8 gün geçti:26::26:

hoşgeldin ablaa:16::16::16::16:
allahh kabul etsinn inşş.
valizi bulamadınız mı peki?
bizden bir gelişme yok ablam hala bekliyoruzz,
allahh bi ferahlık verecektir inşş:43::43::43::43::43::43::43:
insan herşeye alışıyorr

dualarının arasında benii ve bulundugum durumuda geçirdiysen çok mutlu oldumm.

bu arada arkadaşlar benim reglim 8 gün geçti:26::26:

havalardan dolayı olabilir banu ... benimde geçen aylarda 13. gecikmişti ..

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr

çoooooooookkkk uzun bir aradan sonra bir bakayım selam verip kaçayım dedim.
Eskilerden beni hatırlayan kim var kim yok ilemiyorum tabi okumadımd hiç yazıları.

Hepinizin REGAİP KANDİLİNİ KUTLAT VEEEEEEEEE HYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİMMMMMMM.....

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....

:54: :54: :54:

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr

çoooooooookkkk uzun bir aradan sonra bir bakayım selam verip kaçayım dedim.
Eskilerden beni hatırlayan kim var kim yok ilemiyorum tabi okumadımd hiç yazıları.

Hepinizin REGAİP KANDİLİNİ KUTLAT VEEEEEEEEE HYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİMMMMMMM.....

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....

:54: :54: :54:

hoşgeldin canım . seninde kandilin mübarek olsun :16:

merhaba,
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah. çok önce foruma üye oldum birçok kilo verme teşebbüslerim oldu ama sürekli yarıda bırakıp bir sonuç alamadım:50: ama bu sefer vermeye mecburum ağustos sonunda düğünüm var ,bu sefer olacak inş. o yüzden aranızda sizinde deneyimlerinizden yararlanmak için buradayım..monticnag diyetine başlamaya karar verdim pazarteside tüm tahlillerimi yaptırdıktan sonra içim dahada rahatlamış bir şekilde sımsıkı sarılıcam artık rejimime. boyum 1-70 kilom 75 bugün itiariyle 65-68 kg arası hedefim var.. sizlerden yardım bekliyorum sağlıcakla kalın...

merhaba kizlar,
aebencigim hosgeldin canim.
zilim hayirlisi ile gitmissindir insalah anaciginin yanina
banucugm naz nasilsiniz?
yeni gelen arkadaslar hosgelmis.
kizlar yarin diyetisyen ile randevim var:)))
he bu arada bel agrim gecti galiba ogleden beri agrimadi ve yarinda boyle agrimazsa pilatese basliyorum Allahim izniyle.

günaydınlar herkese dün yediklerim ( niyetliydim )

SAHURDA YEDİKLERİM

2 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
kk KADAR BEYAZ PEYNİR
DOMATES
SALATALIK
2 ADET ZEYTİN

iftar

1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt

merhaba,
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah. çok önce foruma üye oldum birçok kilo verme teşebbüslerim oldu ama sürekli yarıda bırakıp bir sonuç alamadım:50: ama bu sefer vermeye mecburum ağustos sonunda düğünüm var ,bu sefer olacak inş. o yüzden aranızda sizinde deneyimlerinizden yararlanmak için buradayım..monticnag diyetine başlamaya karar verdim pazarteside tüm tahlillerimi yaptırdıktan sonra içim dahada rahatlamış bir şekilde sımsıkı sarılıcam artık rejimime. boyum 1-70 kilom 75 bugün itiariyle 65-68 kg arası hedefim var.. sizlerden yardım bekliyorum sağlıcakla kalın...

hoşgeldin canım . İNŞALLAH düğününe kadar hedeflerine ulaşmış olursun canım

slm kızlar benimde hipoglisemi problemim var fazlalığım göbekbölgesinde ondan kurtulmak amacındayım birde daha da önemlisi ramazan gelmeden kısmet olursa şeker düşme ataklarından kurtulma niyetindeyim glsmk indeks dietini biliyodum ama montıgnac yeni diikkatimi çekti umarım işe yarar hem sağlıklı olur hemde istediğimiz görünüme kavuşabiliriz görüşmek üzere
:kkk:

selamlar ...:16::16::16:

..... zilim güle güle git gel .:16:

..... banuşum . dua edecek zamanım boldu canım ayrıcada ettim hepinize .:34: rabbım kabul etsin inşallah .:16:

.....yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz .:16:
monti şeker dengesi üzerine çok etkili bir beslenmedir . kilo vermek haricinde saglınızada kavuşursunuz .:31:

....ocdim bugün randevun varmuş . bakalım bilmedigimiz bişi diycekmi diyetisyen bizdede haber ver.:6:

...naslışım allah kabul eylesin ..ben çok hasta oldugumdan ve ilaç kulandıgımdan dün niyetlenemedim .ama pazartesi ve perşembeleri oruçla geçirmeyi düşünüyorum inşallah .

...

Cuma yağmur,c.tesi çocukları gezdirme, pazar dinlenme derken 3 gün yürüyemedim.:43:Nihayet bugün7,2 km tamamlandı.Azcık kaçamak olsa da devam diyete....toplamda13 kilo oldu yarın2 ay tamamlanacak. :nazar:
tebrikler takyim ...:nazar::nazar::46::46: devamını dilerim .
slm millet...
banum cicilerini güle güle kullan cnm...kilo vermeyede başlamışsın ne güzel..sakın başka yollara sapıp diyetini sabote etme cnm...

öznurum ev temiz dursun diye belimin oku çıkıyor cnm..ben azıcık dağınıklığa bile tahammüşl edemiyorum,hemen zihnim bulanıklaşıyor..ev dağınıksa zihnimde dağılıyor yani..evi temiz ve tertipli tutucam diye yamuluyorum resmen ama en azından kafam rahat oluyor...akşam çamaşırları terasa serdim,sabahta okuldan gelince topladım bi kısmını bi kısmı daha kurumamış..şimdi onlar aklımda hepsi kurusada bi an evvel ütüleyip kaldırsam yerlerine diye..

aebenim gelmedi daha herhalde bu arada...

birde ben üç yıldır burdayım ve her günm girip yazıyorum ama hala üç kalbim var yaw...:44::44:aebenim adminlere söylesin benide 5 kalp yapsınlar..başım klmi benim:27:o kadar bakım yaptım üstelik ,saç fışkırıyor alnımdan bile:27:kel değilim banada 5 kalp verin sevgili adminler:1: geçen yıldan beri söylüyorum ama bi kişi duymadı sesimiiiii:43:
zilim al benim kalbin senin olsun .:16::16::16::16::16::16:
mesaj sayın 5 bin olunca 5 kalp oluyorsun sanırım . sen bol bolll yaz .:9:
kızlar 41 gün oldu helan reglim olmadı spor yapıyorum ama kg da bi değişiklik yok karnım küp gibi oldu. kg 65 çıkıyorum vermek yerine aldım bıle
kajum :49::49::49::49::44:??
iyi etmişsin cnm,yürü bol bol....bende pilatesimi oğlumun tüm suikastlerine karşın yaptım..beni taklit ediyor eşek sıpası...anne bana bak deyip şebeklik yapıyor gülmeden duramıyorum git başımdan deyincede aklınca ukalalık yapacak hınzır..anne başına oturmadımki diyor...akşamda had oğlum otur şu masaya dedim "masaya oturursam tabaklar düşer sandalyeye oturayım en iyisi dedi..:53::53::53:
eşimle bakıştık kaldık:53::53::53::30::30::30:

bende toprak alacaktım sen söylemesen aklımdan gitmişti...bende uzun saksılaraa maydonoz ve marul ektim.minicik yaprak şeklindeler şu an...çocuklarım gibi bakıyorum her sabah onlara...marulu çok sık saçmışım yalnız..azıcık büyüdüklerinde yaprak yaprak koparıp yiycem kahvaltılarımda ki seyrelsin biraz hem....

hep hayalimde bahçeli bir evim ve çeşit çeşit meyve ağaçlarım,organik sebzelerim otlarım var...allahım bir gün konserveleştirilmiş apartman dairesinden kurtulup bahçeli bir eve kavuşabilecekmiyim...:14: öyle evlerde şehir merkezinden çok kopuk yerlerde oluyor:14:
bu mesajıın aynını ben yazdım sayın .:3:
ön bolkonumu görmeniz lazım :27: patlıcam. bib . cin bib .dom . maydonoz . sogan . marul .tere . ayrıca çiçekler .:9: birde ben domateslerimi kendim yetiştirdim yedigimiz domateslerden .:34: ayaş domatesleri .
ogluş dogruyu söylemiş zilim çoçuk masaya nasıl otursun .:9:
Merhaba kizlar,
Bugun ne spor ne diyet hicbirsey elbetde yok cunku teyze oldum ben :)))))))
amanın tebrikler . ne güzel kokar o şimdi.. ay sütlenmeyim yine .:6:
Keske aebenden ismit surmesi rica etseydim :(

hiç sürme almadım disem .:9: hoş alsamda aldıklarımın valizi kayıp :26::ssz:

SELAMMM
agzına yüregine saglık ablam ettigin dualar için , amin diyelim.

ben bugünde regli olmadıme ttmi sana 10 gün:(
yarın dr dan randevu aldım hastaneye gidicem

selamlar ...:16::16::16:

..... zilim güle güle git gel .:16:

..... banuşum . dua edecek zamanım boldu canım ayrıcada ettim hepinize .:34: rabbım kabul etsin inşallah .:16:

.....yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz .:16:
monti şeker dengesi üzerine çok etkili bir beslenmedir . kilo vermek haricinde saglınızada kavuşursunuz .:31:

....ocdim bugün randevun varmuş . bakalım bilmedigimiz bişi diycekmi diyetisyen bizdede haber ver.:6:

...naslışım allah kabul eylesin ..ben çok hasta oldugumdan ve ilaç kulandıgımdan dün niyetlenemedim .ama pazartesi ve perşembeleri oruçla geçirmeyi düşünüyorum inşallah .

...

sağolasın ablam ALLAH dualarını kabul etsin İNŞALLAH

bugün yediklerimide yazayım hemencik

sabah
2 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
6 adet zeytin

öğlen
tavuk ızgara
salata
ayran

ara
kayısı ve erik

akşam
patlıcan yemeği
salata

Off pofff aebenim ayni seyler iste ya.hatta hipotiroidim oldugu icin belkide hic kilo veremeyecegimi soyledi vs vs.ama ben inanmiyorim.Rabbime sukurler olsun yasama dair oyle bi mucadele azmi vermiski bana bu hayatta olumden baska herseye care oldugunu azimle herseyin ustesinden gelebilecegimi biliyorum.cok caresiz hosettigimdede Allah razi olsun eftandisenin sayesinde insirah suresini okuyup rahatliyorum.Rabbim banada hacca gitmeyi nasip eder insallah aebenim cok istiyorum nasip kismet diyorum.surme almadiginada inanamiorim :))

arkadaşlar selam ben geldim tekrar. tilki döndü dolaştı yani :)
beni tekrar kabul eder misiniz çok mutsuzum 14 kilo aldım :((

merhabalar .:16::16::16::16::16:
öncelikle hepinizin kandilini ve üç aylarını kutlarım :16: hayırlara vesile olsun inaşalah .:16:
sayfaları okumaya fırsatım olmadı sadece geldigimi haber vereyim dedim . baya üşütmüşüm hastayım . d,nlenemedimde misafir bastı 3 gün yatılı :27: yani zilim misafirler konusunda senle aynı durumdayım halinizi anlıyorum .:37: anacinede geçmişler olsun taz zamanda saglıgına kavuşsun inşaalah
pazar günü geldim ama anlıycanız üzere fırsat olmadı . yazmaya . umarım hepiniz iyisinizdir .
umre rabbım kabul ederse çok güzel geçti . rabbım sizlerede kısmet etsin banada tekrarını inşallah :5: kelimerle anlatılmaz kıslar yaşamanız lazım :14:
kabeyi görünce ilk dua geri çevrilmezmiş . hepiniz o dularımın içindeydiniz :16:
banum sen nasılsın ? bi gelişme varmı . umarım hallolmuştur :26:

neşlişim ve ecrin kıslar ordan bi ot getirdim sipariş üzerine . bebiş içinn . eger yakınlarınızdan umreye gidecek varsa ısmarlayın ismi meryem ana otu . niyetim sizlerede getirip kargoyla göndermekdi ama bitki çok şert ve çok yer kaplıyor valiz sorunumuz vardı :26: hatta hediye valilizimizin birsi kayboldu :19:
neyse benden iyilik saglık .
vakit bulunca tekrar girnmeye çalışırım .:16::16::16::16:

Ablam hoş geldinnn..Yeminle okurken çok duygulandımm..düşünmen bile benim için çok büyük bir hediye..Allahım senden çok razı olsun..
rabbim kabul eylesin..Bende gitmeyi çok istiyorum.. Rabbim nasip kısmet ederse en yakın zamanda gideceğim..
Rabbim dualarını kabul eylesin..Çok öpüyorum.. şimdi sen oranın kokusunuda duydun ya daha ne olsun dime ablam..
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhh..Sanada tekrar tekrar inşallahhhh...

iyi akşamalr bugün bende dr gittim reglim geciktigi için 11 gün oldu bugün
bebek filan yokmuş amaa stress ve havalardan olabilir dedi kan tahlili yapmadı kasıktan usg ile baktı
ilaç verdi içmedim henüüz bir kaç güne gelir kendiliginden diye

sanırım şekerim alt üst oldu yine:(

merhaba kızlar nasılsınız haftasonu diyetimi bozmadım ama biraz az ve kuru şeyler yedim . onun için haftasonu menümü yazmayacağım bugünün menüsünüde yarın yazarım artık akşam ne yiyeceğim belli değil çünkü

Back
X